Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Bruiloft-huwelijksfeest groepsaccommodaties Ardennen

Bruiloft of huwelijksfeest in de Ardennen

Bruiloft of huwelijksfeest vieren in de Ardennen.

Op zoek naar een groepsaccommodatie, kasteel, landhuis, villa of groot vakantiehuis in de Ardennen om er een bruiloft of huwelijksfeest in te vieren?

Op zoek naar een bijzondere accommodatie of groepsaccommodatie in de Ardennen, zoals een landhuis met een privézwembad en privé sauna?

Op deze website groepsaccommodaties-ardennen.nl vind je de mooiste feestaccommodaties, trouwlocaties en groepsaccommodaties voor het vieren van een bruiloft, jubileum, bijzondere gebeurtenis of huwelijk of het houden van een receptie in de Ardennen.

Zowel voor het vieren van je bruiloft, receptie, verjaardag of huwelijksfeest, als voor het overnachten in een luxe groepsaccommodatie in de Ardennen.

De Ardennen, de perfecte locatie voor een onvergetelijke bruiloft of huwelijksfeest. Het gebied met de mooiste natuur en indrukwekkende unieke groepsaccommodaties.
Ook als er een hond of honden mee zullen komen, zijn er volop huisdiervriendelijke en hondvriendelijke groepsaccommodaties, villa's en bijzondere locaties waar 1, 2, 3, 4 of 5 honden zijn toegestaan.

Zoek op onze website www.groepsaccommodaties-ardennen.nl naar een geweldige locatie voor je bruiloft, jubileum, verjaardag, receptie, bedrijfsfeest of huwelijksfeest in de Ardennen of een fantastische groepsaccommodatie in de Ardennen zoals een kasteel, landhuis of villa.

Huwelijkslocaties, groepsaccommodaties, villa's en andere soorten trouwlocaties in de Ardennen voor o.a. 25, 30, 34, 40, 45, 50, 60, 65 en 73 personen, gelegen op de mooiste romantische plekken.

Komen er familieleden of vrienden mee die mindervalide of gehandicapt zijn?
Zoek dan ook bij onze aangepaste accommodaties die geschikt zijn voor iemand met een lichamelijke beperking of handicap.

 

Waarom een bruiloft of huwelijksfeest vieren in de Ardennen?
​Als je een bruiloft, receptie, jubileum, verjaardag of huwelijksfeest wilt vieren, wil je dat natuurlijk doen in een mooie, sprookjesachtige en romantische omgeving.

Feestvieren op een toplocatie en overnachting op een bijzondere plek zoals een groepsaccommodatie, kasteel, landhuis of villa.

De Ardennen bieden dat allemaal.
Het huren van een bijzondere groepsaccommodatie in de Ardennen kan heel prijzig zijn, vooral als er veel luxe faciliteiten aanwezig zijn. Met een beetje geluk kan er voor een goedkopere last minute aanbiedin geboekt worden.

Als je je bruiloft of trouwfeest op een unieke locatie in het buitenland wilt vieren en alle huwelijksgasten wonen in Nederland, is het prettig als de trouwlocatie of de groepsaccommodatie waarin het huwelijksfeest wordt gehouden niet te ver van Nederland ligt en iedereen binnen enkele uren op de bestemming kan zijn.

De Ardennen en dan met name de Belgische Ardennen zijn vanuit bijvoorbeeld Utrecht in 4 uur bereikbaar.

Bovendien wordt het op steeds meer locaties toegestaan om ook de huwelijksplechtigheid, het afleggen van de geloften of de ceremonie met de ambtenaar van de burgerlijke stand te laten plaatsvinden.

Je hoeft dan maar één bijzondere accommodatie te huren, voor zowel de officiële plechtigheid als het feest of het diner.

Met andere woorden, de Ardennen zijn het ideale gebied voor het vieren van een feest, familiefeest, jubileum, bijzondere verjaardag, bruiloft, receptie of huwelijksfeest.
 

Heerlijk eten en drinken in de Ardennen.

De Ardennen staat als streek bekend om haar gevarieerde keuken en goede wijnen.

Indien u een bruiloft of huwelijksfeest in de Ardennen wilt vieren hebt u vele mogelijkheden om uw gasten te verrassen en het naar de zin te maken.

U kunt gebruik maken van catering, met alle gasten gaan eten in een restaurant, de maaltijden laten verzorgen door de huiseigenaar of zelf het eten bereiden in de grote professionele keuken van de gehuurde groepsaccommodatie.

In dat geval kunt u een eigen kok regelen of ter plaatse een kok inhuren die op de feestlocatie voor u komt koken.
 

Meer dan 1.000 groepsaccommodaties in de Ardennen.

In de Ardennen zijn meer dan 1.000 grote groepsaccommodaties, landhuizen en kastelen te vinden. 

Jammer genoeg is niet iedere groepsaccommodatie in de Ardennen zoals kasteel, landhuis of villa geschikt voor een bruiloft, groot feest of huwelijksfeest.

Voor een huwelijksfeest, bijzondere verjaardag met veel gasten of bruiloft heb je immers een feestzaal nodig waar gedanst kan worden.

Ook moet er een ruime eetzaal of andere gezellige ruimte beschikbaar zijn, waar gezamenlijk gegeten kan worden en verhoogt de aanwezigheid van een tuin of terras de feestvreugde als het mooi weer is.

Bovendien kunnen niet alle eigenaren van bijzondere feestlocaties en kastelen akkoord gaan met het houden van een feest met veel gasten.

