Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Schoolkamp Ardennen

Groepsaccommodaties voor schoolkamp in de Ardennen

Schoolkamp Ardennen.

Een schoolkamp in de Ardennen organiseren en op zoek naar een geschikte schoolkamplocatie, accommodatie, groepshuis, vakantieboerderij of groepsaccommodatie in de Ardennen?
​Op deze website vindt u veel accommodaties en groepsaccommodaties in de Ardennen die geschikt zijn voor het organiseren van een schoolkamp, jeugdkamp, kerkkamp, workshops, trainingen, sportkamp, sportweek of een werkweek.
De Ardennen zijn zeer geschikt voor het houden van een schoolkamp of alle andere kampen voor jongeren, verenigingen en sporters.
Met de juiste schoolkamp accommodatie of groepsaccommodatie in de Ardennen slaagt uw schoolkamp of werkweek altijd.
Bezoek onze website groepsaccommodaties Ardennen voor een overzicht van de accommodaties in de Belgische, Franse en Luxemburgse Ardennen die geschikt zijn voor uw schoolkamp.
U kunt iedere schoolkamp groepsaccommodatie in de Ardennen online zoeken en boeken.

Website voor het zoeken en boeken van een accommodatie voor een schoolkamp of ander kamp in de Ardennen:  www.groepsaccommodaties-ardennen.nl

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van accommodaties, locaties, groepshuizen, vakantieboerderijen en groepsaccommodaties in de Ardennen die geschikt zijn voor een schoolkamp of werkweek.

Groepsaccommodatie| accommodatie schoolkamp Ardennen 60 personen.
Deze schoolkamp groepsaccommodatie| accommodatie in de Ardennen is ideaal voor scholen en verenigingen die een schoolkamp of werkweek met leuke activiteiten willen organiseren.  
Er is in en rond deze schoolkamp accommodatie | groepsaccommodatie in de Ardennen veel ruimte voor sport en spel.
Zo beschikt deze locatie op het eigen terrein over een eigen tennisbaan en tennisvelden, een sportveld, een grote weide, een bos en enkele vijvers.
De sportmogelijkheden en activiteiten in de buurt van deze schoolkamplocatie zijn o.a. zeilen, kajakken, en Durbuy adventure.
In de omgeving ligt een kasteel dat bezocht kan worden door de deelnemers aan het schoolkamp.
Een zeer complete groepsaccommodatie |accommodatie voor een schoolkamp in de Ardennen dus.
Bovendien is de eigenaar zeer vriendelijk en denkt hij tijdens uw verblijf graag met u mee over de mogelijkheden om uw schoolkamp en werkweek verder in te vullen.
 

Schoolkamp groepsaccommodatie | accommodatie voor 50 personen.
Deze leuke 50-persoons schoolkamp accommodatie | groepsaccommodatie is zeer betaalbaar en bijzonder geschikt voor een verblijf tijdens een schoolkamp in de Ardennen.
De 4 slaapzalen met stapelbedden bieden plaats aan 50 personen.
De speeltuin, speelweides, beachvolleybal, minigolf, terras, 4 badkamers, sauna, jacuzzi en prachtige omgeving maken deze groepsaccommodatie zeer geschikt voor een schoolkamp, werkweek, jeugdkamp, kerkkamp en sportweek  in de Ardennen met maximaal 50 personen.
Deze schoolkamp groepsaccommodatie in de Ardennen voor 50 personen is zeer vriendelijk geprijsd en kan voor een midweek, week of weekend gehuurd worden.

Accommodatie | groepsaccommodatie schoolkamp Ardennen 30 personen
Deze groepsaccommodatie in de Ardennen is zeer geschikt voor een schoolkamp van 30 personen.
Op hetzelfde terrein is nog een ander, wat kleiner groepshuis gelegen dat u erbij kunt huren. Op die manier is er plaats voor 50 personen.
De grote groepsaccommodatie beschikt over 11 slaapkamers, 4 badkamers, voldoende ruimte en een grote tuin.
Vanwege de ligging nabij de watervallen en het attractiepark van Coo is dit groepshuis zeer geschikt voor jongeren op schoolkamp of werkweek en verder voor sportverenigingen, kerkgroepen en jeugdkampen.

Meer schoolkamp groepsaccommodaties in de Ardennen vindt u op onze website.
Op deze website staan meer accommodaties| schoolkamp groepsaccommodaties in de Ardennen.

Schoolkamp groepsaccommodaties zijn vaak relatief goedkoop. U vindt ze door naar grote en goedkope groepsaccommodaties in de Ardennen te zoeken.
Voor de allergoedkoopste aanbiedingen kunt u zoeken binnen onze lastminute mogelijkheden die eventueel nog vrij zijn in de door u gewenste periode.

Schoolkamp accommodatie, groepshuis of groepsaccommodatie in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland of Italië?
Via onze website www.unieke-groepsaccomodaties.nl zoekt en boekt u een schoolkamp accommodatie of groepsaccommodatie in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland of Italië.
Deze accommodaties zijn uiteraard ook heel geschikt voor een werkweek, workshop, training, kerkkamp, jeugdkamp en sportkamp.

Schoolkamp?  Sluit een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering voor het schoolkamp af.
Indien u een schoolkamp, schoolreis of werkweek hebt geboekt, is het belangrijk een goede reisverzekering af te sluiten.
Via de website www.schoolreisverzekering-afsluiten.nl sluit u online een reisverzekering voor uw schoolkamp, werkweek, sportkamp of training af.