Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Grote vakantiehuizen Ardennen 6 tot 50 personen

Grote vakantiehuizen Ardennen

Grote vakantiehuizen Ardennen.

Groot vakantiehuis in de Ardennen huren?

Op deze website vindt u meer dan 1.000 grote vakantiehuizen in de Ardennen.

Onder andere grote vakantiehuizen in de Ardennen met privézwembad en andere luxe, grote vakantiehuizen in de Ardennen.

Ook grote vakantiehuizen in de Ardennen met Wi-Fi.
 

Of u nu op zoek bent naar een groot vakantiehuis, villa, groepsaccommodatie, vakantieboerderij, chalet of groepshuis in de Ardennen voor een schoolkamp, koorrepetities, optreden, concours, bedrijfsuitje, bruiloft, huwelijksceremonie, vriendenweekend, vakantie met meerdere gezinnen, retraite, seminar, vergaderlocatie met overnachtingen, spirituele activiteiten zoals yoga, meditatie, bezinning of healing, trouwlocatie, workshop, training, evenement, een paar dagen weg met collega's of zakenrelaties, jubileum, bijzondere verjaardag of familiereünie, u vindt bij ons een geschikte en bijzondere locatie voor 6 tot 60 personen.
U vindt hier het meest complete aanbod grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties, villa's en kastelen in de Ardennen.
 

Ook grote vakantiehuizen in de Ardennen en elders in België waar honden toegestaan zijn.

Dus als u uw hond of 2, 3, 4, 5 of meer honden mee wilt nemen, hebt u bij ons een ruime keuze in huisdiervriendelijke en hondvriendelijke grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties, villa's, vakantieboerderijen, groepshuizen en kastelen.
 

Gaan er ook familieleden, collega's, leden, groepsdeelnemers of vrienden mee die mindervalide, gehandicapt, invalide of aan een rolstoel gebonden zijn of een lichamelijke beperking of handicap hebben?

Zoekt u dan binnen ons aanbod met aangepaste vakantiehuizen, groepsaccommodaties, groepshuizen, villa's en kastelen die over aanpassingen en voorzieningen voor mindervaliden, gehandicapten en rolstoelgebruikers beschikken.
Bij alle aangepaste vakantiehuizen staat vermeld of er bijvoorbeeld beugels in het toilet en de douche zijn en of de douche rolstoeltoegankelijk is.
 

U vindt bij ons zowel grote vakantiehuizen, villa's, groepsaccommodaties en kastelen in de Ardennen die zeer luxe zijn, als goedkope grote vakantiehuizen en vakantieboerderijen in de Ardennen.
 

Een mooi romantisch kasteel met eigen zwembad en sauna voor bijvoorbeeld uw bruiloft, trouwfeest, trouwlocatie met officiële huwelijksplechtigheid, bedrijfsfeest, vriendenweekend, familieweekend, vergaderlocatie met overnachtingen of een goedkope vakantieboerderij met een lastminute korting, u vindt de meest geschikte en bijzondere, unieke en originele locatie bij ons.
 

Behalve grote vakantiehuizen in de Ardennen en België, bieden wij via onze aanbieders ook grote vakantiehuizen, groepshuizen, villa's en vakantieboerderijen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Kroatië, Spanje, Tsjechië, Zweden, Oostenrijk en vele andere landen aan.

Zoek binnen ons aanbod grote vakantiehuizen in de Ardennen, online, naar uw favoriete vakantiehuis in de Ardennen. 

Overzicht en aanbod grote vakantiehuizen in de Ardennen: www.groepsaccommodaties-ardennen.nl
 

Grote vakantiehuizen Ardennen voor 20 tot 30 personen.

Van alle grote vakantiehuizen in de Ardennen, worden de grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties die geschikt zijn voor groepen van 20 tot 30 personen het meest geboekt.

Indien u een 20-persoons of 30-persoons groot vakantiehuis, villa, familiehuis, groepsaccommodatie of vakantieboerderij in de Ardennen wilt huren, zoekt u dan binnen ons aanbod grote vakantiehuizen in de Ardennen die geschikt zijn voor 20, 30 of 40 personen.

Wanneer u een 20-persoons vakantiehuis in de Ardennen zoekt, kunt u beter zoeken binnen ons aanbod grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen die geschikt zijn tot 30 personen.

