Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Mooie kastelen | groepsaccommodaties in de Ardennen

Kastelen in de Ardennen die dienst doen als groepsaccommodatie.

Bent u op zoek naar een kasteel in de Ardennen dat dienst doet als groepsaccommodatie of locatie voor een bruiloft of huwelijksfeest?

Op deze website groepsaccommodaties Ardennen staan bijzondere kastelen, luxe villa's en prachtige landhuizen in de Ardennen die u kunt huren als groepsaccommodatie of groepshuis.
U kunt in een dergelijk kasteel in de Ardennen uw huwelijksfeest, jubileum, bruiloft, trouwfeest, familieweekend, vriendenweekend of familiereünie vieren.

Maar de meeste kastelen in de Ardennen zijn ook zeer geschikt als vergaderlocatie met overnachtingen, als trouwlocatie of voor het organiseren van een seminar, training, koorrepetities, orkestrepetities, spirituele activiteiten zoals yoga, meditatie, bezinning en healing, retraite, bedrijfsfeest, personeelsfeest, zakelijk uitje en een paar dagen weg met collega's, personeel of zakenrelaties.

Het grootste kasteel in de Ardennen dat u als groepsaccommodatie of feestlocatie kunt huren heeft een capaciteit voor 60 personen.
Het kleinste kasteel in de Ardennen is geschikt als groepsaccommodatie voor 6 personen.
Daarnaast vindt u op onze website kastelen in de Ardennen waar 8, 10, 14, 18, 20 en 40 personen kunnen overnachten.

Bij veel kastelen en unieke groepsaccommodaties beschikt u over een privézwembad, een jacuzzi en een sauna.

Als locatie voor een huwelijksfeest maar ook voor een bedrijfsuitje en een familieweekend kunt u hier terecht met 60 personen. (Het aantal personen dat kan blijven overnachten is 45 personen.)

Wilt u uw hond, honden of andere huisdieren meenemen naar het kasteel in de Ardennen?
In de meeste gevallen is dat mogelijk.
De meeste kastelen in de Ardennen zijn huisdiervriendelijk en hondvriendelijk en daar zijn 1, 2 honden of 3 honden toegestaan.

Gaan er mindervalide, gehandicapte of invalide familieleden, vrienden, collega's, deelnemers, koorleden, feestgasten, orkestleden of iemand met een lichamelijke beperking mee naar het kasteel in de Ardennen?
Dan kunt u zoeken binnen ons aanbod met aangepaste groepsaccommodaties, kastelen, grote vakantiehuizen en villa's die beschikken over diverse voorzieningen en aanpassingen voor mindervaliden, rolstoelgebruikers of personen met een lichamelijke handicap.

Wanneer u een goedkoop kasteel, groot vakantiehuis, villa, chalet of groepsaccommodatie voor 20, 30, 40, 50 of 60 personen in de Ardennen zoekt, kunt u eerst zoeken naar de lastminute locaties die beschikbaar zijn in de door u gewenste periode.