Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis Ardennen 20 personen

Vakantiehuis Ardennen 20 personen huren | vakantiehuizen Ardennen

Vakantiehuizen Ardennen voor 20 personen.
Op zoek naar een vakantiehuis in de Ardennen voor 20 personen?

Op deze website staan meer dan 150 grote vakantiehuizen, villa's, kastelen en groepsaccommodaties in de Ardennen die geschikt zijn voor groepen van 20 personen.
Deze vakantiehuizen in de Ardennen voor 20 personen zijn vanwege hun idyllische en rustige ligging nabij bijvoorbeeld het meer van Warfaaz of de rivier de Amblève, de Ourthe of de Clerve ideaal voor een familieweekend met kinderen, familievakantie, familiereünie of vriendenweekend in de Ardennen.

De prachtige omgeving van de meeste groepshuizen voor 20 personen in de Ardennen nodigt namelijk uit om met lange wandelingen en fietstochten (eventueel met een mountainbike), zelfs skiënd of over water met een kano, kajak, een vlot of zwemmend de schitterende en altijd weer verrassende natuur te ontdekken.

Maar ook voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest, weekend of week weg met collega's of zakenrelaties, vergaderlocatie, meerdaagse vergaderingen met overnachtingen, seminar, training, workshop, spirituele activiteiten zoals retraite, yoga, bezinning, bewustwording, healing en meditatie, verblijf tijdens evenement, concours of wedstrijd zijn er in de Ardennen diverse mogelijkheden voor groepen van 20 personen.

Bovendien zijn de meeste 20-persoons vakantiehuizen, villa's, groepshuizen en vakantieboerderijen vanwege hun bijzondere ligging en mooie inrichting uitermate geschikt voor een bruiloftsfeest, huwelijksfeest, als trouwlocatie met de officiële plechtigheid, receptie, jubileum of het vieren van een bijzondere gelegenheid of verjaardag.


Ook zijn er veel grote luxe vakantiehuizen in de Ardennen voor 20 personen met gebruik van een privézwembad, jacuzzi/bubbelbad/hottub en met sauna beschikbaar, zodat u heerlijk kunt ontspannen na een actieve dag in de omgeving doorgebracht te hebben.

Hoe zoekt en boekt u een vakantiehuis Ardennen 20 personen?
Indien u op zoek bent naar een groot vakantiehuis in de Ardennen dat tenminste geschikt moet zijn voor een groep van 20 personen, zoekt u binnen ons aanbod vakantiehuizen in de Ardennen voor 20 tot 30 personen.  

U verfijnt het beschikbare aanbod van 20-persoons vakantiehuizen in de Ardennen door te selecteren op kenmerken zoals huisdieren toegestaan, een omheinde tuin of omheind terrein, aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden en rolstoelgebruikers die gebruik willen maken van bijvoorbeeld een rolstoeltoegankelijke douche en hoog-laagbedden, de aanwezigheid van een (privé)zwembad, sauna, jacuzzi, wellness, tennisbaan, mogelijkheid om paarden mee te nemen en te stallen, aanwezigheid van afwasmachine en wasmachine, mogelijkheid om te golfen of te vissen, roken niet toegestaan of roken wel toegestaan, 

Uiteindelijk krijgt u die vakantiehuizen in de Ardennen voor 20 personen in beeld, die passen bij uw voorkeur en wensen en in de door u gewenste periode beschikbaar zijn. 
Vervolgens boekt u het luxe vakantiehuis voor 20 personen in de Ardennen online. U krijgt meteen daarna per e-mail de boekingsbevestiging toegestuurd. In de boekingsbevestiging vindt u ook de factuur voor de aanbetaling of de betaling van het volledige verschuldigde bedrag voor de huur van uw grote vakantiehuis in de Ardennen.

Wanneer u een vakantiehuis binnen een lastminute periode hebt geboekt, is er geen gelegenheid om eerst alleen nog maar de aanbetaling te voldoen.
Bij een lastminute boeking dient meteen het volledige bedrag betaald te worden.

U vindt op onze website unieke vakantiehuizen in de Belgische Ardennen, Luxemburgse Ardennen of Franse Ardennen. Deze locaties zijn geschikt voor vanaf 6 tot 60 personen, 70 personen en zelfs voor 73 personen.


Bezoek nu onze website groepsaccommodaties Ardennen www.groepsaccommodaties-ardennen.nl en boek een vakantiehuis in de Ardennen voor 20 personen.
U zoekt en boekt uw vakantiehuis in de Ardennen, bijvoorbeeld voor 20 personen online.
Hierbij kunt u de meeste grote vakantiehuizen in de Ardennen voor een lang weekend (van vrijdagmiddag tot maandagochtend) of een 'gewoon' weekend van vrijdagmiddag tot zondagavond huren.