Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Villa in de Ardennen

Villa of groepsaccommodatie in de Ardennen

Op zoek naar een bijzondere kasteelvilla in de Ardennen?  

Op de website groepsaccommodaties-ardennen.nl staan de mooiste villa's, grote vakantiehuizen, vakantieboerderijen, chalets, groepshuizen en overige groepsaccommodaties in de Ardennen, waaronder luxe villa's en luxe vakantiehuizen.
Onze villa's in de Ardennen staan op prachtige plekken, omgeven door schitterende en heel afwisselende natuur nabij bijvoorbeeld de rivier de Ourthe, Lesse of Semois en zijn geschikt vanaf 6 personen, tot 8, 10, 12, 14, 16, 18 tot 20 personen en voor 22, 24, 26 tot 28 personen.

Ook indien u een heel grote villa of groepsaccommodatie in de Ardennen wilt huren, kunnen wij u van dienst zijn. Binnen ons aanbod van groepsaccommodaties en villa's in de Ardennen, kunt u ook een grote groepsaccommodatie, groot vakantiehuis, vakantieboerderij of villa boeken voor bijvoorbeeld 30 tot 32 personen, voor 40 personen, voor 50 personen of voor 60 personen en zelfs voor 73 personen is mogelijk!

In feite is een villa een luxe vakantiehuis of groepsaccommodatie.
Vaak met een hoog niveau aan comfort, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van een sauna, hottub, bubbelbad/whirpool en jacuzzi. Vaak beschikt u in een luxe villa ook over een privézwembad.

In de Ardennen vindt u veel luxe villa's.
Zoek en boek een luxe villa in de Ardennen in de provincie Namen, Luik, Henegouwen of Luxemburg, in de buurt van mooie plaatsen als Durbuy, Waimes, Malmédy, Lierneux, La Roche en Ardenne, Stoumont, Vielsalm, Spa, Luik en Coo en ontdek dat er in alle prijsklassen veel verschillende types villa's in de Ardennen zijn.
Een goedkope villa vindt u wellicht tussen onze lastminute aanbiedingen. 

De huurprijs die gevraagd wordt voor het huren van een villa in de Ardennen is afhankelijk van een aantal factoren zoals de ligging, het comfort, het aantal slaapkamers en badkamers, de grootte van de villa in de Ardennen en vanzelfsprekend de verdere aanwezige faciliteiten en voorzieningen.
Hoe meer voorzieningen en faciliteiten een villa in de Ardennen heeft (zoals een sauna, een privézwembad, veel slaapkamers met een eigen badkamer) des te duurder uw verblijf in een villa zal worden.
Zoek en boek uw villa in de Ardennen via deze unieke website met meer dan 1500 luxe vakantiehuizen, villa's en andere groepsaccommodaties in de Ardennen.

Hoe zoekt en boekt u een villa in de Ardennen op deze website?

Indien u op zoek bent naar een luxe villa in de Ardennen, bepaalt u eerst met hoeveel personen u een villa in de Ardennen wilt huren en in welke periode, dus de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum.
Geef aan of u ook huisdieren mee wilt brengen en of er 1 hond, 2 honden, 3 honden, 4 honden of 5 honden mee zullen komen en geef indien van toepassing ook aan of de villa die u zoekt in de Ardennen aangepast voor mindervaliden moet zijn, zodat de rolstoelgebruiker gebruik kan maken van een hoog-laagbed, een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje, een verhoogd toilet met beugels en soms ook een rolstoeltoegankelijk aanrechtblad in de keuken.

Verfijn vervolgens het zoekresultaat met beschikbare villa's in de Ardennen met uw specifieke voorkeur en wensen, zoals de ligging (vrijstaand, wel of niet op een vakantiepark?), de aanwezigheid van een omheinde tuin, wasmachine, vaatwasser, sauna, jacuzzi, ligbad, tennisbaan, golfbaan, zwembad of Wi-Fi internet.

​Bewaar de leukste villa's in de Ardennen via de knop "favorieten" en bepaal uiteindelijk uw keuze uit de meest geschikte en beschikbare villa's in de Ardennen.
U boekt vervolgens deze villa in de Ardennen online.
Daarna ontvangt u per e-mail de boekingsbevestiging met de huurovereenkomst en de factuur voor de (aan)betaling.

Wij zijn u graag van dienst bij het zoeken en boeken van de meest aantrekkelijke villa in de Ardennen.