Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepshuis in de Ardennen

Groepshuis | groepshuizen in de Ardennen

Groepshuizen Ardennen.

Groepshuis Ardennen? 
U bent op zoek naar een groepshuis in de Ardennen?
Bijvoorbeeld een groepshuis in de Ardennen voor een groepsvakantie zoals vriendenweekend, bedrijfsuitje, familievakantie, toernooi, concours, reünie, seminar, zakelijke bijeenkomst, meerdaagse vergadering met overnachtingen, retraite, meditatie, yoga, bezinning of andere spirituele activiteiten, workshop, training, jubileum, een paar dagen weg met collega's of zakenrelaties, voor een bijzondere verjaardag, familiefeest, familiereünie, koorrepetitie, zangvereniging?

Op deze website vindt u meer dan 1500 unieke groepshuizen in de Ardennen, op de mooiste plekjes gelegen en geschikt voor overnachtingen met 6, 7, 8, 10, 12, 14, 15, 16, 18, 20, 22 tot 24, 25 tot 30, 32, 34, 36, 38 tot 40, 42, 45, 48, 50 tot 53 personen, 55, 58, 60, 62, 64, 66, 70 en 73 personen.

Boek en huur bijvoorbeeld een luxe groepshuis in de Ardennen met een privézwembad en een sauna voor een vriendinnen- of vriendenweekend, een familieweekend of een vakantie met het eigen gezin in de Ardennen.

Of een heel groot groepshuis met sportvelden in de buurt voor een sportief vriendenweekend, werkweek, studiereis of schoolreis, voetbalvereniging, korfbalvereniging of volleybalvereniging.
De groepshuizen waar een aparte vergaderruimte of feestzaal beschikbaar is, zijn heel geschikt voor een zakelijk verblijf en een het vieren van een bruiloft, trouwerij of een huwelijksfeest.
In de huisbeschrijving van elk groepshuis in de Ardennen kunt u lezen over welke extra faciliteiten, zoals een projector, beamer en geluidsinstallatie u tijdens uw verblijf kunt beschikken.

Voor een zakelijk verblijf, een bedrijfsuitje of een familie- vriendenweekend in de Ardennen kunt u ook een prachtig kasteel voor 40 tot 45 personen met o.a. een aparte feestzaal en hammam huren.

Welk groepshuis u in de Ardennen ook zoekt, u vindt deze binnen ons aanbod mooie groepshuizen in de Belgische, Franse of Luxemburgse Ardennen.
Voor alle groepshuizen in de Ardennen kunt u terecht op onze website. 

Goedkoop groepshuis in de Ardennen boeken.
Ben u op zoek naar een goedkoop groepshuis?
Wij hebben een groot aanbod goedkope lastminute groepshuizen in de Ardennen.
U vindt de goedkoopste groepshuizen in de Ardennen eenvoudig door de door u gevonden beschikbare groepshuizen te selecteren op prijs van laag naar hoog.
 
Zo worden de groepshuizen met de laagste prijzen het eerst getoond en is het nog eenvoudiger om een goedkoop groepshuis in de Ardennen met uw vrienden, familie, personeelsleden, koorleden, teamgenoten of collega's te boeken.

Rolstoeltoegankelijk en rolstoelvriendelijke groepshuizen.
Gaan er mindervalide, invalide of gehandicapte familieleden, collega's, vrienden, personeelsleden, deelnemers, leden of zakenrelaties mee naar de Ardennen?
Zoekt u dan een aangepast groepshuis dat geschikt is voor iemand met een lichamelijke beperking.
In de huisbeschrijving van elke aangepaste vakantiewoning, villa, groepshuis of groot vakantiehuis staat vermeld op welke manier de locatie is aangepast en of de noodzakelijke aanpassingen of voorzieningen, zoals beugels in het toilet en de douche en eventueel hoog-laagbedden, aanwezig zijn.
In sommige aangepaste groepshuizen in de Ardennen is zelfs een speciale lift aanwezig, zodat ook mindervaliden op de hoger gelegen verdieping kan komen.

Wilt u uw hond of honden meenemen naar het groepshuis in de Ardennen?
Wij hebben veel huisdiervriendelijke en hondvriendelijke groepshuizen, grote vakantiehuizen, villa's, chalets en groepsaccommodaties waar 1, 2, 3, 4, 5 honden of op aanvraag meer honden zijn toegestaan.

Groepshuizen in de Ardennen met een (privé)zwembad huren.
Een aantal luxe groepshuizen in de Ardennen beschikt over een zwembad.
Soms is dat een gemeenschappelijk zwembad maar vaak betreft het een privézwembad.
U vindt de mooiste groepshuizen in de Ardennen met een (verwarmd)privézwembad door op onze website bij de beschikbare locaties de luxe faciliteit 'privézwembad' te selecteren.
Meestal is er in een luxe groepshuis in de Ardennen ook een privésauna, een jacuzzi, een hot tub of een bubbelbad aanwezig.

U kunt een specifiek groepshuis in de Ardennen ook op plaatsnaam zoeken.
Bent u op zoek naar een groepshuis in de Ardennen in een specifieke plaats?
Bijvoorbeeld een groepshuis, villa of groepsaccommodatie in de omgeving van Durbuy, La-Roche-en-Ardennen, Waimes, Manhay, Malmédy, Grupont, Stavelot, Erezée of Theux? U kunt bij ons alle beschikbare groepshuizen in de Ardennen ook op plaatsnaam zoeken.
Vul in de zoekbalk de plaatsnaam in waarin u een groepshuis in de Ardennen zoekt en alle eventuele groepshuizen en vakantiehuizen die in die betreffende plaats zijn gelegen worden dan getoond. 

Veel succes met het zoeken van een groepshuis in de Ardennen, elders in België of elders in Europa.