Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Schoolkamp Ardennen

Groepsaccommodaties voor schoolkamp in de Ardennen

Schoolkamp Ardennen.
Een schoolkamp in de Ardennen organiseren en op zoek naar een geschikte schoolkamplocatie, accommodatie, groepshuis, vakantieboerderij of groepsaccommodatie in de Ardennen?

​Op deze website vindt u veel groepsaccommodaties in de Ardennen die geschikt zijn voor het organiseren van een schoolkamp, jeugdkamp, kerkkamp, workshops, trainingen, sportkamp, sportweek of een werkweek.
De Ardennen zijn zeer geschikt voor het houden van een schoolkamp of alle andere kampen voor jongeren, verenigingen en sporters.
Met de juiste schoolkamp accommodatie of groepsaccommodatie in de Ardennen slaagt uw schoolkamp of werkweek altijd.
Bezoek onze website met groepsaccommodaties in de Ardennen voor een overzicht van de accommodaties in de Belgische, Franse en Luxemburgse Ardennen die geschikt zijn voor uw schoolkamp.
De groepsaccommodaties liggen o.a. in de buurt van Malmédy, Spa, Luik, Vielsalm, Durbuy, Ovifat, Waimes en langs de rivier de Ourthe en de Sémois.

U kunt bij ons terecht voor groepsaccommodaties voor 10, 12 tot 14 personen, 16, 18 tot 20 personen, 22, 25, 28 tot 31 personen, 32, 34, 36 tot 38 personen, 40 tot 45 personen, 50 tot 53 personen, 58, 60 en zelfs voor 70 personen en 73 personen.


Groepsaccommodatie schoolkamp Ardennen 60 personen.
Deze schoolkamp groepsaccommodatie in de Ardennen is ideaal voor scholen en verenigingen die een schoolkamp of werkweek met leuke activiteiten willen organiseren.  
Er is in en rond deze schoolkamp accommodatie in de Ardennen veel ruimte voor sport en spel.
De sportmogelijkheden en activiteiten in de buurt van deze schoolkamplocatie zijn o.a. klimmen in een oude steengroeve, kajakken en langlaufen.


Meer schoolkamp groepsaccommodaties in de Ardennen vindt u op onze website.
Op deze website staan meer accommodaties| schoolkamp groepsaccommodaties in de Ardennen.
Schoolkamp groepsaccommodaties zijn vaak relatief goedkoop. U vindt ze door naar grote en goedkope groepsaccommodaties in de Ardennen te zoeken.

Voor de allergoedkoopste aanbiedingen kunt u zoeken binnen onze lastminute mogelijkheden die eventueel nog vrij zijn in de door u gewenste periode.
Schoolkamp accommodatie, groepshuis of groepsaccommodatie in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland, Oostenrijk of Italië?
Via onze website met unieke-groepsaccomodaties.nl zoekt en boekt u een schoolkamp accommodatie of groepsaccommodatie in vele landen van Europa.
Deze accommodaties zijn uiteraard ook heel geschikt voor een werkweek, workshop, training, kerkkamp, jeugdkamp en sportkamp.