Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groot vakantiehuis | groepsaccommodatie Ardennen

Groot vakantiehuis| grote vakantiehuizen in de Ardennen

Groot vakantiehuis Ardennen huren.
 

U zoekt een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen?

Bijvoorbeeld een groot vakantiehuis in de Ardennen met privézwembad voor 18, 20 of 22 personen?

Op deze website vindt u het grootste en mooiste aanbod grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen.
U kunt ieder groot vakantiehuis of grote groepsaccommodatie in de Ardennen via deze website online zoeken en boeken.

Bij ieder groot vakantiehuis in de Ardennen vindt u alle relevante informatie zoals de prijs, beschikbaarheid, het aantal slaapkamers, aantal badkamers of er een sauna, zwembad, jacuzzi, wellness, open haard of andere luxe extra faciliteiten aanwezig zijn, of het grote vakantiehuis wel of niet kindvriendelijk is, of het een vrijstaand vakantiehuis betreft, of er honden of andere huisdieren zijn toegestaan, of de tuin omheind is en nog veel meer.

Ook wordt uit de beschrijving duidelijk of een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie beschikt over bepaalde voorzieningen en aanpassingen voor mindervaliden, gehandicapten, invaliden en iemand met een lichamelijke beperking. 

Bij de aangepaste vakantiehuizen staat vermeld of er een slaapkamer en een badkamer op de beneden verdieping of begane grond zijn gelegen, of er beugels in het toilet en de douche zijn, of de doucheruimte zonder douchecabine is, dus toegankelijk is met een rolstoel of rollator en of er een hoog/laagbed, een tillift en een bedpapegaai aanwezig is.

Zo kunt u een groot vakantiehuis in de Ardennen altijd snel vinden.
​En natuurlijk op basis van uw eigen voorkeur en wensen.

U hebt via onze prettige zoekfunctie op deze website groepsaccommodaties Ardennen uw favoriete en grote vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen zo gevonden en geboekt.
Hierbij hebt u de keuze uit een groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen, Luxemburgse Ardennen of Franse Ardennen.
U kunt een groot vakantiehuis in de Ardennen huren voor bijvoorbeeld 6, 8 of 10 personen maar ook voor 20, 30, 40, 50 of 60 personen.

U kunt bij ons ook een groot vakantiehuis Ardennen met privézwembad huren.

Website www.groepsaccommodaties-ardennen.nl

Merendeel boekt groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen.
Groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen huren?
U kunt een groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen of in de overige gebieden van de Ardennen huren.
Als we het in Nederland of Vlaanderen over de Ardennen hebben, bedoelen we meestal de Belgische Ardennen.
De Belgische Ardennen liggen in België en zijn onderverdeeld in Ardennen-Luik, Ardennen-Henegouwen, Ardennen-Namen en Ardennen-Luxemburg.
Een gedeelte van de Belgische Ardennen is Franstalig en een ander gedeelte is Duitstalig.
Men spreekt ook wel over de Hoge Ardennen en de Lage Ardennen.

Wij hebben in zowel de Hoge als de Lage Belgische Ardennen fantastische grote vakantiehuizen, chalets, villa's, groepshuizen en groepsaccommodaties te huur.
​Grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen op de mooiste plekjes in de Ardennen.

Of huur een luxe en groot vakantiehuis in Ardennen voor 6, 8 of 10 personen of een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen voor 30, 40, 50 of 60 personen.
Huur bijvoorbeeld een 20-persoons of 30-persoons groot vakantiehuis in de Ardennen langs de bekende rivieren de Ourthe, Ambleve of Semois.

De meeste grote vakantiehuizen, chalets, villa's en groepsaccommodaties zijn geschikt voor het organiseren van een familieweekend, vrienden- of vriendinnenweekend, familievakantie of een reünie met familie, vrienden of studiegenoten.

Vaak is de locatie echter ook ingericht om er een bedrijfsfeest, training, workshop, lezing, cursus, seminar, koorrepetities, meerdaagse vergadering met overnachtingen, meditatie, yoga, bezinningsdagen, bewustwording, zakelijk verblijf of een paar dagen weg met collega's of zakenrelaties te houden.

Bij de omschrijving van een bepaald groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen op onze website groepsaccommodaties-ardennen.nl staat altijd vermeld in welke plaats en omgeving de betreffende groepsaccommodatie of groot vakantiehuis is gelegen.
Ook kunt u zich met de plattegrond op het kaartje (Google Maps) oriënteren voor wat betreft de ligging van de groepsaccommodatie of het grote vakantiehuis in de Ardennen.
Zo is het altijd duidelijk waar een bepaald groot vakantiehuis in de Ardennen op de kaart ligt.

