Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis Ardennen 30 en 40 personen

Vakantiehuizen Ardennen voor 30 en 40 personen te huur

30-persoons en 40-persoons vakantiehuis Ardennen.

Op zoek naar een groot vakantiehuis in de Ardennen voor 30 personen of voor 40 personen?  
Wij hebben meer dan 50 vakantiehuizen, villa's, groepsaccommodaties, chalets, groepshuizen en vakantieboerderijen in de Ardennen te huur, die geschikt zijn voor grote groepen vanaf 30 tot 40 personen.

Zo kunt u bij ons een luxe vakantiehuis in de Ardennen voor 30 personen of voor 40 personen huren, waar u gebruik kunt maken van een jacuzzi/hot tub, een privézwembad of een privésauna en soms zelfs van een eigen fitnessruimte, maar ook een goedkoper en eenvoudig 30-persoons of 40-persoons vakantiehuis in de Ardennen boeken, dat wel heel gezellig is ingericht.

Ieder vakantiehuis in de Ardennen is uniek, vooral vanwege de prachtige ligging in de vaak schitterende natuur en dat geldt ook voor onze groepsaccommodaties in de Ardennen voor 30 of 40 personen.

Huur bijvoorbeeld een kindvriendelijk vakantiehuis in de Ardennen voor 30 of 40 personen met een omheinde tuin waar uw kind of kinderen veilig buiten in de tuin kunnen spelen of boek met een groep vrienden heel spontaan voor een voordelige lastminute aanbieding.

Naast luxe vakantiehuizen in de Ardennen voor 30 en 40 personen hebben wij ook heel bijzondere 30-persoons en 40-persoons accommodaties te huur zoals kastelen, villa's en landhuizen die heel geschikt zijn als trouwlocatie.

U zult versteld staan van het grote aanbod bijzonder vakantiehuizen en villa's voor 30, 40 en ook 50, 60 personen, 70 en 73 personen in de Ardennen dat wij kunnen bieden.

De Ardennen zijn het ideale domein voor uw familieweekend, familievakantie, familiereünie, jubileum, bedrijfsuitje, weekend weg met zakenrelaties of collega's, huwelijksfeest, receptie, verblijf tijdens een evenement, festival, concours, tournee met orkest of koor, meerdaagse vergadering of seminar, training, workshop of een vriendenweekend.
En voor grote groepen is in de Ardennen is alles mogelijk, van sportieve vakanties op het land en op het water of spirituele activiteiten tot een wellnessvakanties.
Van het vieren van een bruiloft in de Ardennen tot het houden van een schoolkamp of personeelsfeest.


Tijdens het zoeken op onze website naar de beschikbare vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor 30 of 40 personen in de Ardennen, kunt u nog selecteren op hondvriendelijke vakantiehuizen voor 30-40 personen, als u uw hond of een ander huisdier mee wilt nemen voor uw weekend of vakantie in de Ardennen.
Bij de meeste accommodaties in de Ardennen is het toegestaan om een hond mee te brengen. 
In steeds meer vakantiehuizen, groepsaccommodaties en chalets zijn echter ook 2, 3 honden, 4, 5 honden of op aanvraag nog meer honden toegestaan.

Als er binnen uw familie, vriendengroep, bedrijf, orkest, toneelvereniging, koor, gezin of club iemand aan een rolstoel is gebonden of een lichamelijke beperking heeft, kunt u binnen ons aanbod in de Ardennen zoeken naar een aangepast vakantiehuis, groepshuis, villa of vakantieboerderij voor 30 tot 40 personen.
Aangepaste vakantiehuizen zijn met o.a. een hoog-laagbed, een rolstoeltoegankelijke douche en een toilet met wandbeugels geschikt gemaakt voor een verblijf van mindervaliden, gehandicapten, rolstoelgebruikers en invaliden.
Zo wordt het feest, de vakantie of het verblijf voor al uw gasten, collega's, familieleden, groepsdeelnemers, orkestleden of koorleden een gebeurtenis op met veel plezier aan terug te denken!


Tijdens het zoeken naar een vakantiehuis in de Ardennen voor 30 en 40 personen kunt u ook selecteren op wensen als bijvoorbeeld de aanwezigheid van Wi-Fi, tennisbaan, golfbaan, wasmachine en vaatwasmachine, de mogelijkheid paard te rijden in de Ardennen, enzovoort.

Tip om leuk weekend in de Ardennen met 30 personen te organiseren.
Indien u voor een weekend of lang weekend een vakantiehuis in de Ardennen met 30 personen hebt geboekt en op zoek bent naar leuke uitgaanstips in de Ardennen verwijzen wij u graag naar de website Ardennen Top 10.
U vindt in deze Ardennen Top 10 tips veel tips om er een weekendje op uit te gaan in de Ardennen.
Hier vindt u ook een overzicht van de mooiste steden, rustige natuurgebieden en veel bijzondere bezienswaardigheden in de Ardennen.

Een aanrader voor een ieder die een weekendje of vakantie in de Ardennen heeft geboekt of dit nog wil gaan doen.