Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Luxe groepsaccommodatie Ardennen

Luxe groepsaccommodatie Ardennen

1.000 luxe groepsaccommodaties in de Ardennen.
Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie en dan bij voorkeur in de Ardennen?

Op onze website vindt u een aanbod van ruim 1.000 luxe groepsaccommodaties, mooie landhuizen, romantische kastelen en bijzondere grote vakantiehuizen in de Ardennen.

Luxe groepsaccommodaties in de Ardennen beschikken niet alleen over veel slaapkamers met goede bedden en matrassen, een goed ingerichte professionele keuken, een sfeervolle woonkamer met een open haard of houtkachel en een grote goed onderhouden tuin.
De echt luxe groepsaccommodaties in de Ardennen beschikken vaak over een ligbad, sauna, jacuzzi en een privézwembad.

Veel luxe groepsaccommodaties in de Ardennen beschikken bovendien over een aparte speelruimte, speelkelder of speelzolder met speelgoed en boekjes voor kinderen.
In de tuin staan meestal leuke speeltoestellen, zoals een schommel, glijbaan en een trampoline.

Op het terrein van heel grote groepsaccommodaties is soms ook nog een speelveld of voetbalveldje beschikbaar.

Voor volwassenen is er vaak een recreatiezaal, een fitnessruimte of een aparte ruimte met bijvoorbeeld een biljard, tafeltennistafel, dartspel en tafelvoetbalspel aanwezig.
En bij sommige luxe accommodaties of kastelen in de Ardennen is zelfs een eigen tennisbaan!

In veel luxe groepsaccommodaties is ook een eigen bar beschikbaar en hebt u de gelegenheid om bij de huiseigenaar dranken te bestellen.

​Een luxe groepsaccommodatie, villa of kasteel in de Ardennen is perfect voor een familieweekend, familiereünie, bruiloft, trouwfeest, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, meerdaags evenement, een paar dagen weg met collega's of zakenrelaties, trainingen, een meerdaagse vergadering met overnachtingen, seminar, retraite, spirituele doeleinden, zoals bezinning, yoga en meditatie, zakelijk verblijf, familievakantie of vriendenweekend.

De meeste groepsaccommodaties zullen bovendien vanwege hun idyllische en vrijstaande ligging ook nog eens veel privacy aan uw familie, vrienden, collega's of feestgasten bieden. 


Wanneer er ook gehandicapte of invalide familieleden, vrienden, collega's of deelnemers mee zullen komen, kunt u binnen ons aanbod met aangepaste vakantiewoningen en groepsaccommodaties zoeken naar de meest geschikte rolstoelvriendelijke locaties voor mindervaliden, personen met een lichamelijke handicap of beperking en rolstoelgebruikers.
Met bijvoorbeeld een toilet met beugels, een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje en hoog-laagbedden wordt de vakantie, reünie, het weekend of zakelijk verblijf in de Ardennen voor iedereen een zorgeloze en ontspannen gebeurtenis.

U kunt bij ons een luxe groepsaccommodatie in de Ardennen met een zwembad huren voor 10, 12 of 14 personen maar ook voor bijvoorbeeld 20, 30 personen of 40 personen.
Zelfs een luxe groepsaccommodatie of landhuis met een sauna, veel slaapkamers en badkamers voor 50 personen, voor 60 personen, 70 personen en zelfs voor 73 personen is mogelijk.
Vooral de grote, luxe groepsaccommodaties in de Ardennen hebben vaak de beschikking over een verwarmd (binnen)zwembad.

Wilt u graag uw hond of honden meenemen tijdens uw vakantie, familieweekend, familiereünie of ander verblijf in de luxe groepsaccommodatie, dan hebt u bij ons een ruime keuze in huisdiervriendelijke en hondvriendelijke groepsaccommodaties, villa's en grote vakantiehuizen waar 1, 2, 3, 4, 5 honden of meer honden of andere huisdieren zijn toegestaan.

Wanneer u liever niet te veel geld uitgeeft aan de huur van de accommodatie kunt u onze last minute aanbiedingen in de gaten houden en wellicht voor een voordelige periode boeken.

Een luxe groepsaccommodatie voor een familieweekend, familievakantie of familiereünie huren?
Wanneer u op zoek bent naar een groepsaccommodatie in de Ardennen als locatie voor een familieweekend, familievakantie of familiereünie, adviseren wij u om een luxe en kindvriendelijke groepsaccommodatie te huren.
Bij een familieweekend, familievakantie of familiereünie gaan er vaak meerder generaties mee, opa's, oma's, vaders, moeders, kinderen en kleinkinderen.
Met name voor de oudere volwassenen is het belangrijk dat een groepsaccommodatie van alle gemakken en vooral van goede bedden voorzien is.
Daarbij is het ook van belang dat er voor degenen die geen trappen kunnen lopen, voldoende slaapkamers en badkamers op de benedenverdieping of begane grond zijn gelegen.
​Bij een luxe groepsaccommodatie mag u verwachten dat de bedden van goede kwaliteit zijn, dat de groepsaccommodatie schoon is en alles aanwezig is voor een gezellig samenzijn.

U boekt uw luxe groepsaccommodatie met een privézwembad in de Ardennen online.