Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Luxe groepsverblijf Ardennen

Luxe groepsverblijf Ardennen?

Op onze website vindt u meer dan 1.000 luxe groepsverblijven in de Ardennen.

Hier vindt u o.a. luxe groepsverblijven zoals groepsaccommodaties, vakantieboerderijen, grote vakantiehuizen, kastelen, chalets en villa's in de Ardennen met een grote professionele keuken om zelf te koken en uitgebreide maaltijden te bereiden maar waar catering ook mogelijk is, een privézwembad, sauna, jacuzzi en andere wellness faciliteiten, biljart, tafelvoetbal, tafeltennistafel, open haard, fitnessapparaten, een eigen bar en een mooie vaak omheinde tuin, en soms met een speel- of sportveldje op het terrein. Een enkele keer kunt u zelfs gebruik maken van een kleine bioscoop.

In de meeste luxe groepsverblijven Ardennen is gratis Wi-Fi aanwezig.

Of u nu een luxe groepsverblijf in de Ardennen zoekt voor 10, 12, 14 of 20 personen, of een luxe groepsverblijf in de Ardennen voor een grote groep, bijvoorbeeld voor 20, 22, 24, 30, 40 of zelfs 50 en 60 personen, 70 of voor 73 personen, uw ideale en luxe groepsverblijf in de Ardennen vindt u op deze website.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur en promotie van luxe groepsaccommodaties en groepsverblijven in de Ardennen.
Ook voor een luxe groepsverblijf in de Ardennen met een verwarmd binnenzwembad of een groepsverblijf voor het vieren van een huwelijksfeest, bruiloft, reünie, jubileum of bedrijfsfeest.
Voor het vieren van een huwelijk, trouwerij, bruiloft en receptie of het organiseren van een familieweekend, bedrijfsuitje of een vriendenweekend is een romantisch kasteel in de Ardennen een onvergetelijke locatie!

Maar bij ons vindt u niet alleen mooie en gezellige trouwlocaties met feestzaal.
Wij bieden ook vergaderlocaties die uitermate geschikt zijn voor een verblijf tijdens meerdaagse vergaderingen met overnachtingen, koorreizen, tournee met orkest, trainingen, workshops, seminars, bijeenkomsten met zakenrelaties, lezingen, presentaties, culturele activiteiten, overnachtingen tijdens evenementen, concours, wedstrijden, cursussen, meetings en sessies. 
Zelfs groepsaccommodaties die in de buurt van ski- en langlaufpistes in de Ardennen zijn gelegen kunt u bij ons huren!

De meeste trouwlocaties en vergaderlocaties zijn ook geschikt om te verblijven tijdens festivals en allerlei spirituele activiteiten, zoals retraite, bezinning, meditatie, yoga, bewustwording en healing.

Bij dit soort locaties is het meestal mogelijk om gebruik te maken van diverse zakelijke faciliteiten, zoals een flip-over, overheadprojector en een geluidsinstallatie.

Indien er familieleden, collega's, vrienden, groepsdeelnemers, cursisten, relaties, koorleden of orkestleden met een handicap of lichamelijke beperking mee zullen komen, is het verstandig dat u een rolstoelvriendelijk en rolstoeltoegankelijk luxe groepsverblijf zoekt, dat door de aanwezigheid van een hoog-laagbed en aangepaste badkamer ook geschikt is voor mindervaliden, rolstoelgebruikers, gehandicapten of invaliden.

Wilt u uw hond of honden ook graag meenemen tijdens het familieweekend, vriendenweekend, familievakantie, bruiloftsfeest of ander verblijf in het luxe groepsverblijf in de Ardennen? 
Dan hebt u op onze website met huisdiervriendelijke locaties een ruime keuze in groepsverblijven, groepsaccommodaties, villa's, kastelen en grote vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan.
In veel gevallen is in ieder geval 1 hond of ander huisdier toegestaan.
Bij steeds meer accommodaties is het toegestaan om 2, 3 honden, 4, 5 honden en zelfs meer honden mee te brengen.


Het huren van een luxe groepsaccommodatie in de Ardennen kan met alle verdere kosten die er nog bij komen aan boodschappen voor de hele groep, uitstapjes in de omgeving en benzinekosten nogal prijzig worden.
Wanneer u flexibel kunt zijn voor wat betreft de aankomst- en vertrekdatum kunt u proberen om voor een goedkope last minute periode te boeken.

Hoe zoekt en boekt u een luxe groepsverblijf in de Ardennen?
Ondanks onze enorme aanbod luxe groepsverblijven in de Ardennen, is het vrij eenvoudig om via deze website het ideale luxe groepsverblijf in de Ardennen te vinden.
Ons zoeksysteem op deze website is zo ontwikkeld dat u via enkele eenvoudige stappen en binnen het door u gereserveerde budget, uw luxe groepsverblijf in de Ardennen gevonden hebt.
- Selecteer de gewenste aankomstdag, de vertrekdag en het aantal personen waarmee u uw luxe groepsverblijf in de Ardennen wilt boeken.
 Zoek bijvoorbeeld naar een luxe groepsverblijf in de Ardennen voor 10, 20 of 30 personen, voor 25, 35, 40, 50, 60 of 70 personen.

- Selecteer daarnaar eventueel nog de faciliteiten waarover uw luxe groepsverblijf in de Ardennen moet beschikken, zoals een sauna, (privé)zwembad, whirpool, vaatwasser, wasmachine, open haard, Wi-Fi, het aantal slaapkamers, ligbad, jacuzzi, omheinde tuin en of huisdieren zijn toegestaan.

Zo krijgt u een overzicht van de beschikbare luxe groepsverblijven in de Ardennen die aan uw wensen voldoen.

Maak daarna een keuze uit de overgebleven luxe groepsverblijven en boek online via onze website de luxe groepsaccommodatie in de Ardennen die u het meeste aanspreekt.  
U krijgt daarna meteen per e-mail een boekingsbevestiging met de factuur voor de aanbetaling of de betaling van het volledige verschuldigde bedrag.
(Indien u na het maken van de reservering niets per e-mail ontvangt, kunt u eerst nog de spammap/ongewenste berichtenmap van uw e-mailaccount controleren.)


Ga nu naar onze website groepsaccommodaties Ardennen en zoek en boek een luxe groepsverblijf in de Ardennen.