Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis Ardennen voor 10, 12, 14 personen.

Vakantiehuis in de Ardennen voor 10, 12 of 14 personen huren

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis in de Ardennen?
Bijvoorbeeld een vakantiehuis in de Ardennen voor 10,12 of 14 personen?

Het liefst een vakantiehuis in de Ardennen met internet/Wi-Fi?

De vraag naar vakantiehuizen in de Ardennen voor 10 personen, voor 12 personen en voor 14 personen is groot en wij zijn verheugd dat wij u met onze website een zeer groot aanbod kunnen bieden in of bij bekende en minder bekende plaatsjes als Durbuy, Vielsalm, Malmédy, Bouillon, Daverdisse, Gouvy, Verviers, Spa, Luik, Waimes en La Roche en Ardenne.

Bij ons hebt u de keuze uit meer dan 1500 grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen en met name huizen die geschikt zijn voor 10, 12 of 14 personen, soms heel idyllisch gelegen aan een mooie rivier zoals de Semois en de Ourthe.
Bij de accommodaties die in de buurt van een rivier of een meer liggen kunt u meestal allerlei sportieve activiteiten beoefenen, bijvoorbeeld kanovaren, raften, kayakken en zwemmen en is de omgeving van het huis bovendien geschikt voor activiteiten op het droge, zoals mountainbiken, fietsen, paardrijden en wandelen.

U hebt bij ons de keuze uit zowel particuliere vakantiehuizen in de Ardennen als vakantiehuizen op vakantieparken.
Naar welk groot en bijzonder uniek vakantiehuis in de Ardennen u ook op zoek bent, u kunt uw vakantiehuis voor 10, 12 of 14 personen in de Ardennen via één van onze websites online huren.


U huurt uw vakantiehuis voor 10, 12 of 14 personen in de Ardennen online via onze website. 

Vakantiehuis met zwembad in de Ardennen huren.

U vindt op deze website een groot aanbod met luxe vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties in de Ardennen met een zwembad.
Indien u op zoek bent naar een vakantiehuis voor 10, 12 of 14 personen met een zwembad hebt u de keuze uit het huren van een vakantiehuis of groepsaccommodatie met een gedeeld zwembad op een gezellig en mooi gelegen vakantiepark of een particulier vakantiehuis in de Ardennen met een privézwembad.
Meestal is er bij een luxe accommodatie ook een eigen sauna, jacuzzi of een hot tub/bubbelbad aanwezig.

U zoekt en boekt uw vakantiehuis voor 10, 12 en 14 personen met zwembad op deze website online.
Kijk ook bij ons aanbod vakantiehuizen in de Ardennen met zwembad voor 15 tot 20 personen.

Wilt u de vakantie of het weekendje in de Ardennen niet te duur maken en bent u flexibel voor wat betreft de aankomst- en vertrekdatum? Kies dan een vakantiehuis of villa voor 10, 12 of 14 personen in de Ardennen die u in een last minute periode kunt huren. 

Op zoek naar een aangepast vakantiehuis in de Ardennen?
Bent u op zoek naar een aangepast vakantiehuis in de Ardennen voor personen met een handicap of lichamelijke beperking, mindervaliden, invaliden of mindervaliden?  
Bijvoorbeeld een aangepast vakantiehuis in de Ardennen voor 10, 12 of 14 personen?

Wij hebben in de Belgische Ardennen diverse aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden te huur waaronder enkele grote 10-persoons, 12-persoons en 14-persoons vakantiehuizen.
Deze aangepaste rolstoelvriendelijke vakantiehuizen in de Ardennen zijn vaak zonder drempels en rolstoeltoegankelijk.
Er zijn in ieder geval altijd 1 slaapkamer en 1 badkamer op de beneden verdieping of begane grond gelegen.
Daarnaast zijn er een enkele aangepaste vakantiehuizen te huur met een aangepaste badkamer met een toilet met beugels en een inloopdouche met douchestoeltje en soms ook een aangepast slaapkamer met een hoog-laagbed.
U vindt ons aanbod met aangepaste vakantiehuizen in de Ardennen en vele andere vakantiegelanden in Europa via onze website met aangepaste vakantiehuizen.

Dit is ook van toepassing indien u een aangepast vakantiehuis voor 10, 12 of 14 personen zoekt buiten de Ardennen, bijvoorbeeld in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje of Nederland. 

U boekt uw aangepast vakantiehuis in de Ardennen online.

Vakantiehuis met hond toegestaan in de Ardennen huren?
Bent u op zoek naar een huisdiervriendelijk vakantiehuis in de Ardennen voor 10, 12 of 14 personen?  

Een mooi gelegen vrijstaand en hondvriendelijk vakantiehuis in de Ardennen waar uw hond of honden ook toegestaan zijn?  
Vooral in de Ardennen zijn er veel vrijstaande vakantiehuizen te huur waar honden zijn toegestaan en waar u ook de beschikking over een omheinde tuin hebt, zodat u uw hond of honden veilig los in de tuin kunt laten lopen.
In veel van de grote vakantiehuizen in de Ardennen zijn honden zeer welkom.
​Afhankelijk van het betreffende vakantiehuis of chalet in de Ardennen zijn er 1, 2, 3 ,4, 5 of meer honden toegestaan.

Indien u een vakantiehuis voor 10, 12 of 14 personen in de Ardennen zoekt voor een vakantie met honden, kunt u zich hierop het beste oriënteren via onze website 
vakantie met hond.
​U boekt ook via deze website uw vakantiehuis Ardennen met hond toegestaan voor 10, 12 of 14 personen online.

Op deze website staan bovendien veel kleine vakantiehuizen waar honden worden toegelaten.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ook bij de keuze van een vakantiehuis in de Ardennen voor 10 tot 14 personen.
Een bekende spreuk is "zoveel mensen, zoveel wensen".  
Dat is ook van toepassing bij de keuze van uw vakantiehuis voor 10, 12 of 14 personen in de Ardennen.
De één is op zoek naar een zeer rustig gelegen vakantiehuis in de Ardennen terwijl de ander een groot vakantiehuis in de Ardennen vlakbij een grote gezellige stad met winkels, restaurants, bars en uitgaansmogelijkheden of nabij het circuit van Francorchamps zoekt.

De meeste van onze 10-persoons, 12-persoons en 14-persoons vakantiehuizen in de Ardennen zijn zeer rustig gelegen en bieden volop privacy.
Deze accommodaties zijn daardoor heel geschikt voor een vriendenweekend of familieweekend, meerdere gezinnen met jonge kinderen, familiereünie, zakelijk verblijf met collega's of zakenrelaties, meerdaagse vergaderingen met overnachtingen, seminars, lezingen, retraites, bezinning, yoga, bewustwording, trainingen, workshops, spirituele activiteiten, wandelaars en rustzoekers.

Of u nu een rustig gelegen vakantiehuis in de Ardennen zoekt of een vakantiehuis met luxe faciliteiten op een vakantiepark, u kunt ieder beschikbaar vakantiehuis in de Ardennen voor 10, 12 of 14 personen online zoeken en meestal 1 dag vóór de aankomstdatum nog online boeken.

​Dit is ook van toepassing indien u bijvoorbeeld een 8-persoons vakantiehuis in de Ardennen zoekt of een groot vakantiehuis in de Ardennen voor bijvoorbeeld 18, 20, 22, 30 of 40 personen. Of zelfs voor 60, 70 personen of 73 personen.