Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis Ardennen 8 personen

Vakantiehuis Ardennen 8 personen|8-persoons vakantiehuizen Ardennen

Wilt u een vakantiehuis in de Ardennen voor 8 personen huren? 

Op de websites van A Vakanties vindt u een groot en uniek aanbod vakantiehuizen in de Ardennen voor 8 personen.
Of u nu een kindvriendelijk vakantiehuis voor 8 personen met een omheinde tuin voor uw eigen gezin zoekt of een 8-persoons vakantiehuis voor een vriendenweekend, u vindt uw ideale en betaalbare vakantiehuis in de Ardennen voor 8 personen op onze websites, ook als u een vakantiehuis in de Ardennen voor 8 personen met gratis Wi-Fi zoekt of vlak bij het circuit van Francorchamps gelegen.


Hierbij kunt u ook nog kiezen voor een luxe vakantiehuis of villa in de Ardennen voor 8 personen waar u gebruik kunt maken van o.a. een sauna, een privézwembad, een jacuzzi/hot tub/bubbelbad, een aparte ruimte met fitnessapparaten en veel slaapkamers en badkamers of juist voor een eenvoudige maar gezellige en goedkope 8-persoons vakantiewoning, zodat er meer budget overblijft voor de overige kosten zoals de boodschappen, uitstapjes en de benzinekosten tijdens uw vakantie of weekendje naar de Ardennen en voor een leuk 8-persoons vakantiehuis op een mooi gelegen vakantiepark in de Ardennen.

Als u flexibel kunt zijn en niet vast zit aan een aankomst- en vertrekdatum, kunt u afwachten tot er voordelige last minute aanbieding voor 8 personen in de Ardennen geboekt kan worden.
Voor veel minder geld kunt u dan soms toch in een heel luxe 8-persoons accommodatie in de Ardennen verblijven.


Vakantiehuis Ardennen 8 personen met huisdier
Bent u op zoek naar een vakantiehuis in de Ardennen voor 8 personen, waar honden of andere huisdieren zijn toegestaan?  
Wilt u uw hond of kat mee op vakantie nemen naar uw 8-persoons vakantiehuis in de Ardennen?
Dat is in de meeste gevallen mogelijk.
Veel van onze vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor 8 personen in de Ardennen zijn huisdiervriendelijk en dat betekent dat u in elk geval 1 hond kunt meebrengen.
Het komt echter steeds vaker voor dat er 2, 3, 4, 5 honden of meer honden zijn toegestaan en dat er ook paarden, katten of vogels toegelaten worden.

Is uw hond of kat bang voor vuurwerk met oud en nieuw? 
Veel vakantiehuizen in de Ardennen voor 8 personen liggen in rustige gebieden, waar met oud en nieuw geen of weinig vuurwerk wordt afgestoken.
U kunt met oud en nieuw een vuurwerkvrij vakantiehuis in de Ardennen voor 8 personen boeken, zodat uw hond of kat zonder angst en stress het nieuwe jaar in kan gaan. 


Bij ons kunt u overigens ook een vakantiehuis voor 8 personen in bijvoorbeeld Nederland, België, Italië, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Portugal, Tsjechië, Hongarije, Polen of Duitsland huren waar honden zijn toegestaan.

Voor mindervaliden of rolstoelgebruikers zijn er in de Ardennen veel drempelvrije aangepaste accommodaties, villa's en vakantiehuizen voor 8 personen beschikbaar, waar meestal gebruik gemaakt kan worden van een rolstoelvriendelijk aanrechtblad in de keuken, hoog-laagbedden, een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje, een verhoogd toilet met zijbeugels en een lift om in een rolstoel ook de hoger gelegen verdiepingen te kunnen bereiken.
De vakantie of het weekendje weg in de Ardennen wordt dan ook voor gehandicapten en personen met een lichamelijke beperking een zorgeloze en ontspannen belevenis.


Groot vakantiehuis Ardennen 8 personen huren.
Als u met een groep van 8 personen een vakantiehuis in de Ardennen wilt huren en behoefte hebt aan ruimte en privacy, is het wellicht een optie om een groot vakantiehuis in de Ardennen te huren, bijvoorbeeld een vakantiehuis, villa, vakantieboerderij of groepsaccommodatie in de Ardennen voor 10 of 12 personen.
Een vakantiehuis in de Ardennen voor 10 of 12 personen in de Ardennen is nauwelijks duurder dan een vakantiehuis Ardennen voor 8 personen.
U hebt echter wel meer ruimte en privacy, omdat er meer slaapkamers en badkamers aanwezig zijn!

Behalve 8-persoons vakantiehuizen in de Ardennen kunt u bij ons ook 10-, 12-, 20-, 30- en 40-persoons vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties in de Ardennen huren. 
En zelfs voor 50 personen, 60 personen, 70 personen en 73 personen beschikken wij over enkele mogelijheden.