Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Familieweekend Ardennen

Familieweekend Ardennen en op zoek naar een geschikte locatie, groot vakantiehuis, villa, groepshuis of groepsaccommodatie in de Ardennen?

De Ardennen zijn ideaal voor het organiseren van een familieweekend.

En in de Ardennen zijn prachtige familieweekend accommodaties te huur zoals luxe villa's, grote vakantiehuizen, kastelen, vakantieboerderijen, gezellige groepshuizen en andere unieke groepsaccommodaties en locaties die geschikt zijn voor een familieweekend.

U kunt ook een familieweekend accommodatie of familieweekend groepsaccommodatie huren in de Ardennen met zwembad of zelfs een privé binnenzwembad of buitenzwembad.

In deze mooi ingerichte accommodaties zijn vaak ook luxe faciliteiten zoals een tennisbaan, sauna, jacuzzi, hottub, een aparte relaxruimte en andere wellness mogelijkheden aanwezig.

U kunt bij ons voor uw familieweekend in de Ardennen een accommodatie of groepsaccommodatie huren voor bijvoorbeeld 14, 16, 18 of 20 personen.

Maar voor een nog grotere groep zijn er voor een familieweekend in de Ardennen ook grotere accommodaties voor 30, 40, 50, 60 en zelfs 70 personen en 73 personen beschikbaar.

Daaronder bevinden zich ook accommodaties met een zwembad of privézwembad, jacuzzi en sauna.

Verder beschikken de grote villa's, groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in de Ardennen ook over een ruime gezellige eetzaal om met de hele groep gezamenlijk te kunnen eten.

Bovendien is er buiten vaak een groot terras, dat soms zelfs overdekt is, om als het mooi weer is met de hele familie gezellig buiten te kunnen zitten.​

Voor wie het familieweekend niet te duur wil maken, zijn er altijd wel goedkope lastminute mogelijkheden in de Ardennen.


De meeste grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen beschikken over een omheinde tuin.

Dat is vooral fijn als er jonge kinderen mee zullen komen. 

U kunt uw kinderen dan tijdens uw weekend weg met de familie veilig en onbezorgd buiten in de tuin van de gehuurde villa of groepsaccommodatie laten spelen.

Nog kindvriendelijker wordt de grote groepsaccommodatie als de betreffende huiseigenaar ook voor speeltoestellen in de tuin, zoals een trampoline, schommels, een glijbaan en een klimrek heeft gezorgd.
 

Als u uw hond of uw honden mee wilt nemen voor uw familieweekend in de Ardennen, kunt u een huisdiervriendelijke groepsaccommodatie, villa of grote vakantiewoning zoeken, waar 1, 2, 3, 4 of 5 of zelfs meer honden zijn toegestaan.

Ook dan is het fijn als de tuin van de gehuurde locatie over een omheinde tuin beschikt.

Binnen ons aanbod met groepsaccommodaties, vakantiehuizen, chalets, villa's en groepshuizen kunt u vooraf al selecteren op de locaties waar honden toegestaan zijn.

Daarna kunt u ook nog selecteren op de aanwezigheid van een omheinde tuin of een omheind terrein.

Voor mindervalide of gehandicapte familieleden kunt u bij ons mooie en gezellige aangepaste vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties huren, die beschikken over diverse aanpassingen en speciale voorzieningen voor iemand met een lichamelijke beperking.

Helaas zijn niet alle locaties die geschikt zijn voor een familieweekend even goed aangepast voor mindervaliden, gehandicapten en personen met een lichamelijke beperking.

Toch beschikken steeds meer aangepaste locaties over beugels in het toilet en de douche, een rolstoeltoegankelijke badkamer en een douche met douchestoeltje of douchezitje of met soms zelfs een speciale doucherolstoel.

De meeste grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties, chalets en villa's zijn tegenwoordig rolstoeltoegankelijk en rolstoelvriendelijk.

