Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantie met honden in de Ardennen

Vakantie met honden in de Ardennen.

Een vakantie met honden in de Ardennen is voor menige hondenbezitter het hoogtepunt van het jaar.
Want de Ardennen zijn zo dichtbij en toch zo anders.
Nergens anders kan je zo prettig op vakantie of een weekendje weg met je honden als in de Ardennen.

En gelukkig zijn er in de Ardennen heel wat groepsaccommodaties, vakantiehuizen, villa's, vakantieboerderijen en chalets te vinden waar honden welkom zijn!
Veel huisdiervriendelijke accommodaties in de Ardennen beschikken ook nog eens over een omheinde tuin, zodat u de hond of honden veilig buiten in de tuin los kunt laten lopen.

Leuke huisjes en appartementen voor 2, 3, 4 en 5 personen, 6- tot 10-persoons chalets en vakantiehuizen, vakantiebungalows, villa's en grote groepsaccommodaties voor 12, 14, 16, 20, 24, 28, 30, 32, 35, 38, 40, 42, 44, 46, 50, voor 60 personen en ook voor 70 personen, meestal in een schitterende en rustige omgeving gelegen en vaak met de aanwezigheid van een aparte recreatieruimte met bijvoorbeeld een biljart, tafelvoetbalspel of tafeltennistafel en een sportveldje op het terrein van de accommodatie.

U vindt deze op onze website met al onze groepsaccommodaties in de Ardennen maar ook op onze speciale websites met alleen onze hondvriendelijke vakantiehuizen.  


Groepsaccommodaties in de Ardennen waar honden toegestaan zijn.

In de Ardennen is een groot aantal groepsaccommodaties, grote vakantiehuizen, villa's, groepshuizen en chalets te vinden waar een hond welkom is.
Daaronder bevinden zich ook groepsaccommodaties in de Ardennen die geschikt zijn voor een vakantie met honden en waar 2, 3 honden , 4, 5 honden of meerdere honden zijn toegestaan.
Wilt u meer honden meenemen dan bij uw gekozen vakantiehuis is toegestaan, dan kunnen wij voor u bij bijna elke huiseigenaar een aanvraag voor meer honden indienen.

Wanneer u een goedkope vakantie met honden in de Ardennen wilt boeken, zoekt u dan tussen onze lastminute aanbiedingen die het hele jaar worden aangeboden.

Wilt u juist een luxe vakantie en gebruik kunnen maken van diverse wellness faciliteiten, dan kunt u een luxe villa of vakantiehuis met een privézwembad, jacuzzi, sauna en hottub huren.

Huisdiervriendelijke vakantieparken in de Ardennen. In de Ardennen zijn veel prachtig gelegen vakantieparken gelegen, die vanwege hun ligging uitermate geschikt zijn voor een vakantie met hond of honden in de Ardennen.
Bij de meeste vakantiehuizen, chalets, stacaravans en groepsaccommodaties op een vakantiepark is 1 hond toegestaan.​

Rolstoelvriendelijke aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen. waar honden zijn toegestaan.

Wij beschikken in de Ardennen ook over diverse rolstoelvriendelijke en rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen, groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen waar 1, 2, 3 of meer honden mee mogen komen.
In de aangepaste vakantiehuizen en accommodaties voor mindervaliden, gehandicapten, invaliden en personen met een handicap of een lichamelijke beperking is een hulphond in elk geval altijd toegestaan.
De meeste aangepaste vakantiehuizen beschikken over beugels in het toilet en de douche. Ook is er vaak een inloopdouche met een douchestoeltje aanwezig en in de meest aangepaste accommodaties zijn ook hoog-laagbedden beschikbaar.​

Kamperen met honden in de Ardennen?

Indien u met uw honden op vakantie wilt gaan in de Ardennen kunt u natuurlijk een vakantiehuis of groepsaccommodatie huren waar honden zijn toegestaan.
A Vakanties is specialist in het aanbieden voor vakanties voor honden en hun baasjes en kan u wellicht een kampeersuggestie geven.
Op onze website 
www.honden-campings.nl vindt u veel campings waar baasjes en hun honden welkom zijn.
​Zo kunt u niet alleen een vakantiehuis, villa of groepsaccommodatie in de Ardennen bij A vakanties huren waar honden welkom zijn, maar ook een hondvriendelijke camping in de Ardennen boeken!