Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis in de Ardennen met zwembad

Groot vakantiehuis in de Ardennen met zwembad huren

Wilt u een vakantiehuis, groepshuis, villa, vakantieboerderij of groepsaccommodatie met een zwembad in de Ardennen huren?

Op deze website staan meer dan 200 vakantiehuizen in de Ardennen met een zwembad.

Bijvoorbeeld een luxe en groot vakantiehuis in de Ardennen voor 10, 12, 20, 30, 40 of 50 personen of een landhuis voor 60 personen met een privézwembad.

Hier vindt u de mooiste luxe vakantiehuizen in de Ardennen met een privézwembad, sauna, jacuzzi/hot tub en andere luxe wellness faciliteiten.
Wanneer u een vakantiehuis op een vakantiepark in de Ardennen huurt, kunt u vaak gebruik maken van een gedeeld zwembad, maar in sommige huisjes is wel een privé sauna aanwezig.

In de Ardennen zijn ongekende mogelijkheden voor het huren van een groot vakantiehuis, villa of kasteel met een zwembad.
De mooiste vakantiehuizen met een zwembad of een zwemvijver voor 6 personen tot en met 60 personen in de Ardennen vindt u hier.

Een aanrader voor het organiseren van een familieweekend, vriendenweekend, bruiloft, huwelijksfeest met trouwlocatie of een bedrijfsuitje is een
40-tot 45-persoons kasteel in de Ardennen met een hammam, aparte feestzaal, thermen en een sauna. Helaas heeft de eigenaresse van het kasteel onlangs het privézwembad moeten sluiten, maar de overige wellness faciliteiten en de romantische sfeer maken uw verblijf in dit kasteel onvergetelijk.

Bij veel huisjes, vakantiebungalows, chalets, grote groepsaccommodaties, vakantiehuizen en villa's zijn 2 of 3 honden toegestaan en is de tuin omheind.
Er zijn echter ook huizen in de Ardennen waar u 4 honden of 5 honden mee mag brengen en op aanvraag zijn vaak nog meer honden welkom.
De meeste vakantiehuizen in de Ardennen zijn in een prachtige omgeving met diverse wandelgebieden gelegen, dus u kunt tijdens uw verblijf lange wandelingen met uw hond of honden maken.


Op zoek naar een aangepast vakantiehuis met een zwembad in de Ardennen?
Dan kunt u een keuze maken uit vele drempelvrije accommodaties met o.a. een hoog-laagbed, een rolstoeltoegankelijk aanrechtblad in de keuken, een inloopdouche met een douchezitje en een verhoogd toilet met zijbeugels.

Voor een spontane vakantie of weekend naar de Ardennen in een huisje of villa met een privézwembad, kunt u binnen onze lastminute aanbiedingen zoeken naar voordelige en toch luxe accommodaties.

Kleine vakantiehuizen Ardennen met zwembad.
Indien u een 2-persoons, een 3-persoons, een 4-persoons vakantiehuis in de Ardennen met een privézwembad of een 5-persoons vakantiehuis in de Ardennen met een zwembad zoekt, kunt u terecht op www.vakantiewoning-zoeken.nl

Op de website groepsaccommodaties-ardennen.nl staan namelijk alleen maar grote vakantiehuizen, vakantievilla's, vakantieboerderijen, groepsaccommodaties, landhuizen en chalets in de Ardennen, die geschikt zijn voor een verblijf vanaf 6 personen.

De Ardennen zijn vanwege de prachtige en vooral heel afwisselende natuur ideaal voor een familieweekend, een gezinsvakantie, 
een bedrijfsfeest, vriendenweekend op de fiets of voor een wandelvakantie!
Met bijvoorbeeld de watervallen van Coo en mooie bijzondere steden als Malmedy, Spa en Stavelot in de omgeving van uw vakantiehuis, zijn er voor jong en oud talloze mogelijkheden om de Ardennen te ontdekken!

Met name de 30-persoons en 40-persoons vakantiehuizen, groepsaccommodaties en villa's in de Ardennen met een  verwarmd privézwembad, sauna en speelgelegenheid voor de kinderen zijn zeer geschikt voor het organiseren van een familiereünie, familieweekend, familievakantie, vakantie met meerdere gezinnen, bedrijfsuitjes, jubileum, het vieren van een bijzondere gebeurtenis of verjaardag, zakelijk verblijf met zakenrelaties, weekend weg met collega's of personeelsleden of een vriendenweekend met kinderen in de Ardennen.

U kunt deze luxe en grote vakantiehuizen en bijzondere locaties met privé binnenzwembad in de Ardennen huren voor een weekend, lange weekend, midweek of week.

Uw luxe en grote vakantiehuis met privézwembad in de Ardennen kunt u online huren.
Overigens kunt u via de website vakantiehuizen privé zwembad ook zoeken naar luxe vakantiehuizen en accommodaties met een privézwembad in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Hongarije, Tsjechië, Italië, Portugal, Kroatië, Griekenland, Denemarken en tal van andere bekende en minder bekende vakantielanden.