Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Goedkope groepsaccommodaties in de Ardennen

Goedkope groepsaccommodatie in de Ardennen huren

Bent u op zoek naar een goedkope groepsaccommodatie in de Ardennen?
Bijvoorbeeld een goedkope 20-persoons of 30-persoons groepsaccommodatie in de Ardennen voor een vriendenweekend of familieweekend?
Of een goedkope grote vakantiewoning of groepsaccommodatie in de Ardennen zoals een kampeerboerderij of vakantieboerderij voor een werkweek, training, workshop of een schoolkamp?
Op deze website staan meer dan 1.000 groepsaccommodaties in de Ardennen waarvan er ongeveer 200 locaties als goedkoop te benoemen zijn.
 
U kunt ook zoeken binnen onze lastminute aanbiedingen op de website.
Goedkope groepsaccommodaties in de Ardennen kunnen eenvoudige kampeerboerderijen en wat minder luxe groepsaccommodaties zijn.
Ook komt het weleens voor dat groepsaccommodaties die nieuw in de verhuur zijn, nog bekendheid moeten opbouwen en zichzelf nog moeten bewijzen.
Dan wordt in de beginmaanden vaak de huurprijs bewust wat te laag gehouden, om de aandacht op de nieuwe accommodatie of vakantiewoning te vestigen.
 
Maar ook een een luxe kasteel, villa of landhuis kan een goedkope groepsaccommodatie in de Ardennen zijn.
Als een luxe en grote groepsaccommodatie in de Ardennen zoals een kasteel, villa of landhuis voor een bepaalde periode nog niet verhuurd is of er heeft een annulering plaatsgevonden, dan kan ook een luxe groepsaccommodatie of villa in de Ardennen als goedkope last minute worden aangeboden.
Indien u op zoek bent naar een goedkope en toch bijzonder groepsaccommodatie in de Ardennen is het dus zaak de aanbiedingen en last minutes goed in de gaten te houden.

Indien u uw hond of honden mee wilt nemen, zoekt u dan binnen ons aanbod met groepsaccommodaties, vakantiehuizen en villa's waarbij 1 hond of 2, 3, 4, 5 of meer honden zijn toegestaan.

U kunt bovendien kiezen uit sfeervolle, intieme groepsaccommodaties maar ook uit grote vakantiehuizen en luxe groepshuizen in de Ardennen, waar een sauna, privézwembad of een jacuzzi aanwezig is.

In de Ardennen vindt u ook mooi gelegen en kleinschalige vakantieparken, waar gezellige groepsaccommodaties en vakantiehuizen zijn gelegen.

Boek bijvoorbeeld een goedkope groepsaccommodatie of groot vakantiehuis in de Ardennen voor 30, 40, 50, 60 of 73 personen met een privézwembad of sauna of een intiem en sfeervol groot vakantiehuis of chalet in de Ardennen voor 10, 12, 14, 16, 18 of 20 personen.

Welke vriendenweekend of vriendinnenweekend accommodatie u ook zoekt, wij hebben een groot aanbod groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in de Ardennen die perfect zijn voor een vriendinnenweekend of vriendenweekend.

Voor zowel een vriendenweekend en vriendinnenweekend, als een familieweekend of personeelsweekend naar de Ardennen geldt dat de gehuurde accommodatie of villa rolstoelvriendelijk en rolstoeltoegankelijk moet zijn, als er ook mindervalide of gehandicapte vrienden, familieleden, collega's of personeelsleden met een lichamelijke beperking meegaan.

Zoekt u dan binnen ons aanbod met de aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties, die over allerlei aanpassingen en voorzieningen voor mindervaliden en gehandicapten beschikken.

Niet alle beschikbare locaties beschikken over een hoog-laagbed of beugels in het toilet en de douche, maar in de meeste accommodaties zijn in ieder geval wel 1 slaapkamer en 1 badkamer op de benedenverdieping of begane grond gelegen.

Website voor het boeken van goedkope en luxe groepsaccommodaties, chalets, vakantiehuizen en villa's in de Ardennen www.groepsaccommodaties-ardennen.nl

U zoekt een geschikte goedkope familiegroepswoning, villa of vriendenaccommodatie in de Belgische Ardennen door te zoeken naar kindvriendelijke groepsaccommodaties of grote vakantiehuizen die voorzieningen en speelmogelijkheden voor kinderen hebben.