Zij moeten dan rekening houden met de omwonenden en zorgen dat er door de gasten geen geluidsoverlast veroorzaakt wordt tijdens de verhuur van hun locatie.

De meeste groepsaccommodaties in de Ardennen zoals kastelen, landhuizen en villa's zijn zeer geschikt om er mooie en originele foto's te maken, als dierbare herinnering aan je bruiloft, huwelijksfeest, speciale gebeurtenis, bijzondere verjaardag of ander feest.

Ook de mooie omgeving van de feestlocaties is geschikt om bijzondere en prachtige foto's te maken.

Welk bruidspaar wil niet het onderwerp in een fotoserie van een kasteel in de Ardennen zijn?

Er is in de Ardennen een grote keuze uit mooie groepsaccommodaties, kastelen en familievilla's met feestzaal en grote professionele keuken, die zeer goed dienst kunnen doen als trouwlocatie of originele feestaccommodatie voor een bruiloft, jubileum, verjaardag of huwelijksfeest.

Op deze website groepsaccommodaties-ardennen.nl staan enkele zeer aantrekkelijke groepsaccommodaties die hiervoor geschikt zijn.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van bruiloftslocaties, huwelijksgroepsaccommodaties of trouwlocaties in de Ardennen.
 

Uw bruiloft of huwelijksfeest vieren in een romantisch kasteel in de Ardennen.

Het is een droom voor veel bruidsparen. De bruiloft of het huwelijksfeest vieren in een echt kasteel, overnachten in een luxe en romantische bruidssuite en gasten die genieten van het heerlijke eten en drinken, de mooie tuin, dansen in de feestzaal...

Het kan allemaal in het onderstaande kasteel in de Ardennen, waar 40 tot 45 personen, genodigden en feestgasten kunnen verblijven en overnachten.

Dit kasteel in de Ardennen is ook een perfecte locatie voor bijvoorbeeld het vieren van een bronzen, zilveren, diamanten of gouden huwelijksfeest, een familiereünie of reünie, jubileum, een familiefeest, een vriendenweekend, een bijzondere verjaardag of familieweekend.

Alle gewenste faciliteiten voor een bruiloft, feest, weekend of reünie zijn hier namelijk aanwezig. 

Dit kasteel kan zelfs als trouwlocatie gebruikt worden, waar de officiële plechtigheid kan plaatsvinden en het huwelijk voltrokken kan worden.
 

Kasteel bruiloft, huwelijksfeest in de Ardennen voor 40 tot 50 personen en feestzaal voor 60 personen.

Dit kasteel in de Ardennen is een ideale locatie voor een bruiloft of huwelijksfeest.

Met maar liefst 15 slaapkamers en 13 badkamers en ook nog eens een prachtige romantische bruidssuite.

Een sauna, feestzaal|bruiloft|huwelijksfeestzaal voor 60 personen, professionele keuken, hammam, thermesruimten, salon, speelkelder, speeltuin, grote tuin, terras en veel meer...  Dit kasteel in de Ardennen biedt meer dan we hier kunnen omschrijven.

Eén ding staat vast: een mooiere groepsaccommodatie, locatie voor het vieren van een bruiloft of huwelijksfeest in de Ardennen is er niet.

Catering en speciale wensen zijn ook mogelijk.

De Nederlands eigenaresse heeft veel ervaring met huwelijksfeesten en bruiloften.

Veel gasten uit Nederland en België hebben in dit authentieke, romantische en zeer complete kasteel in de Ardennen hun bruiloft, jubileum of huwelijksfeest gevierd.

Of uw gasten nu jong of oud zijn, hier heeft iedereen het naar de zin.

Wij hebben een directe samenwerking met de eigenaresse van deze fantastische bruiloftslocatie, trouwlocatie of huwelijkslocatie en kunnen u vrijblijvend met haar in contact brengen.
 

Kasteel 50 tot 60 personen voor bruiloft of huwelijksfeest in de Ardennen.

Een ander kasteel in de Ardennen dat geschikt is als groepsaccommodatie voor 60 personen en gehuurd kan worden voor het vieren van een huwelijksfeest of bruiloft in de Ardennen, vindt u hieronder.

Dit kasteel ligt op een domein van maar liefst 14 hectare en biedt een overnachtingsmogelijkheid voor 50 tot 60 personen.

Hier is ook een zwembad aanwezig en verder nog diverse ontspanningsmogelijkheden zoals tennisbanen.

Er kunnen in dit kasteel ook hotelkamers gehuurd worden en er kan gebruikt worden gemaakt van de traiteurservice.

Dit kasteel heeft diverse chique ontvangstruimten voor bijvoorbeeld een receptie.

De foto's geven een goed overzicht van wat deze prachtige groepsaccommodatie als huwelijksfeestlocatie in de Ardennen allemaal te bieden heeft.


Groepsaccommodaties Ardennen te huur voor kleinere gezelschappen.

Natuurlijk kunt u via deze website groepsaccommodaties ardennen.nl ook een groepsaccommodatie zoals een kasteel, landhuis of villa huren voor bijvoorbeeld 20, 30 of 40 personen.

U kunt zelfs al een groepsaccommodatie in de Ardennen voor 6, 8 of 10 personen huren.

Of u nu voor een bruiloft, huwelijksfeest, familieweekend, familiereünie, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest een groepsaccommodatie, kasteel of bijzondere locatie zoekt, wij hebben een passend aanbod voor u.