U kunt een groot vakantiehuis in de Ardennen ook op plaatsnaam zoeken.
Groot vakantiehuis in de Ardennen zoeken op plaatsnaam.
Erg handig op onze website is de zoekfunctie voor het zoeken op plaatsnaam bij het zoeken naar een beschikbaar groot vakantiehuis Ardennen.
Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis Ardennen in Stavelot, Spa, Malmedy, Waimes (Weismes), Gedinne, Durbuy of La Roche en Ardenne, zoek dan via de zoekbalk op plaatsnaam naar alle groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen die in de Ardennen in de plaats van uw voorkeur liggen.

Bent u op zoek naar een groot maar goedkoop vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen voor 20 personen, dan selecteert u de gevonden groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen voor 20 personen op prijs van laag tot hoog.

De gevonden vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen die geschikt zijn voor minimaal 20 personen worden dan getoond van goedkoopste tot duurste locatie.

Zo krijgt u het eerst een overzicht van alle goedkope groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen, in dit geval voor 20 personen.

U boekt uw favoriete en goedkope vakantiehuis of groepsaccommodatie voor 20 personen in de Ardennen vervolgens online.

Dat is niet alleen handig als u een groot vakantiehuis in de Ardennen voor 20 of 22 personen zoekt, maar ook voor grote vakantiehuizen in de Ardennen voor grote groepen van 40, 50 of 60 personen.
 

Maak gebruik van de functie "favorieten".
U kunt tijdens het zoeken naar een groot vakantiehuis Ardennen deze "bewaren" in de Favorieten.
Zo kunt u later altijd terugkijken naar de voor u leukste en aantrekkelijkste grote vakantiehuizen, villa's, chalets en groepshuizen in de Belgische, Franse of Luxemburgse Ardennen.

 

Groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen geschikt voor 60 personen.
Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen waar u met een grote groep van 60 personen kunt overnachten?

Wij beschikken op onze website https://www.groepsaccommodaties-ardennen.nl/over enkele grote vakantiehuizen, landhuizen, villa's en groepsaccommodaties in de Ardennen die geschikt zijn voor een verblijf van 60 personen.

Vanzelfsprekend kunnen deze grote 60-persoons locaties in de Ardennen ook gehuurd worden indien u bijvoorbeeld een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen voor 40, 42, 44, 48, 50, 52, 54, 56 of 58 personen zoekt.

Bij een kleinere groep familieleden, feestgasten, vrienden, collega's, personeelsleden, koorleden, groepsdeelnemers of cursisten beschikt u over meer ruimte en privacy.

Dat kan wenselijk zijn met het verdelen van de slaapkamers en het aantal aanwezige bedden en slaapplaatsen.

Bij een wat kleinere groep zal er ook meer gelegenheid zijn om gezamenlijk in dezelfde ruimte te kunnen eten en gezellig samen te kunnen zitten.

De meeste grote groepsaccommodaties, landhuizen, villa's en grote vakantiehuizen in de Ardennen hebben vele faciliteiten en extra voorzieningen zoals een zwembad, sauna, jacuzzi of andere wellness mogelijkheden, vergaderzaal (soms met een flip-over, beamer, overheadprojector en geluidsinstallatie), een feestzaal, eigen bar (met soms de mogelijkheid om dranken bij de huiseigenaar te bestellen), tennisbaan, speelkamer met bijvoorbeeld tafelvoetbal, biljart, dartspel en tafeltennistafel en een omheinde tuin of omheind terrein.

Ook behoort een volledige maaltijdverzorging of catering vaak tot de mogelijkheden.

Op deze website vindt u ook grote groepsaccommodaties, villa's, kastelen of grote vakantiehuizen in de Ardennen die geschikt zijn voor het vieren van een bruiloft, trouwfeest, receptie, trouwplechtigheid met ambtenaar van de burgerlijke stand, trouwlocatie of huwelijksfeest.

Maar een geschikte groepsaccommodatie of groot vakantiehuis in de Ardennen met vergaderzaal of andere vergaderfaciliteiten vindt u hier. 

Vooral de kastelen op deze website zijn zeer geschikt voor het vieren van een huwelijksfeest, trouwerij, receptie of bruiloft.
 

