Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis 16 personen Ardennen

16-persoons vakantiehuis Ardennen

Op zoek naar een mooi vakantiehuis in de Ardennen dat geschikt is voor 16 personen?
Bijvoorbeeld een kindvriendelijk en gezinsvriendelijk vakantiehuis in de Ardennen met een grote omheinde tuin en veel speelgelegenheid voor kinderen?

Op deze website vindt u meer dan 1.000 grote vakantiehuizen, villa's, groepshuizen, chalets en groepsaccommodaties in de Ardennen.
Daaronder vindt u een groot aanbod vakantiehuizen in de Ardennen die geschikt zijn voor families, meerdere gezinnen, collega's, yogagroepen, toneelverenigingen, koren, orkesten, genootschappen, personeelsleden, zakenrelaties, spirituele groepen en vriendengroepen van 16 personen.  
Indien u een mooi en betaalbaar vakantiehuis in de Ardennen voor 16 personen wilt huren, hebt u bij ons dus volop keuze.
Voor nog grotere groepen hebben we grote vakantiehuizen in de Ardennen te huur, o.a. voor 20, 22, 30, 38, 40, 53 personen en 60 personen en zelfs voor 70 personen en 73 personen.
En u kunt ieder vakantiehuis in de Ardennen online zoeken en boeken.

Al onze vakantiehuizen in de Ardennen zijn op mooie en vaak rustige plekken gelegen, soms heel idyllisch aan een rivier zoals de Ourthe, de Lesse, de l'Aisne en de Semois of vlakbij een meer waar diverse sportieve activiteiten zoals kanoën en zwemmen beoefend kunnen worden.
Bij de meeste vakantiehuizen voor 16 personen in de Ardennen vindt u vele mogelijkheden om wandelend of fietsend de prachtige en steeds verrassende omgeving te verkennen.

In en bij de 16-persoons accommodaties zelf is er meestal gezorgd voor een jeu de boulebaan en een recreatieruimte met o.a. een biljarttafel, een tafelvoetbalspel of een tafeltennistafel.

 
Aangepast vakantiehuis in de Ardennen voor 16 personen.
Wanneer er iemand in de familie, in het gezin, het bedrijf, in de groep, bij het koor, binnen de vereniging of in het orkest een lichamelijke beperking of een handicap heeft, kunt u zoeken binnen ons aanbod met aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties.
Wij beschikken over veel rolstoelvriendelijke en rolstoeltoegankelijke locaties die aangepast zijn voor rolstoelgebruikers, mindervaliden, gehandicapten, invaliden en personen die slecht ter been zijn en met een rollator lopen.
Helaas zijn niet alle beschikbare vakantiehuizen, villa's en accommodaties even goed aangepast.
Maar in ieder geval zijn er in elk vakantiehuis minimaal 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond of op de beneden verdieping gelegen.
Bij elke aangepaste locatie staat vermeld of er bijvoorbeeld beugels in het toilet en de douche zijn en of er inloopdouche en een slaapkamer met een hoog-laagbed aanwezig is.

Huisdiervriendelijk en hondvriendelijk groot vakantiehuis, villa of groepsaccommodatie voor 16 personen in de Ardennen.
Gaan er honden of andere huisdieren mee naar uw vriendenweekend, familievakantie, familieweekend, familiereünie, bedrijfsuitje of het weekendje weg met collega's?
Zoekt u dan tussen onze vakantiehuizen, chalets, villa's, vakantieboerderijen, groepshuizen en groepsaccommodaties naar een locatie waar 1, 2, 3, 4, 5 honden of zelfs meer honden zijn toegestaan en tijdens uw weekend of vakantie in de Ardennen mee mogen komen.

Bij enkele 16-persoons groepsaccommodaties is het zelfs mogelijk om uw eigen paard of paarden mee te nemen en deze te stallen en laten verzorgen tijdens uw verblijf in de Ardennen.

Goedkoop vakantiehuis of groepsaccommodatie voor 16 personen in de Ardennen.
Wilt u de kosten voor uw weekend of vakantie in de Ardennen laag houden of hebt u spontaan besloten om nog even een weekendje weg te gaan met vrienden, collega's of familie, zoekt u dan binnen onze lastminute aanbiedingen naar een goedkoop vakantiehuis, vakantiewoning, villa, chalet of groepsaccommodatie voor 16 personen in de Ardennen.

Vakantiehuis Ardennen 16 personen met zwembad.
U kunt via deze website een luxe vakantiehuis in de Ardennen met een privézwembad huren.
Van de 175 vakantiehuizen in de Ardennen die geschikt zijn voor 16 personen beschikken er 20 over een binnenzwembad of buitenzwembad. Dit kan een verwarmd of onverwarmd zwembad zijn.
Bovendien beschikken veel luxe 16-persoons vakantiehuis in de Ardennen ook over een eigen sauna of een jacuzzi.