En als u op zoek bent naar een 30-persoons vakantiehuis, villa of groepsaccommodatie in de Ardennen, kunt u beter binnen ons aanbod grote vakantiehuizen in de Ardennen die geschikt zijn voor grote groepen van 30 tot en met 40 personen zoeken.

Op die manier hebt u meer keuze binnen ons aanbod grote vakantiehuizen, groepshuizen, vakantiebungalows, villa's en vakantieboerderijen in de Ardennen.

Het voordeel van een grotere locatie is ook dat u met uw familie, collega's of vrienden meer ruimte en privacy hebt.

Grote vakantiehuizen in de Ardennen met zwembad.
 

Nergens anders is het aanbod grote vakantiehuizen met zwembad zo groot als in de Ardennen.

Binnen ons aanbod grote vakantiehuizen in de Ardennen beschikken er namelijk meer dan 100 grote vakantiehuizen over een zwembad waaronder meer dan 40 grote vakantiehuizen in de Ardennen waar een binnenzwembad aanwezig is.

In de meeste gevallen is dit een privézwembad, dus voor alleengebruik van de huurders van het grote vakantiehuis.

Veel leuke, mooi gelegen, rustige en gezellige vakantieparken in de Ardennen beschikken ook over een zwembad, maar dat is dan voor gezamenlijk gebruik met de andere gasten.

Een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis op een vakantiepark is heel geschikt voor een familievakantie, vakantie met meerdere gezinnen, familieweekend met kinderen, vriendenweekend of vriendinnenweekend.

In de prachtige omgeving van het vakantiepark zijn vaak voor jong en oud veel activiteiten mogelijk, zoals grotten bezichtigen, zwemmen, het bezoeken van oude interessante steden en kastelen in de buurt, wandelen over goed uitgezette wandelroutes, mountainbiken, kanoën, abseilen, raften en kajakken.


Indien u een groot vakantiehuis in de Ardennen wilt huren met binnenzwembad, kunt u binnen ons aanbod met grote vakantiehuizen in de Ardennen zoeken in de categorie luxe en grote vakantiehuizen in de Ardennen met privézwembad of binnenzwembad.

Veel grote vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties in de Ardennen die over een zwembad beschikken, hebben ook een sauna, jacuzzi, hottub, dompelbad of andere wellness faciliteiten. Meestal is een sauna of zwembad hier voor privégebruik.

Het komt vaak voor dat al deze luxe faciliteiten bij elkaar in een aparte relaxruimte of wellnessruimte zijn ondergebracht. 

 

Ontspannen tijdens uw vakantie in de Ardennen.

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis, villa of groepsaccommodatie in de Ardennen waar u bijvoorbeeld kunt tennissen, tafeltennissen, biljarten of golfen?

In veel van de grote vakantiehuizen in de Ardennen is een speelhoek voor de kinderen, een ontspanningsruimte of recreatiezaal, met bijvoorbeeld een dartspel, tafeltennistafel, tafelvoetbal en biljart.

Ook beschikken de meeste grote vakantiehuizen, groepshuizen, familielocaties en villa's over een grote tuin, die volledig omheind is.

Een omheinde tuin is fijn als er honden en jonge kinderen meekomen. Het wordt dan een onbezorgde vakantie, vriendenweekend of familieweekend als u uw kinderen en honden veilig buiten in de tuin kunt laten spelen.
 

Ook zijn er grote vakantiehuizen in de Ardennen te huur waar u in de omgeving kunt paardrijden.

U vindt bij ons ook diverse grote vakantiehuizen in de Ardennen met paardrijdmogelijkheden en waarbij u zelfs uw eigen paard of paarden mee kunt brengen, die u tijdens uw vakantie, familieweekend, vriendenweekend, wedstrijd of concours bij de gehuurde accommodatie kunt stallen.

Verder beschikken wij ook over grote vakantiehuizen, groepshuizen, groepsaccommodaties en villa's  met een tennisbaan, jeu des boulesbaan, petanque of gelegen in de buurt of naast een golfbaan.

​Grote vakantiehuizen in de Ardennen met hond.

Bent u op zoek naar grote vakantiehuizen in de Ardennen waar honden toegestaan zijn?

Op onze website vakantie met hond vindt u grote en kleine huisdiervriendelijke en hondvriendelijke vakantiehuizen in de Ardennen, België en heel Europa waar honden toegestaan zijn.