Groot vakantiehuis | groepsaccommodatie Belgische Ardennen voor 60 personen in La Roche-en-Ardenne.

Wij beschikken over een groot vakantiehuis in La Roche-en-Ardenne met 14 slaapkamers, 4 badkamers en een sauna, dat geschikt is voor vele doeleinden.

U kunt bijvoorbeeld denken aan het organiseren van een vriendenweekend, vriendinnenweekend, familieweekend, familiefeest, familiereünie, familievakantie, bedrijfsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest, zakelijk verblijf met zakenrelaties, seminar, training, meerdaagse vergadering met overnachtingen, koorrepetities, vergaderlocatie, locatie voor meditatie, yoga of bezinning, retraite of verenigingsfeest.

Dit luxe en grote 60-persoons vakantiehuis in de Ardennen heeft in het souterrain een sauna met dompelbad en bubbelbad.

Hier bevinden zich maar liefst 15 douches.

Voor de kinderen is er een glijbaan, wip en andere speeltoestellen.

U beschikt verder over een grote, professionele en zeer goed uitgeruste keuken en een geweldige tuin met een uitkijktoren.

Dit geweldige vakantiehuis annex groepsaccommodatie in de Ardennen met wellness is ook geschikt voor het vieren van een bruiloft, trouwerij of reünie.

Ideaal voor een vriendinnenweekend die een verwenweekend met sauna en massage willen.

Groot vakantiehuis | landhuis 60 personen in de Belgische Ardennen Luxemburg, Nisramont.
Ook dit luxe en grote landhuis voor 60 personen in de Ardennen is voor vele doeleinden geschikt. 
U vindt hier een sauna, veel privacy, speeltuin voor de kinderen, een grote omheinde tuin en terras en 14 slaapkamers en 4 badkamers.
Maar dit zeer luxe 60-persoons vakantiehuis in de Ardennen beschikt ook over een recreatieruimte met tafeltennistafel, tafelvoetbal, een relaxruimte, een jeu de boulesbaan en veel speelmogelijkheden voor kinderen.
Door de ideale en rustige ligging huurt u dit luxe 60-persoons landhuis in de Ardennen bijvoorbeeld voor uw familiefeest, bedrijfsfeest, bruiloft, trouwerij of receptie.
Catering en invulling van allerlei activiteiten zijn mogelijk.
Ook voor een vakantie met kinderen en meerdere generaties zoals met opa en oma is dit landhuis zeer geschikt.​

Groot vakantiehuis 50 tot 60 personen in de Ardennen, Henegouwen Macon.
Een groot vakantiehuis in de Ardennen als kasteel?
Ook dit grote vakantiehuis (kasteel) in de Ardennen is geschikt voor maximaal 60 personen.
Met een woonoppervlakte van maar liefst 800m2 is dit één van de ruimste en grootste groepsaccommodaties van de Ardennen.
Met 19 slaapkamers, 13 badkamers en een gezellige eetzaal is dit een perfecte locatie voor ieder familiefeest of bedrijfsfeest.
U kunt hier gebruik maken van een gezamenlijk zwembad.

Groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in De Ardennen voor 50 personen huren?
Indien u op zoekt bent naar een groot vakantiehuis, familievilla, groepshuis, kasteel of groepsaccommodatie in de Ardennen voor 50 personen, kunt u bij ons kiezen uit 10 luxe en betaalbare, grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen.
Dit zijn kindvriendelijke en gezinsvriendelijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties, o.a. in Deiffelt, Redu, Hastiëre, Bellevaux, Heer-sur-Meuse, Namen Emines, Nisramont en Macon.
U kunt een kindvriendelijk, groot vakantiehuis in de Ardennen, online zoeken en boeken.

Groepsaccommodatie of groot vakantiehuis in de Ardennen voor 30 of 40 personen huren?
Groepsaccommodatie of vakantiehuis voor 30 tot 40 personen?
Indien u op zoek bent naar een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen die geschikt moet zijn voor bijvoorbeeld een vriendenweekend, vriendinnenweekend, familievakantie of familieweekend in de Ardennen, kunt u bij ons kiezen uit bijna 100 groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in de Belgische of Luxemburgse Ardennen die geschikt zijn voor groepen en groepsvakanties voor 30 tot 40 personen.
Daaronder bevinden zich ook groepsaccommodaties en vakantiehuizen met privézwembad of sauna.

