Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Belangrijke informatie over groepsaccommodaties in de Ardennen

De website groepsaccommodaties-ardennen.nl is een website van A Vakanties. Wij zijn specialist in de verhuur van groepsaccommodaties en vakantiehuizen.
A Vakanties is meer dan 10 jaar actief in de vakantiehuizenbranche en is één van de grootste internet reisorganisaties van Nederland.

A Vakanties heeft een aanbod van meer dan 100.000 groepsaccommodaties en vakantiehuizen in haar pakket. U vindt onze groepsaccommodaties en vakantiehuizen onder andere in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Oostenrijk, Kroatië en Italië.
In de Ardennen echter vindt u het grootste aanbod groepsaccommodaties.

A Vakanties bemiddelt voor bekende reisorganisaties zoals Belvilla, Bungalow.Net en Interhome maar heeft ook een eigen aanbod. Wij verhuren ook groepsaccommodaties en vakantiehuizen van particuliere huiseigenaren.
Ook in de Ardennen hebben wij een uniek aanbod groepsaccommodaties en vakantiehuizen van particulieren te huur. 

Groepsaccommodaties en vakantiehuizen voor mindervaliden

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie of vakantiehuis voor mindervaliden? Wij hebben een groot aantal aangepaste groepsaccommodaties en vakantiehuizen voor mindervaliden te huur, ook in de Ardennen. Hieronder vindt u een aantal websites waar u kunt zoeken naar geschikte vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor gehandicapten en mindervaliden. U kunt bij ons ook een aangepaste bungalow of vakantiewoning zoeken en boeken op een vakantiepark.

    www.aangepaste-vakantiehuizen.nl    

Verzekeringen voor groepen

Indien u een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen huurt, kan het verstandig zijn een groepsannuleringsverzekering of groepsreisverzekering af te sluiten. 

Vakantie met huisdieren

Ook voor diegenen die met hun huisdier op vakantie willen, hebben wij een geschikt aanbod groepsaccommodaties en vakantiehuizen. Afhankelijk van het vakantiehuis of de groepsaccommodatie zijn er 1 tot 6 huisdieren welkom. Met name in de Ardennen hebben we een aantrekkelijk aanbod huisdiervriendelijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties te huur.

www.vakantie-met-hond.be​
​www.vakantie-met-huisdieren.nl

Service gerichte organisatie

A Vakanties is een servicegerichte organisatie. U mag van ons verwachten dat wij tijdig uw vragen telefonisch en per e-mail beantwoorden en u desgevraagd helpen bij het zoeken van een groepsaccommodatie of vakantiehuis in de Ardennen of elders in België of Europa. De afgelopen jaren hebben duizenden mensen een groepsaccommodatie of vakantiehuis via één van onze websites geboekt.