Bezoek nu onze website www.groepsaccommodaties-ardennen.nl voor het boeken van een familieweekend accommodatie of luxe of goedkope groepsaccommodatie in de Ardennen.
 

Familieweekend accommodatie of groepsaccommodatie ergens anders dan in de Ardennen huren.

De Ardennen zijn een ideale locatie voor een familieweekend.
Met de vele bijzondere bezienswaardigheden en de mogelijkheden voor het ondernemen van activiteiten, ontspanning en sport waaronder indoor- en outdoor activiteiten, is dit het ideale en groene gebied voor jong en oud.

In de Ardennen vindt u vele mooie plekken om te kanoën, raften, mountainbiken, kajakken, wandelen, fietsen, abseilen, klimmen, zwemmen en andere sportieve activiteiten in de buurt van de gehuurde groepsaccommodatie, villa, grote vakantiewoning en het groepshuis of chalet.
Neem daarbij het grote aanbod familie accommodaties en familieweekend groepsaccommodatie en de ideale combinatie van verblijf en ontspanning is verklaard.​

Maar ook buiten de Ardennen kunt u natuurlijk een gezellig en ontspannen familieweekend op een mooie locatie organiseren.
Bijvoorbeeld een familieweekend in Nederland, zoals in Noord-Brabant, Zuid-Limburg, Drenthe of Gelderland of in Frankrijk, Duitsland of Italië.​

De groepsaccommodaties, villa's, grote vakantiehuizen en groepshuizen in ons Ardennen aanbod zijn overigens ook zeer geschikt voor het houden van een bedrijfsfeest, training, vriendenweekend, familievakantie, workshop, yogaweekend, meditatie- of bezinningsdagen, retraite, seminar, meerdaagse vergadering met overnachtingen, zakelijk verblijf, een weekend weg met collega's of personeelsfeest.​

Lang familieweekend Ardennen boeken heeft zo zijn voordelen.

De meeste families die een familieweekend in de Ardennen boeken, huren een groepsaccommodatie van vrijdagmiddag tot en met zondagavond.
Dat is voor de meesten voldoende tijd om met de familie door te brengen.

Het kan echter praktischer en gezelliger zijn als u de groepsaccommodatie, villa, grote vakantiewoning of het chalet voor uw familieweekend in de Ardennen tot maandagochtend huurt.
U hebt dan nog meer tijd om samen te zijn en op een ontspannen wijze na het gezamenlijk ontbijt op maandagochtend uw familieweekend te beëindigen.
Daarbij komt dat u één avond en nacht extra hebt om nog gezellig samen in de familieweekend accommodatie of groepsaccommodatie in de Ardennen te verblijven, terwijl de kosten voor het verblijf voor een lang weekend niet veel hoger zullen zijn dan voor een "gewoon weekend Ardennen" van vrijdagmiddag tot zondagavond.

Familieweekend accommodatie huren op basis van zelfverzorging.

U kunt een familieweekend accommodatie, villa, chalet of groepsaccommodatie in de Ardennen het beste boeken op basis van zelfverzorging.

De meeste accommodaties die geschikt zijn voor een familieweekend, familiefeest of familievakantie beschikken over een goed uitgeruste grote en professionele keuken.
Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdens uw verblijf in de familieweekend accommodatie of groepsaccommodatie in de Ardennen uit eten te gaan of gebruik te maken van catering.
In alle gevallen verhoogt dit uw plezier en ontspanning tijdens uw familieweekend in de Ardennen.​

Grote familieweekend accommodatie in de Ardennen huren voor 30, 40, 50, 60 of 70 personen.

Het is mogelijk om voor een familieweekend een grote groepsaccommodatie of villa te huren, bijvoorbeeld een 30-persoons, 40-persoons, 50-persoons of een luxe groepsaccommodatie voor 60 personen, voor 70 en 73 personen in de Ardennen met vaak een privézwembad en sauna.

U boekt uw grote groepsaccommodatie in de Ardennen voor uw familieweekend, familiereünie of vriendenweekend via één van onze websites online.