Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepsaccommodatie vriendenweekend Ardennen voor 10, 20, 30 personen

Vriendenweekend Ardennen groepsaccommodaties 10, 20, 30 personen

Groepsaccommodaties vriendenweekend Ardennen.
Vriendenweekend in de Ardennen?

Hier vind je de leukste groepsaccommodaties, villa's, vakantieboerderijen en grote vakantiehuizen voor een weekend, lang weekend, midweek of week voor een vriendenweekend in de Ardennen, in de buurt van bekende en minder bekende plaatsen als Durbuy, Bouillon, Vielsalm, Spa, Coo, Luik, Malmédy, Waimes, La Roche en Ardenne, Sourbrodt en Francorchamps.

Kies uit vriendenweekend-groepsaccommodaties zoals een vakantiehuis, villa of landhuis met een biljarttafel, tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, een bar met tap, sportveld, tv, audio, Wi-Fi internet en veel meer.
Kies je ideale vrienden- of vriendinnenweekend groepsaccommodatie, villa of groot vakantiehuis in de Ardennen voor het leukste weekend met je vrienden ooit.
Gaan er ook kinderen mee met het vrienden-of vriendinnenweekend in de Ardennen? Dan zijn er talloze mogelijkheden om een kindvriendelijke groepsaccommodatie te huren.

Wil je een echt bijzonder vrienden- of vriendinnenweekend organiseren? Huur dan een mooi romantisch kasteel voor 45 personen!

Je hebt op deze website keuze uit meer dan 1500 grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor je vrienden- of vriendinnenweekend.
Daartussen staan ook veel mogelijkheden voor het huren van een luxe groepsaccommodatie in de Ardennen met o.a. een jacuzzi/bubbelbad, een eigen sauna, een hot tub en ook vaak een privézwembad!

Allemaal gelegen op de meest verrassende plekken in de schitterende en steeds weer afwisselende natuur van de Belgische Ardennen, met grotten en watervallen, met uitgebreide wandelgebieden, fietspaden en mogelijkheden om de omgeving met een kano of een kajak over het water te ontdekken.

Onze groepsaccommodaties, villa's en grote vakantiehuizen in de Ardennen zijn geschikt vanaf 6 personen, maar wij bieden vele mogelijkheden voor grotere groepen van 8 tot 10 personen, 12, 15, 18, 20 tot 22 personen, 24 of 25 personen, 26, 28, 30 personen, 32, 34 of 35 personen, 36, 38, 40 personen en 42 personen.
De grootste accommodaties die wij in de Ardennen kunnen aanbieden zijn geschikt voor gezelschappen van 45, 50 personen, voor 53 personen, voor 60 personen, voor 65 tot 70 personen en voor 73 personen.

​Gaan er ook honden of andere huisdieren mee naar het vriendenweekend in de Ardennen, dan heb je een ruime keuze uit vakantiehuizen, groepsaccommodaties, villa's en vakantieboerderijen waar 1, 2, 3, 4, 5 honden of meer honden toegestaan zijn.

Voor vrienden met een lichamelijke beperking of een handicap, rolstoelgebruikers, mindervaliden, gehandicapten en invaliden kun je een aangepast vakantiehuis of groepsaccommodatie zoeken.
​Met de aanwezigheid van een hoog-laagbed, een rolstoeltoegankelijke douche en een toilet met beugels wordt het vrienden- of vriendinnenweekend in de Ardennen voor iedereen een leuke en gezellige onbezorgde ervaring om met plezier op terug te kijken.

Groot vakantiehuis huren voor je vriendenweekend in de Ardennen?
Indien je een vriendenweekend in de Ardennen wilt boeken en op zoek bent naar een goedkope groepsaccommodatie om in de Ardennen te overnachten, kun je beter niet zoeken naar luxe vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties met een zwembad, sauna of andere luxe faciliteiten, zoals veel slaapkamers met een eigen badkamer.
Voor luxe locaties is de huurprijs al veel hoger dan voor een eenvoudige accommodatie, groepshuis en vakantieboerderij het geval is.
Je kunt eventueel proberen om een groot vakantiehuis binnen onze lastminute aanbiedingen of op een vakantiepark in de Ardennen te huren. 

Als je een accommodatie of vakantiehuis voor een wintersportweek of een skiweekend met je vrienden wilt huren, zijn er ook in de Ardennen volop wintersportaccommodaties te huur.
Maar wintersportaccommodaties voor het organiseren van een vriendenweekend of vriendenweek zijn zeer gewild.
Boek je vriendenweekend of vriendinnenweekend of weekje wintersport in de Ardennen minstens een half jaar en het liefst een jaar van te voren. Dat geldt ook als je elders in Europa voor je vriendenweekend of vriendenweek een grote wintersportaccommodatie zoekt.

Ben je juist op zoek naar een klein vakantiehuis voor 2, 3, 4 of 5 personen? Dan is wellicht onze website met kleinere huisjes, appartementen en vakantiehuizen een betere website om te zoeken.

Via onze website grote vakantiehuizen verhuren wij o.a. vriendenweekend-accommodaties in heel Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Portugal, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Tsjechië, Polen, Kroatië, Hongarije, Spanje en Italië.
Ook groepsaccommodaties, vakantiehuizen en chalets voor een vakantieweek met vrienden in de zomervakantie of tijdens de wintersport vind je bij ons.
Je kunt bij ons dus ook terecht voor een groot vakantiehuis of een unieke groepsaccommodatie voor een vriendenweekend of een vakantieweek met vrienden.

Groepsaccommodaties Ardennen is een website van A Vakanties, specialist in groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen.
A Vakanties, www.a-vakanties.nl is specialist in de verhuur van groepsaccommodaties, villa, groepshuizen, villa en bijzondere locaties voor het organiseren van een vriendenweekend, familievakantie, groepsvakantie, familieweekend, trouwfeest. bedrijfsfeest, weekend weg met collega's of zakenrelaties, meerdaagse vergaderingen met overnachtingen, koorrepetities, verblijf tijdens een festival, evenement, optreden, wedstrijd, uitvoering, tournee of concours, trainingen, workshops, retraite, seminar, orkestrepetities of schoolkamp.