Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Huren met zekerheid

Indien u een groot vakantiehuis, groepsaccommodatie, vakantiebungalow, last minute vakantiehuis, chalet, villa of landhuis via deze website huurt, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u deze last minute bij een betrouwbare reisorganisatie huurt.
Het is dan ook goed om te weten dat als u een last minutes accommodatie via deze website boekt, u deze rechtstreeks en zonder extra boekingskosten bij een betrouwbare huizenaanbieder huurt.
Zo profiteert u niet alleen van een last minutes voordeel van 10 tot 70 % maar huurt u ook met maximale zekerheid!

ANVR en SGR

Indien u een vakantiehuis huurt via deze website en de betreffende aanbieder is aangesloten bij de ANVR dan huurt u uw vakantiehuis met de volgende zekerheden:

Organisaties die bij ANVR zijn aangesloten, bieden u als consument zekerheid, garantie en kwaliteit met onder andere de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden.
Op de website www.anvr.travel vindt u alle informatie over de ANVR, de zekerheden en de bij de ANVR aangesloten huizenaanbieders.

De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) kent een garantieregeling indien u een vakantiehuis gehuurd hebt en de aanbieder waar u de vakantiewoning gehuurd hebt in financiële problemen zou komen of zelfs failliet zou gaan. De SGR vergoedt u dan de vooruitbetaalde huursom.
Ook andere betaalde zaken die direct met de gehuurde last minute vakantiewoning van doen hebben, worden mogelijk vergoed.
Op de website www.sgr.nl kunt u alles lezen over de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de garantieregeling en andere relevante informatie.

​Huurt u via deze website een last minute vakantiewoning bij een organisatie die bij de SGR is aangesloten, dan geldt vanzelfsprekend de garantieregeling van de SGR.
U huurt uw last minute vakantiewoning dan met maximale zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Een groepsannuleringsverzekering dekt de annuleringskosten als je bijvoorbeeld een geboekte groepsaccommodatie moet annuleren wegens ernstige ziekte, ongeval of overlijden.
De hele groep kan dan annuleren.
Wij adviseren altijd een groepsannuleringsverzekering af te sluiten, ook als de meeste van de individuele deelnemers in het bezit zijn van een doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking.
Bij een gehuurde groepsaccommodatie in de Ardennen voor een familievakantie, bruiloft, bedrijfsfeest, vriendenweekend, familieweekend of familiereünie is het extra verstandig een groepsannuleringsverzekering af te sluiten.