Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groot vakantiehuis | groepsaccommodatie Ardennen

Groot vakantiehuis| grote vakantiehuizen in de Ardennen

Groot vakantiehuis Ardennen huren.
 

U zoekt een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen?

Bijvoorbeeld een groot vakantiehuis in de Ardennen met een privézwembad voor 18, 20 of 22 personen? 

Op deze website vindt u het grootste en mooiste aanbod grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen, met een ruime keuze voor 6 of 7 personen, 8 tot 10 personen, voor 12, 14, 16, 18, 20, 24, 25, 28, 30, 32, 35, 38, 40, 42, 44, 48, 50, 52, 58, 60 en 70 personen en zelfs voor 73 personen.
U kunt ieder groot vakantiehuis, chalet, villa of grote groepsaccommodatie in de Ardennen via deze website online zoeken en boeken.

Bij ieder groot vakantiehuis in de Ardennen vindt u alle relevante informatie zoals de prijs, beschikbaarheid, het aantal slaapkamers, aantal badkamers of er luxe faciliteiten aanwezig zijn, zoals een sauna, privézwembad, jacuzzi, wellness, open haard of andere extra's, of het grote vakantiehuis wel of niet kindvriendelijk is, of het een vrijstaand vakantiehuis betreft, of er honden of andere huisdieren zijn toegestaan en u 1 hond, 2 honden, 3 honden, 4 honden of 5 honden kunt meebrengen, of de tuin omheind is en nog veel meer.

Ook wordt uit de beschrijving duidelijk of een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie beschikt over bepaalde voorzieningen en aanpassingen voor mindervaliden, gehandicapten, invaliden en iemand met een lichamelijke beperking.
Bij onze aangepaste vakantiehuizen staat vermeld of er een slaapkamer en een badkamer op de beneden verdieping of begane grond zijn gelegen, of er beugels in het toilet en de douche zijn, of de doucheruimte zonder douchecabine is, dus toegankelijk is met een rolstoel of rollator en of er een hoog/laagbed, een tillift en een bedpapegaai aanwezig is.

Een heel bijzonder en luxe kasteel in de Ardennen kan gehuurd worden voor 40 tot 45 personen die blijven overnachten en daarbij hebt u ook nog de mogelijkheid om een aparte feestzaal te huren die geschikt is voor 60 personen. (Dit aantal van 60 personen in de feestzaal is dan inclusief de 45 personen die in het kasteel zullen blijven slapen.)

Bent u op zoek naar een goedkoop groot vakantiehuis in de Ardennen?
Dan kunt u onze last minute aanbiedingen in de gaten houden, voor het boeken van een voordelige accommodatie.

Zo kunt u een groot vakantiehuis in de Ardennen altijd snel vinden.
​En natuurlijk op basis van uw eigen voorkeur en wensen.

U hebt via onze prettige zoekfunctie op deze website groepsaccommodaties Ardennen uw favoriete en grote vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen zo gevonden en geboekt.
Hierbij hebt u de keuze uit een groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen, Luxemburgse Ardennen of Franse Ardennen.

Merendeel boekt groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen.
Groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen huren?
U kunt een groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen of in de overige gebieden van de Ardennen huren.
Als we het in Nederland of Vlaanderen over de Ardennen hebben, bedoelen we meestal de Belgische Ardennen.
De Belgische Ardennen liggen in België en zijn onderverdeeld in Ardennen-Luik, Ardennen-Henegouwen, Ardennen-Namen en Ardennen-Luxemburg.
Een gedeelte van de Belgische Ardennen is Franstalig en een ander gedeelte is Duitstalig.
Men spreekt ook wel over de Hoge Ardennen en de Lage Ardennen.

Wij hebben in zowel de Hoge als de Lage Belgische Ardennen fantastische grote vakantiehuizen, chalets, villa's, groepshuizen en groepsaccommodaties te huur.
​Grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen op de mooiste plekjes in de Ardennen.

Of huur een luxe en groot vakantiehuis in Ardennen voor 6, 8 of 10 personen of een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen voor 30, 40, 50, 60 of 70 personen.
Huur bijvoorbeeld een 20- tot 23-persoons of 30-persoons groot vakantiehuis in de Ardennen bij Natuurpark Hoge Venen of langs de bekende rivieren de Ourthe, Ambleve of Semois.

De meeste grote vakantiehuizen, chalets, villa's en groepsaccommodaties zijn geschikt voor het organiseren van een familieweekend, vrienden- of vriendinnenweekend, familievakantie of een reünie met familie, vrienden of studiegenoten.

Vaak is de locatie echter ook ingericht om er een bedrijfsfeest, training, workshop, lezing, cursus, seminar, koorrepetities, meerdaagse vergadering met overnachtingen, meditatie, yoga, bezinningsdagen, bewustwording, zakelijk verblijf of een paar dagen weg met collega's of zakenrelaties te houden.​

Ook op onze vakantieparken in de Ardennen zijn prachtige grote vakantiehuizen, bungalows, appartementen en villa's in de Ardennen te huur voor o.a. 8, 10 en 12 personen.
Dit zijn ook vakantieparken in de Ardennen met zwembad, speeltuin en wellnessfaciliteiten.
U vindt grote vakantiehuizen voor 6, 8, 10 en 12 personen in de Ardennen op onze website www.top-vakantieparken.nl 
Deze vakantieparken in de Ardennen zijn een aanrader voor een vakantie met kinderen.