Die beschikbare activiteiten moeten dan wel voor zowel de jongere als de oudere groepsdeelnemers, vrienden en familieleden geschikt zijn. Ongeveer 80% van onze grote en kleine groepsaccommodaties in de Ardennen is geschikt voor een familieweekend of familiereünie. Hierbij hebt u ook de mogelijkheid om voor een lang weekend te boeken.
Een lang weekend houdt in dat u op vrijdagmiddag bij de gehuurde accommodatie, villa of vakantiewoning kunt aankomen en dan tot maandagochtend 10.00 uur van de locatie gebruik kunt maken.

U kunt daarnaast een dag en nacht extra met uw familie of vriendengroep in de goedkope groepsaccommodatie verblijven en dat is natuurlijk ook wat waard.

Er zijn ook heel grote, goedkope groepsaccommodaties in de Ardennen te huur die geschikt zijn voor een familieweekend, bijvoorbeeld voor 30, 40, 50 of 60 personen.
Indien u een goedkope groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld 20 personen, 30, 40, 50 of 60 personen boekt is het meestal ook mogelijk om beddengoed, bedlinnen, badlinnen, handdoekenpakket en linnengoed te huren.

Zie als voorbeeld van een goedkope en luxe groepsaccommodatie in de Ardennen voor 40 tot 45 personen de volgende website www.luxe-villa-ardennen.be 
Deze prachtige romantische en luxe villa in de Ardennen is een kasteel dat zeer geschikt is voor het organiseren van een familieweekend, familievakantie, bijzondere verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, seminar, een paar dagen weg met collega's of zakenrelaties, retraite, yogagroepen, bezinningsdagen, meditatie, personeelsfeest of reünie in de Ardennen.

De groepsaccommodatie beschikt onder andere over een hammam, sauna en jacuzzi.
​Deze zeer luxe 45-persoons groepsaccommodatie in de Ardennen wordt soms als lastminute voor een familieweekend of familiereünie aangeboden en valt dan in de categorie "goedkope groepsaccommodaties Ardennen".

Goedkope groepsaccommodatie, villa of groot vakantiehuis voor vriendenweekend of vriendinnenweekend in de Ardennen boeken.

Een groepsaccommodatie, villa of groot vakantiehuis voor een vriendenweekend of vriendinnenweekend moet aan heel andere eisen voldoen dan een accommodatie voor een familiereünie, familievakantie of familieweekend.

Zo zijn bijvoorbeeld wellness en ontspanningsmogelijkheden in een vriendenweekend of vriendinnenweekend meestal belangrijk, moet de groepsaccommodatie wat ruimer en luxer zijn en moet de omgeving geschikt zijn voor sportieve activiteiten, zoals kanoën, klimmen, kajakken, mountainbiken en raften, en diverse uitgaansmogelijkheden hebben en is een zwembad of sauna tijdens een vriendenweekend of vriendinnenweekend meestal zeer welkom.

Indien u een goedkope groepsaccommodatie in de Ardennen zoekt voor een vriendinnenweekend of vriendenweekend, hebt u bij ons volop mogelijkheden en een ruime keuze.

Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een relatief goedkope groepsaccommodatie, villa of groot vakantiehuis huren met een sauna en recreatiezaal.

Op zoek naar een goedkope groepsaccommodatie in de Ardennen voor schoolkamp of werkweek?

Ook voor het boeken van een goedkope schoolkamp of werkweek groepsaccommodatie in de Ardennen zit u bij ons goed.

Wij hebben in de Belgische Ardennen tientallen goedkope groepsaccommodaties te huur die zeer geschikt zijn voor een werkweek of schoolkamp in de Ardennen.
Groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in de Belgische Ardennen die geschikt zijn voor het houden van een schoolkamp of werkweek beschikken vaak over slaapzalen, een ruime, praktische maar toch gezellige eetzaal en een grote keuken waar u zelf kunt koken.

Daarnaast beschikken schoolkamp groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in de Ardennen vaak over recreatiemogelijkheden en mogelijkheden voor sport en spel.