Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis Ardennen 15 personen

Vakantiehuizen in de Ardennen voor 15 personen.

Wilt u een vakantiehuis in de Ardennen voor 15 personen huren?
Op deze website vindt u een zeer groot aanbod luxe en goedkope vakantiehuizen voor 15 personen in de Ardennen.

U kunt bijvoorbeeld een ruim vakantiehuis voor 15 personen in het hart van de Ardennen huren met 5 slaapkamers en 4 badkamers voor een familieweekend huren of juist een iets eenvoudiger 15-persoons vakantiehuis met een omheinde tuin in de Ardennen voor een vakantie met de hond, waar 2 honden, 3 honden, 4 honden of 5 honden zijn toegestaan.


Met een aanbod van meer dan 1.000 mooie vakantiehuizen in de Ardennen is de kans groot dat uw ideale vakantiehuis in de Ardennen voor 15 personen er tussen zit.

U zoekt en boekt uw vakantiehuis in de Ardennen voor 15 personen online via onze website.

Hierbij is het ook mogelijk om online een last minute vakantiehuis in de Ardennen voor 15 personen te huren.

Naar welk vakantiehuis in de Ardennen u ook op zoekt bent, wij hebben mooie 15-persoons vakantiehuizen in de Ardennen te huur, niet alleen in de Belgische Ardennen, maar ook in de Franse Ardennen en de Luxemburgse Ardennen.

U kunt bij ons overigens niet alleen een vakantiehuis in de Ardennen voor 15 personen huren. 
Wij hebben ook diverse vakantiehuizen in de Ardennen voor bijvoorbeeld 12, 14, 18, 20 en 30 personen te huur. Zelfs voor 40, 50 of 53 personen, voor 60 personen en voor 70 personen en voor 73 personen is bij ons mogelijk!

Voor mindervaliden en iemand met een lichamelijke beperking of handicap zijn er in de Ardennen diverse aangepaste vakantiehuizen, groepsaccommodaties, villa's en groepshuizen voor 15 personen beschikbaar, waar meestal gebruik gemaakt kan worden van een rolstoeltoegankelijke douche met een douchezitje en een toilet met wandbeugels.

Vakantiehuis Ardennen 15 personen op een vakantiepark huren.
Op zoek naar een vakantiehuis Ardennen voor 15 personen op een vakantiepark?
Indien u een 15-persoons vakantiehuis op een vakantiepark in de Ardennen wilt huren, zijn er vrijwel nooit mogelijkheden.
Op de vakantieparken in de Ardennen zijn enkel kleinere huisjes en chalets van 2, 4 tot 6 personen en 7 tot 8 personen beschikbaar.
Voor het huren van een vakantiehuis in de Ardennen voor 15 personen dient u zich dus te richten op de 15-persoons vakantiehuizen die eigendom zijn van particuliere huiseigenaren.


Indien u toch een vakantiehuis voor 15 personen op een vakantiepark in de Ardennen zoekt kunt u eventueel ook 2 verschillende vakantiehuizen op hetzelfde vakantiepark huren. 
Bijvoorbeeld één vakantiehuis voor 8 personen en één voor 7 personen.
De beide huizen moeten dan nog wel tegelijk beschikbaar zijn in de door u gewenste periode.


Luxe vakantiehuis 15 personen in de Ardennen huren.
Indien u een luxe vakantiehuis in de Ardennen voor 15 personen wil huren, hebt u de keuze uit een groot aanbod 15-persoons tot 20-persoons vakantiehuizen in de Ardennen.
U kunt namelijk voor een groep van 15 personen
ook een groter luxe vakantiehuis in de Ardennen huren, bijvoorbeeld een 16-persoons, 17-persoons, 18-persoons of 19-persoons vakantiehuis, zodat u meer ruimte en meestal ook meer slaapkamers en badkamers tot uw beschikking hebt.

In een luxe accommodatie in de Ardennen hebt u meestal een sauna, een jacuzzi, een privézwembad of een hot tub/bubbelbad tot uw beschikking.
Accommodaties voor 15 tot 18 personen die niet alleen geschikt zijn voor families en gezinnen maar ook voor zakelijke bijeenkomsten, beschikken vaak over een aparte zaal met een projectiescherm of een vergaderruimte die ook als bioscoopruimte gebruikt kan worden.

Een heel bijzondere kasteelvilla in de Ardennen kan eventueel inclusief een feestzaal die geschikt is voor 60 personen gehuurd worden. Na het feest kunnen 15 tot 45 personen in het kasteel blijven overnachten.