Er zijn zowel goedkope als luxe groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen beschikbaar voor 30 tot 40 personen, bijvoorbeeld voor een lang weekend, weekend, week of midweek.

Zoek en boek uw goedkope of luxe groepsaccommodatie of grote vakantiehuis in de Ardennen voor 30 tot 40 personen online en met laagste prijsgarantie.

Kijkt u ook bij onze lastminute aanbiedingen voor de goedkope mogelijkheden.

U kunt een groot vakantiehuis in de Ardennen voor 30 of 40 personen online huren.
 

Groot vakantiehuis Ardennen rond de 20 personen huren?
20-persoons vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen?

Wilt u een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen voor bijvoorbeeld 16, 18, 20 of 22 personen huren?  
In de categorie vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Belgische Ardennen voor 16 tot 20 personen is er veel meer keuze dan bijvoorbeeld voor een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen voor 30, 40, 50 of 60 personen.
Dat wil echter niet zeggen dat u een kleinere groepsaccommodatie of grote vakantiewoning in de Ardennen nog gemakkelijk op het laatste moment kunt boeken.

Vaak worden vriendenweekenden en vriendinnenweekenden voor groepen rond de 20 personen georganiseerd en het is dan ook om die reden dat de mooiste groepsaccommodaties en vakantiehuizen voor 20 personen als eerste geboekt worden.

Bij een vriendinnenweekend in de Ardennen is met name een luxe vakantiehuis met privé sauna, jacuzzi en bubbelbad voor 18, 20, 21 of 23 personen zeer gewild terwijl bij een vriendenweekend in de Ardennen de aanwezigheid van een biljart, tafeltennistafel en bar meer doorslaggevend is om te boeken.

Al met al, er is in de categorie vakantiehuizen en groepsaccommodaties rond de 20, 22 personen veel keuze, maar wacht niet op het laatste moment om te boeken, kies niet voor een last minute vakantiehuis of groepsaccommodatie Ardennen.

U boekt u een groot vakantiehuis Ardennen voor 20 tot 22 personen ook online.

Groot vakantiehuis Ardennen rond de 8, 10 of 12 personen huren.
​Groot vakantiehuis in de Ardennen voor tot en met 12 personen huren?
In de Ardennen zijn op onze website groepsaccommodaties-ardennen.nl meer dan 1.000 grote vakantiehuizen, villa's en bungalows te huur die geschikt zijn voor een korte of lange vakantie voor 8, 10 of 12 personen.
Deze grote 8-persoons, 10-persoons en 12-persoons vakantiehuizen in de Ardennen worden vaak geboekt door grote families en vriendengroepen.
Ook op onze vakantieparken in de Ardennen zijn prachtige grote vakantiehuizen, bungalows, appartementen en villa's in de Ardennen te huur voor o.a. 8, 10 en 12 personen.
Dit zijn ook vakantieparken in de Ardennen met zwembad, speeltuin en wellnessfaciliteiten.
U vindt grote vakantiehuizen voor 6, 8, 10 en 12 personen in de Ardennen op onze website www.top-vakantieparken.nl 
Deze vakantieparken in de Ardennen zijn een aanrader voor een vakantie met kinderen.

U huurt een groot vakantiehuis in de Ardennen, tot en met 12 personen, op een vakantiepark online.
 

Groepsaccommodatie of groot vakantiehuis huren met faciliteiten voor huisdier.
Juist in de Ardennen zijn in veel vakantiehuizen en groepsaccommodaties huisdieren en met name honden toegestaan.
Meestal zijn er 1 of 2 honden of andere huisdieren welkom.
In een aantal vakantiehuizen en accommodaties worden er 3, 4, 5 of zelfs meer honden en andere huisdieren toegelaten.
Bij ieder vakantiehuis of groepsaccommodatie staat vermeld hoeveel huisdieren er zijn toegestaan.
U boekt uw grote vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen met huisdier of zwembad natuurlijk online.

Groot vakantiehuis of groepsaccommodatie huren voor iemand met een lichamelijke beperking.
Veel grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen zijn aangepast voor mindervaliden, dus geschikt voor iemand met een rolstoel, rollator en personen met een lichamelijke beperking of handicap.
De grote vakantiehuizen in de Ardennen die rolstoeltoegankelijk zijn, zijn bijna altijd gelijkvloers en beschikken over in ieder geval over 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond of benedenverdieping.
​Enkele volledig aangepaste groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen zijn eveneens beschikbaar.