Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis 16 personen Ardennen

Vakantiehuis Ardennen 16 personen

Op zoek naar een mooi vakantiehuis in de Ardennen dat geschikt is voor 16 personen?

Bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis in de Ardennen voor 16 tot 20 personen met privézwembad?
Of een kindvriendelijk en gezinsvriendelijk vakantiehuis in de Ardennen met grote tuin, een sauna en veel speelgelegenheid voor kinderen?


Op deze website vindt u meer dan 1.000 grote vakantiehuizen, villa's, groepshuizen, chalets en groepsaccommodaties in de Ardennen.
Daaronder vindt u een groot aanbod vakantiehuizen in de Ardennen die geschikt zijn voor families, meerdere gezinnen, collega's, yogagroepen, toneelverenigingen, koren, orkesten, genootschappen, personeelsleden, zakenrelaties, spirituele groepen en vriendengroepen van 16 tot en met 20 personen.  
U kunt bij ons kiezen uit een groot en unieke aanbod vakantiehuizen in de Ardennen die geschikt zijn voor grote groepen van rond de 16 personen.

Indien u een mooi en betaalbaar vakantiehuis in de Ardennen voor 16 personen wilt huren, hebt u bij ons volop keuze.

Voor grote groepen hebben we grote vakantiehuizen in de Ardennen te huur, o.a. grote vakantiehuizen Ardennen voor 20, 22, 30, 38, 40, 50 en 60 personen.
En u kunt ieder vakantiehuis in de Ardennen, dus ook een vakantiehuis voor 16, 17, 18, 19 of 20 personen, online zoeken en boeken.

Onze vakantiehuizen in de Ardennen

Ruim 175 vakantiehuizen Ardennen geschikt voor 16 personen.
Van de ruim 1.000 vakantiehuizen in de Ardennen die op onze website staan, zijn er ruim 175 geschikt voor een verblijf met 16 personen.
Hieronder bevinden zich ook grote vakantiehuizen in de Ardennen die geschikt zijn voor een groep van 20, 21 of 22 personen.

Indien u een vakantiehuis in de Ardennen wilt huren voor een groep van 16 personen, is het verstandig om ook binnen ons aanbod vakantiehuizen Ardennen voor grote groepen van 20, 21 of 22 personen te kijken.
U hebt dan meer kans om een geschikt vakantiehuis voor 16 personen in de Ardennen te vinden.

Aangepast vakantiehuis in de Ardennen voor 16 personen.
Wanneer er iemand in de familie, in het gezin, het bedrijf, in de groep, bij het koor, binnen de vereniging of in het orkest een lichamelijke beperking of een handicap heeft, kunt u zoeken binnen ons aanbod met aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties.
Wij beschikken over veel rolstoelvriendelijke en rolstoeltoegankelijke locaties die aangepast zijn voor rolstoelgebruikers, mindervaliden, gehandicapten, invaliden en personen die slecht ter been zijn en met een rollator lopen.
Helaas zijn niet alle beschikbare vakantiehuizen, villa's en accommodaties even goed aangepast.
Maar in ieder geval zijn er in elk vakantiehuis minimaal 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond of op de beneden verdieping gelegen.
Bij elke aangepaste locatie staat vermeld of er bijvoorbeeld beugels in het toilet en de douche zijn en of er inloopdouche en een slaapkamer met een hoog-laagbed aanwezig is.

Huisdiervriendelijk en hondvriendelijk groot vakantiehuis, villa of groepsaccommodatie voor 16 personen in de Ardennen.
Gaan er honden of andere huisdieren mee naar uw vriendenweekend, familievakantie, familieweekend, familiereünie, bedrijfsuitje of het weekendje weg met collega's?
Zoekt u dan tussen onze vakantiehuizen, chalets, villa's, vakantieboerderijen, groepshuizen en groepsaccommodaties naar een locatie waar 1, 2, 3, 4, 5 of zelfs meer honden zijn toegestaan en tijdens uw weekend of vakantie in de Ardennen mee mogen komen.
Bij enkele groepsaccommodaties is het zelfs mogelijk om uw eigen paard of paarden mee te nemen en deze te stallen en laten verzorgen tijdens uw verblijf in de Ardennen.

