Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantie met honden in de Ardennen

Vakantie met honden in de Ardennen

Vakantie met honden in de Ardennen.

Een vakantie met honden in de Ardennen is voor menige hondenbezitter het hoogtepunt van het jaar.
Want de Ardennen zijn zo dichtbij en toch zo anders.
Nergens anders kan je zo prettig op je vakantie met je honden als in de Ardennen.
En gelukkig zijn er in de Ardennen aardig wat groepsaccommodaties, vakantiehuizen en chalets te vinden waar honden welkom zijn.
Je vindt deze op onze website groepsaccommodaties Ardennen maar ook op onze speciale websites voor vakanties met honden.  

Zoek en boek een vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen waar honden welkom zijn op: www.vakantie-met-hond.be

Groepsaccommodaties in de Ardennen waar honden toegestaan zijn.
In de Ardennen is een groot aantal groepsaccommodaties, grote vakantiehuizen, villa's, groepshuizen en chalets te vinden waar een hond welkom is.
Daaronder bevinden zich ook groepsaccommodaties in de Ardennen die geschikt zijn voor een vakantie met honden en waar 2, 3, 4, 5 of meerdere honden zijn toegestaan.

Groepsaccommodatie in de Ardennen voor 6 personen, 3 honden welkom.
In Fraiture, Ardennen-Luxemburg, ligt een geheel vrijstaande groepsaccommodatie voor 6 personen waar 3 honden zijn toegestaan.
Deze 6-persoons groepsaccommodatie in de Ardennen is zeer geschikt voor een vakantie met meerdere honden.
Het betreft een vrijstaand chalet, dicht bij de bossen en een natuurreservaat.
Een prachtige omgeving dus om met de honden te wandelen!
U hebt bovendien een mooi uitzicht vanuit deze vrijstaande en hondvriendelijke groepsaccommodatie in de Ardennen voor 6 personen.

Groepsaccommodatie Ardennen, 20 personen en 2 honden welkom.
In de Ardennen-Luxemburg, ligt deze fantastische en geheel vrijstaande groepsaccommodatie met 8 slaapkamers en 5 badkamers.
Deze fantastische groepsaccommodatie in Tintigny is geschikt voor maximaal 20 personen maar kan natuurlijk ook gehuurd worden door bijvoorbeeld 14, 15, 16, 17, 18 of 19 personen.
Er zijn hier 1 of 2 honden welkom.
Deze luxe groepsaccommodatie met internet, speeltuin, ligbad, vaatwasmachine en wasmachine is zeer geschikt voor het organiseren van een familieweekend, familiereünie, familievakantie of vriendenweekend met honden of andere huisdieren.
Er is een speelkamer voor kleine kinderen aanwezig en een recreatieruimte met o.a. tafelvoetbal en biljart voor de wat grotere kinderen en de volwassenen.
In deze luxe 20-persoons huisdiervriendelijke en kindvriendelijke groepsaccommodatie in de Ardennen is ook een jacuzzi aanwezig. 

Groepsaccommodatie honden welkom Ardennen voor 30 personen.
Deze grote 30-persoons groepsaccommodatie in Hamoir-Ouffet in de Ardennen, kunnen we met recht een grote en luxe groepsaccommodatie noemen.
De grote groepsaccommodatie in Ouffet heeft maar liefst 10 grote slaapkamers en 5 badkamers en beschikt verder over een sauna, recreatieruimte met biljart, speeltoestellen voor de kinderen, kinderbedjes, kinderstoeltjes en veel meer.
Indien u deze grote 30-persoons groepsaccommodatie wilt huren, is het toegestaan om 2 huisdieren zoals honden mee te nemen.
Meer goed opgevoede honden kunnen vooraf worden aangevraagd en zijn in overleg met de huiseigenaar welkom.
De tuin met terrassen van maar liefst 1000m2 biedt u veel privacy en in de prachtige omgeving kunt u wandelingen maken met uw hond of honden.
Kortom, deze 
kindvriendelijke, gezinsvriendelijke en huisdiervriendelijke groepsaccommodatie in de Ardennen in Hamoir - Ouffet​ is ideaal voor een vakantie met honden.

Huisdiervriendelijke vakantieparken in de Ardennen.
In de Ardennen zijn veel prachtig gelegen vakantieparken gelegen, die vanwege hun ligging uitermate geschikt zijn voor een vakantie met hond of honden in de Ardennen.
Bij de meeste vakantiehuizen, chalets, stacaravans en groepsaccommodaties op een vakantiepark is 1 hond toegestaan.​

Rolstoelvriendelijke aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen. waar honden zijn toegestaan.
Wij beschikken in de Ardennen ook over diverse rolstoelvriendelijke en rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen, groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen waar 1, 2, 3 of meer honden mee mogen komen.
In de aangepaste vakantiehuizen en accommodaties voor mindervaliden, gehandicapten, invaliden en personen met een handicap of een lichamelijke beperking is een hulphond in elk geval altijd toegestaan.
De meeste aangepaste vakantiehuizen beschikken over beugels in het toilet en de douche. Ook is er vaak een inloopdouche aanwezig.​

Kamperen met honden in de Ardennen?
Indien u met uw honden op vakantie wilt gaan in de Ardennen kunt u natuurlijk een vakantiehuis of groepsaccommodatie huren waar honden zijn toegestaan.
A Vakanties is specialist in het aanbieden voor vakanties voor honden en hun baasjes en kan u wellicht een kampeersuggestie geven.
Op onze website 
www.honden-campings.nl vindt u veel campings waar baasjes en hun honden welkom zijn.
​Zo kunt u niet alleen een vakantiehuis, villa of groepsaccommodatie in de Ardennen bij A vakanties huren waar honden welkom zijn, maar ook een hondvriendelijke camping in de Ardennen boeken!