Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Mooie kastelen | groepsaccommodaties in de Ardennen

Kastelen in de Ardennen die dienst doen als groepsaccommodatie.

Bent u op zoek naar een kasteel in de Ardennen dat dienst doet als groepsaccommodatie of locatie voor een bruiloft of huwelijksfeest?
Op deze website groepsaccommodaties Ardennen staan bijzondere kastelen, luxe villa's en prachtige landhuizen in de Ardennen die u kunt huren als groepsaccommodatie of groepshuis.
U kunt in een dergelijk kasteel in de Ardennen uw huwelijksfeest, jubileum, bruiloft, familiereünie, trouwfeest, familieweekend, vriendenweekend of familiereünie vieren.
Maar de meeste kastelen in de Ardennen zijn ook zeer geschikt als vergaderlocatie met overnachtingen, als trouwlocatie of voor het organiseren van een seminar, training, koorrepetities, orkestrepetities, spirituele activiteiten zoals yoga, meditatie, bezinning en healing, retraite, bedrijfsfeest, personeelsfeest, zakelijk uitje en een paar dagen weg met collega's, personeel of zakenrelaties.

Het grootste kasteel in de Ardennen dat u als groepsaccommodatie of feestlocatie kunt huren heeft een capaciteit voor 60 personen.
Het kleinste kasteel in de Ardennen is geschikt als groepsaccommodatie voor 6 personen.
Daarnaast vindt u op onze website kastelen in de Ardennen die waar 8, 10, 14, 18, 20 en 40 personen kunnen overnachten.
Bij veel kastelen en unieke groepsaccommodaties beschikt u over een privézwembad.
Als locatie voor een huwelijksfeest kunt u hier terecht met 60 personen.

Wilt u uw hond, honden of andere huisdieren meenemen naar het kasteel in de Ardennen?
In de meeste gevallen is dat mogelijk.
De meeste kastelen in de Ardennen zijn huisdiervriendelijk en hondvriendelijk en daar zijn 1, 2 of 3 honden toegestaan.

Gaan er mindervalide, gehandicapte of invalide familieleden, vrienden, collega's, deelnemers, koorleden, feestgasten, orkestleden of iemand met een lichamelijke beperking mee naar het kasteel in de Ardennen?
Dan kunt u zoeken binnen ons aanbod met aangepaste groepsaccommodaties, kastelen, grote vakantiehuizen en villa's die beschikken over diverse voorzieningen en aanpassingen voor mindervaliden, rolstoelgebruikers of personen met een lichamelijke handicap.

Wanneer u een goedkoop kasteel, groot vakantiehuis, villa, chalet of groepsaccommodatie voor 20, 30, 40, 50 of 60 personen in de Ardennen zoekt, kunt u eerst zoeken naar de lastminute locaties die beschikbaar zijn in de door u gewenste periode.

Hieronder lichten we onze mooiste kastelen in de Ardennen nog wat verder toe.
​U kunt ieder kasteel in de Ardennen op deze website online boeken.
Dat geldt ook voor onze andere types groepsaccommodaties, zoals grote vakantiehuizen, chalets, villa's, groepshuizen, vakantieboerderijen en unieke locaties in de Ardennen.

U vindt het eenvoudigst een kasteel in de Ardennen op onze website www.groepsaccommodaties-ardennen.nl door bij de gewenste aankomst- en vertrekdag het type 'kasteel' te selecteren.
U krijgt dan een overzicht van alle kastelen in de Ardennen die via onze website als groepsaccommodatie geboekt kunnen worden.

Onze grootste kasteel groepsaccommodatie in de Ardennen.
Bent u op zoek naar een grote groepsaccommodatie in de Ardennen en lijkt een echt kasteel met zwembad u wel wat?
In Emines (Ardennen-Namen) staat een kasteel dat heel geschikt is als grote groepsaccommodatie voor 60 familieleden, vrienden, collega's, personeelsleden, groepsdeelnemers, orkestleden, zakenrelaties, teamleden en koorleden.
Dit kasteel beschikt over een zwembad en kan voor een weekend of lang weekend gehuurd worden.
U kunt dit kasteel in de Ardennen huren voor bijvoorbeeld een familiereünie, familieweekend, een paar dagen weg met collega's, zakelijk verblijf of een vriendenweekend.
Dit kasteel in de Ardennen dateert uit de 17e eeuw en staat in een park van maar liefst 14 hectare.
De bijzondere ligging en inrichting maakt dat kasteel de perfecte locatie voor een familiereünie, vriendenweekend, zakelijk samenzijn of familieweekend is.
Zo zijn er 3 tennisbanen waar u gebruik van kunt maken, is er een meertje waar u kunt vissen en kanoën en wordt het kasteel omgeven door een grote weide en een bos.
Het is één van de kastelen in de Ardennen die zeer geschikt is om er met familie of vrienden iets te vieren.
Ook voor het vieren van een huwelijksfeest of bruiloft is dit kasteel een unieke locatie.
​Er zijn maar weinig kastelen in de Ardennen waar u met een groep of familie van 40, 50 of 60 personen terecht kunt.
                                                       
Ons mooiste kasteel in de Ardennen.
Ons mooiste kasteel in de Ardennen betreft een groepsaccommodatie voor 40 personen in de Belgische Ardennen.
Dit is één van de mooiste kastelen van de Ardennen als het om een locatie gaat voor een bruiloft, familiereünie, familieweekend, trouwlocatie met ambtenaar van de burgerlijke stand, bedrijfsfeest, zakelijk uitje, seminar, retraite, receptie, jubileum, bijzondere verjaardag, personeelsfeest of vriendenweekend.
Het unieke van dit kasteel is dat het zeer compleet is en over alle denkbare faciliteiten voor een huwelijksfeest, bruiloft, familieweekend, trouwfeest, trouwlocatie, vriendenweekend of familiereünie beschikt.
Denk hierbij aan een overdekt en verwarmd zwembad, sauna, jacuzzi, recreatiezaal, feestzaal voor bruiloften, partijen, jubileum, receptie of trouwplechtigheid, eetzalen, een grote professionele keuken, een grote kasteeltuin, 15 slaapkamers, thermen ruimten met hammam, speelkelder met biljart, bijkeuken, enzovoort.
Door de ideale ligging midden in het hart van de Ardennen en de fotogenieke locatie is deze romantische kasteel groepsaccommodatie zeer geschikt voor het vieren van bruiloften, trouwerijen, huwelijksfeesten en als trouwlocatie waar ook het officiële deel van de huwelijksplechtigheid en het afleggen van de geloften kan plaatsvinden.
Alles bij elkaar genomen behoort dit unieke en sprookjesachtige kasteel tot de mooiste groepsaccommodaties en kastelen in de Ardennen. 
 
Kastelen in de Ardennen die dienen als groepaccommodatie voor 20, 30, 40 of 50 personen.
We verhuren diverse kastelen, villa's en landhuizen in de Ardennen die geschikt zijn als groepsaccommodatie voor een familiereünie, familieweekend, bedrijfsweekend, bruiloft, huwelijk, trouwfeest of vriendenweekend voor groepen van 20, 30, 40 of 50 personen.
​Daarnaast verhuren we meer dan 1.000 grote groepsaccommodaties in de Ardennen
U zoekt en boekt één van onze grote groepsaccommodaties in de Ardennen online.