Goedkoop vakantiehuis of groepsaccommodatie voor 16 personen in de Ardennen.
Wilt u de kosten voor uw weekend of vakantie in de Ardennen laag houden of hebt u spontaan besloten om nog even een weekendje weg te gaan met vrienden, collega's of familie, zoekt u dan binnen onze lastminute aanbiedingen naar een goedkoop vakantiehuis, vakantiewoning, villa, chalet of groepsaccommodatie voor 16 personen in de Ardennen.


Vakantiehuis Ardennen 16 personen met Wi-Fi
Wilt u een groot vakantiehuis in de Ardennen huren met Wi-Fi? Veel grote vakantiehuizen in de Ardennen beschikken over Wi-Fi.
U vindt een vakantiehuis voor 16 personen in de Ardennen met Wi-Fi door onder  bij de mogelijke faciliteiten het vakje 'Internet /Wi-Fi' te selecteren.
U krijgt dan een overzicht van alle vakantiehuizen in de Ardennen met Wi-Fi.

Vakantiehuis Ardennen 16 personen met zwembad.
U kunt via deze website een luxe vakantiehuis in de Ardennen met zwembad huren.
Van de 175 vakantiehuizen in der Ardennen die geschikt zijn voor 16 personen beschikken er 20 over een binnenzwembad of buitenzwembad.
Dit kan een verwarmd of onverwarmd zwembad zijn.
In de huisbeschrijving van elk vakantiehuis, groepsaccommodatie, chalet of villa met zwembad staat vermeld of het zwemwater verwarmd is en in welke periode u van het zwembad gebruik kunt maken.

U vindt een vakantiehuis Ardennen voor 16 tot 20 personen met zwembad door eerst te selecteren op vakantiehuizen 16 tot 20 personen Ardennen en dan onder faciliteiten te selecteren op 'zwembad'.
Zo krijgt u een overzicht van alle vakantiehuizen van 16 tot en met 20 personen waar een zwembad aanwezig is.

Aantal slaapkamers en badkamers.
Bij ieder groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen staat het aantal slaapkamers en badkamers vermeld.
Ook bij een vakantiehuis voor 16 personen staat het aantal slaapkamers en badkamers in de huisbeschrijving genoemd.
Zeker bij een familieweekend, familievakantie, bedrijfsfeest, weekend weg met collega's, personeelsfeest, evenement, bezinningsdagen, retraite, seminar, workshop, training of familiereünie Ardennen kan het belangrijk zijn om vooraf al het aantal personen over de beschikbare slaapkamers in te delen.

Vakantiehuis Ardennen 16 personen met sauna.
Van de 175 vakantiehuizen Ardennen die geschikt zijn voor minimaal 16 personen, beschikken er 90 over een sauna.
Dat betekent dat in meer dan de helft van de grote vakantiehuizen in de Ardennen een sauna aanwezig is.
In de locaties met een sauna zijn vaak ook andere wellness faciliteiten zoals een jacuzzi, hottub, dompelbad, Turkse sauna en zelfs een aparte relaxruimte aanwezig.
Indien u een vakantiehuis Ardennen 16 tot 20 personen met sauna wilt huren, hebt u een ruime keuze.

Kortlopende annuleringsverzekering afsluiten.
Als u een vakantiehuis Ardennen via één van onze websites huurt, kunt u ook een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten.

U bent dan in veel gevallen verzekerd tegen annuleringskosten.

Veel plezier met het zoeken en boeken van een vakantiehuis , villa, chalet of groepsaccommodatie in de Ardennen voor 16 personen.