Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Villa in de Ardennen

Villa of groepsaccommodatie in de Ardennen

Op zoek naar een villa in de Ardennen?  

Op de website groepsaccommodaties-ardennen.nl staan de mooiste villa's, grote vakantiehuizen, vakantieboerderijen, chalets, groepshuizen en overige groepsaccommodaties in de Ardennen, waaronder luxe villa's en vakantiehuizen.
In feite is een villa een luxe vakantiehuis of groepsaccommodatie.
Vaak met een hoog niveau aan comfort, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van een sauna, hottub, whirpool en jacuzzi.
Soms beschikt u in een luxe villa ook over een privézwembad.

In de Ardennen vindt u veel luxe villa's.
Zoek en boek bijvoorbeeld een luxe villa in de Ardennen in de provincie Namen, Luik, Henegouwen of Luxemburg en ontdek dat er in alle prijsklassen veel verschillende types villa's in de Ardennen zijn.
Een goedkope villa vindt u wellicht tussen onze lastminute aanbiedingen. 

De huurprijs die gevraagd wordt voor het huren van een villa in de Ardennen is afhankelijk van een aantal factoren zoals de ligging, het comfort, het aantal slaapkamers en badkamers, de grootte van de villa in de Ardennen en vanzelfsprekend de verdere aanwezige faciliteiten en voorzieningen.
Hoe meer voorzieningen en faciliteiten een villa in de Ardennen heeft (zoals een sauna, een privézwembad, veel slaapkamers met een eigen badkamer) des te duurder uw verblijf in een villa zal worden.
Zoek en boek uw villa in de Ardennen via deze unieke website met meer dan 1500 luxe vakantiehuizen, villa's en andere groepsaccommodaties in de Ardennen.
Website zoeken en boeken villa in de Ardennen: www.groepsaccommodaties-ardennen.nl

Hoe zoekt en boekt u een villa in de Ardennen op deze website?

Indien u op zoek bent naar een luxe villa in de Ardennen, bepaalt u eerst met hoeveel personen u een villa in de Ardennen wilt huren en in welke periode.
Geef aan of er wel of geen huisdieren mee op vakantie gaan en geef tevens aan of de villa die u zoekt in de Ardennen aangepast voor mindervaliden moet zijn.
Verfijn vervolgens het zoekresultaat met beschikbare villa's in de Ardennen met uw specifieke voorkeur en wensen, zoals de ligging (vrijstaand, wel of niet op een vakantiepark?), de aanwezigheid van een omheinde tuin, wasmachine, vaatwasser, sauna, jacuzzi, ligbad, tennisbaan, golfbaan, zwembad of Wi-Fi internet.

​Bewaar de leukste villa's in de Ardennen via de knop "favorieten" en bepaal uiteindelijk uw keuze uit de meest geschikte en beschikbare villa's in de Ardennen.
U boekt vervolgens deze villa in de Ardennen online.
Daarna ontvangt u per e-mail de boekingsbevestiging met de huurovereenkomst en de factuur voor de (aan)betaling.

Enkele voorbeelden van zeer aantrekkelijke villa's in de Ardennen vindt u hieronder:

Villa Ardennen voor 15, 16, 17 of 18 personen.
In de Belgische Ardennen (regio Luxemburg) en vlakbij de bekende plaats Durbuy, ligt een luxe villa die geschikt is voor een verblijf met bijvoorbeeld 15, 16, 17 of 18 personen.
Gezien de aantrekkelijke en centrale ligging van de luxe villa in Durbuy is deze zeer geschikt voor het organiseren van een vriendenweekend, vriendinnenweekend, familieweekend, familievakantie, bedrijfsfeest, weekend weg met zakenrelaties of collega's, vakantie met meerdere gezinnen, personeelsfeest, wandelweekend en fietsweekend.
Dit een zeer aantrekkelijke gedeelte van de Ardennen.
In de omgeving van deze 15-persoons tot 18-persoons villa in de Ardennen zijn namelijk tal van activiteiten mogelijk waaronder mountainbiken, kajakken, abseilen, tokkelen, een rots beklimmen, dropping, touwbruggen maken of zwemmen.
Daarbij komt nog dat in Durbuy zelf veel leuke restaurantjes, terrasjes, winkeltjes en gezellige oude straatjes zijn.
Deze luxe villa annex groepsaccommodatie in Durbuy ligt zeer centraal maar biedt toch veel privacy.
De villa beschikt over 8 slaapkamers en 8 badkamers, er is een sauna, een gemeenschappelijk binnenzwembad, Wi-Fi (internet), een wasmachine, wijnkelder, foyer met open haard en een aparte ruimte voor ontspanning of vergadering.
De grote tuin met jacuzzi vergroot het vakantieplezier.
Gezien de ligging en de faciliteiten een zeer aantrekkelijke villa en zeer geschikt voor een vriendenweekend, familieweekend, personeelsweekend of vriendinnenweekend met 15, 16, 17 of 18 personen in dit aantrekkelijke gedeelte van de Ardennen.

Luxe villa voor 20 tot 24 personen in de Ardennen-Luik, nabij Malmedy.
Ook deze luxe villa voor 20 tot 24 personen in de Ardennen is het waard om speciaal vermeld te worden.
Deze villa in het mooiste gedeelte van de Ardennen, heeft niet alleen geweldige faciliteiten, de villa ligt midden in een prachtig natuurgebied in de Ardennen met veel flora en fauna en dat is heel bijzonder.
Deze luxe villa in de Ardennen is ook zeer kindvriendelijk en daarom ook geschikt voor een familieweekend, familiereünie, vakantie met meerdere gezinnen, familievakantie of vriendenweekend met kinderen.
De villa is geschikt voor 20 tot 24 personen maar kan natuurlijk ook gehuurd worden indien u bijvoorbeeld met 16, 17, 18 of 19 personen bent.
U beschikt hier over 6 slaapkamers, een bad, sauna, bubbelbad, bar en kindermeubilair, zoals een kinderbedje en een kinderstoel.
Omdat deze zeer mooie villa in de Ardennen geheel rolstoelvriendelijk is, is deze ook geschikt voor mindervaliden, rolstoelgebruikers, invaliden, gehandicapten en iemand met een lichamelijke beperking.
In de recreatieruimte is fitnessapparatuur aanwezig, terwijl er ook een biljart, airhockey en tafeltennistafel aanwezig zijn. Deze zeer mooie en luxe villa in de Ardennen ligt op slechts 6 km afstand van het leuke en gezellige plaatsje Malmedy en het is daardoor ook gezellig uitgaan met de vriendengroep, familie, bedrijf, collega's, zakenrelaties, groepsdeelnemers of de leden van de vereniging. 

Luxe villa in de Ardennen voor 10 tot 20 personen huren.
Zoekt u een villa in de Ardennen voor 10 tot 20 personen?
Er zijn in de Ardennen veel villa's te huur die geschikt zijn voor een verblijf met bijvoorbeeld 10, 12, 15 of 20 personen.
Ook indien u een villa in de Ardennen zoekt voor 10 tot 20 personen, die aangepast is voor mindervaliden of een villa of luxe vakantiewoning waar honden of andere huisdieren zijn toegestaan, zijn er volop mogelijkheden.
Wij zijn u graag van dienst bij het zoeken en boeken van de meest aantrekkelijke villa in de Ardennen.

Grote groepsaccommodatie of villa in de Ardennen huren.
Ook indien u een grote villa of groepsaccommodatie in de Ardennen wilt huren, kunnen wij u van dienst zijn. Binnen ons aanbod van groepsaccommodaties en villa's in de Ardennen, kunt u ook een grote groepsaccommodatie, groot vakantiehuis, vakantieboerderij of villa boeken voor bijvoorbeeld 30, 40, 50 of 60 personen.