Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Grote groepsaccommodaties in de Ardennen

​Bent u op zoek naar een grote groepsaccommodatie in de Ardennen?

Bijvoorbeeld een grote groepsaccommodatie, villa, een groot chalet, vakantieboerderij of groepshuis in de Belgische Ardennen voor vriendengroepen, verenigingen, bedrijven, scholen of families van 15, 20, 22 tot 24, 25 tot 28, 30, 32, 34, 36 personen, voor 38 tot 40, 42, 45, 48, 50 tot 53, 55, 60, 65, 70 of 73 personen?

Wij hebben in ons aanbod groepsaccommodaties in de Ardennen meer dan 40 grote groepsaccommodaties die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een familieweekend, familievakantie, bruiloft, trouwfeest, bedrijfsfeest, vergaderlocatie met overnachtingen, training, trouwlocatie, huwelijk, receptie, meditatie, bezinning, yoga of andere spirituele activiteiten, cursus, retraite, seminar, een paar dagen weg met collega's, personeelsleden of zakenrelaties of vriendenweekend.

Daartussen bevinden zich vele luxe groepsaccommodaties met bijvoorbeeld een sauna, een jacuzzi en een privézwembad en ook eenvoudig ingerichte en goedkope maar gezellige groepsaccommodaties in de Ardennen.

Elke groepsaccommodatie in de Ardennen is uniek.
Voor mindervaliden, gehandicapten, invaliden, rolstoelgebruikers en iemand met een lichamelijke beperking zijn er aangepaste accommodaties, villa's en grote vakantiehuizen beschikbaar.

Gaat uw hond of honden ook mee naar de Ardennen? 
Dan kunt u een leuke, gezellige huisdiervriendelijke en hondvriendelijke vakantiewoning, groot 
vakantiehuis of groepsaccommodatie huren, waar 1 hond of 2, 3, 4, 5 of meer honden of andere huisdieren zijn toegestaan en waar de tuin omheind is.​

Voor de goedkoopste locaties in de Ardennen kunt u ook bij onze lastminute mogelijkheden en aanbiedingen kijken of een vakantiehuis op een leuk en mooi gelegen vakantiepark in de Ardennen huren.

​Een echte aanrader is een romantisch kasteel dat in een klein dorpje vlakbij de rivier de Semois is gelegen.
Dit mooie kasteel in de Ardennen wordt beheerd door een Nederlandse eigenaresse en is een luxe groepsaccommodatie voor groepen tot 40 personen, uitbreiding tot 50 personen is na overleg en tegen betaling mogelijk.

U hebt hier met uw familie, vriendengroep, collega's of bedrijf de beschikking over o.a. een sauna en 2 jacuzzi's.
Het kasteel ligt op een landgoed van 1 hectare, heeft een prachtig uitzicht op de rivier de Semois en is zeer geschikt voor een intiem trouwfeest met naaste familie en vrienden, een familieweekend, weekendje weg met vrienden of collega's, bedrijfsuitje, seminar, jubileum, bijzondere verjaardag, als trouwlocatie met de ambtenaar van de burgerlijke stand of als vergaderlocatie.
In de tuin bevindt zich een speeltuintje en een trampoline voor de kinderen.
Om het kasteel heen ligt een parktuin met een groot terras met tuinmeubelen en in het park zijn meerdere zitjes.
Er zijn 2 salons met open haard/houtkachel, een grote eetkamer, een professionele keuken, 15 slaapkamers en 13 badkamers.
In de dependance bevindt zich een feestzaal waar u met maximaal 60 personen een feest in de stijl van de omgeving kunt organiseren. Deze feestzaal kan apart tegen betaling erbij gehuurd worden.


U kunt iedere grote groepsaccommodatie in de Ardennen nog tot 1 dag vóór de beschikbare aankomstdatum online boeken.

Maar omdat de vraag naar grote groepsaccommodaties voor met name trouwfeesten, huwelijken, familieweekenden en vriendenweekenden zeer groot is, adviseren wij een groepsaccommodatie in de Ardennen voor meer dan 30 personen, tenminste een half jaar voor uw familieweekend, familiereünie, bedrijfsfeest, zakelijk verblijf of vriendenweekend te boeken.

Groepsaccommodaties voor 50 personen tot 60 personen kunnen zelfs al het beste een jaar voor uw geplande evenement of familiefeest geboekt worden.
Alleen dan hebt u de zekerheid dat u de meest geschikte groepsaccommodatie in de Ardennen in de door u gewenste periode kunt boeken.

Alle beschikbare grote groepsaccommodaties, villa's, groepshuizen en grote vakantiehuizen in de Ardennen kunt u online boeken via www.groepsaccommodaties-ardennen.nl

Grote groepsaccommodaties in Nederland, Frankrijk, Duitsland of Italië.

Behalve grote groepsaccommodaties in de Ardennen, hebben wij ook een groot aanbod groepsaccommodaties in de rest van België en verder o.a. in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Nederland, Oostenrijk, Kroatië, Tsjechië, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Polen, Hongarije en andere landen.
​Het gaat hier om grote groepsaccommodaties van 15, 20, 25 tot 30, 35, 40, 45 en van 60 tot 70 personen.