Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Grote groepsaccommodaties Ardennen

Grote groepsaccommodaties in de Ardennen

Grote groepsaccommodaties in de Ardennen.

Bent u op zoek naar een grote groepsaccommodatie in de Ardennen?

Bijvoorbeeld een grote groepsaccommodatie, villa, groot chalet, vakantieboerderij of groepshuis in de Belgische Ardennen voor groepen of families van 40, 50 of 60 personen?

Wij hebben in ons aanbod groepsaccommodaties in de Ardennen meer dan 40 grote groepsaccommodaties die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een familieweekend, familievakantie, bruiloft, trouwfeest, bedrijfsfeest, vergaderlocatie met overnachtingen, training, trouwlocatie, huwelijk, receptie, meditatie, bezinning, yoga of andere spirituele activiteiten, cursus, retraite, seminar, een paar dagen weg met collega's, personeelsleden of zakenrelaties of vriendenweekend van 40, 50 of 60 personen.

Daartussen bevinden zich luxe groepsaccommodaties met bijvoorbeeld een sauna en een privézwembad en goedkope groepsaccommodaties in de Ardennen.


​Een echte aanrader is een romantisch kasteel dat in een klein dorpje vlakbij de rivier de Semois is gelegen.

Dit mooie kasteel in de Ardennen wordt beheerd door een Nederlandse eigenaresse en is een luxe groepsaccommodatie voor groepen tot 40 personen, uitbreiding tot 50 personen is na overleg en tegen betaling mogelijk.

U hebt hier met uw familie, vriendengroep, collega's of bedrijf de beschikking over een overdekt en verwarmd privézwembad, een sauna en 2 jacuzzi's.

Het kasteel ligt op een landgoed van 1 hectare, heeft een prachtig uitzicht op de rivier de Semois en is zeer geschikt voor een intiem trouwfeest met naaste familie en vrienden, een familieweekend, weekendje weg met vrienden of collega's, bedrijfsuitje, seminar, jubileum, bijzondere verjaardag, als trouwlocatie met de ambtenaar van de burgerlijke stand of als vergaderlocatie.

In de tuin bevindt zich een speeltuintje en een trampoline voor de kinderen.

Om het kasteel heen ligt een parktuin met een groot terras met tuinmeubelen en in het park zijn meerdere zitjes.

Er zijn 2 salons met open haard/houtkachel, een grote eetkamer, een professionele keuken, 15 slaapkamers en 13 badkamers.

In de dependance bevindt zich een feestzaal waar u met maximaal 60 personen een feest in de stijl van de omgeving kunt organiseren.

Deze feestzaal kan apart tegen betaling erbij gehuurd worden.
 

Voor de goedkoopste locaties in de Ardennen kunt u ook bij onze lastminute mogelijkheden en aanbiedingen kijken.
 

Elke groepsaccommodatie in de Ardennen is uniek.
Voor mindervaliden, gehandicapten, invaliden, rolstoelgebruikers en iemand met een lichamelijke beperking zijn er aangepaste accommodaties, villa's en grote vakantiehuizen beschikbaar.

Gaat uw hond of honden ook mee naar de Ardennen? 
Dan kunt u een leuke, gezellige huisdiervriendelijke en hondvriendelijke vakantiewoning, groot vakantiehuis of groepsaccommodatie huren, waar 1 hond of 2, 3, 4, 5 of meer honden of andere huisdieren zijn toegestaan.

Hieronder geven we u nog enkele voorbeelden van de grootste en meest bijzondere groepsaccommodaties in de Ardennen.

U kunt iedere grote groepsaccommodatie in de Ardennen tot ongeveer een week voor vertrek online boeken.

Maar omdat de vraag naar grote groepsaccommodaties voor met name trouwfeesten, huwelijken, familieweekenden en vriendenweekenden zeer groot is, adviseren wij een groepsaccommodatie in de Ardennen voor meer dan 30 personen, tenminste een half jaar voor uw familieweekend, familiereünie, bedrijfsfeest, zakelijk verblijf of vriendenweekend te boeken.

Groepsaccommodaties voor 50 tot 60 personen kunnen zelfs al het beste een jaar voor uw geplande evenement of familiefeest geboekt worden.

Alleen dan hebt u de zekerheid dat u de meest geschikte groepsaccommodatie in de Ardennen kunt boeken.
 

Alle beschikbare grote groepsaccommodaties, villa's, groepshuizen en grote vakantiehuizen in de Ardennen kunt u online boeken via www.groepsaccommodaties-ardennen.nl
 

Grote groepsaccommodaties in de Ardennnen die geschikt zijn voor 60 personen.

We hebben enkele grote groepsaccommodaties in de Ardennen die geschikt zijn voor groepen van maximaal 60 personen en groepsaccommodaties voor 56 personen.

Deze grote groepsaccommodaties in de Belgische Ardennen zijn zeer geschikt voor het vieren van een familiefeest of familiebijeenkomst maar zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld een huwelijksfeest, bruiloft, groepsreis, vergadering met overnachtingen, bedrijfsfeest of vriendenweekend.

Deze 56 tot 60-persoons groepsaccommodaties worden meestal niet verhuurd aan groepen jongeren, ook niet voor een werkweek of schoolkamp.
 

Grote 60-persoons groepsaccommodatie Ardennen, locatie:  Ardennen - Luxemburg, Nisramont.

Deze grote en luxe groepsaccommodatie in de Ardennen ligt in Nisramont. 

Dit bijzondere landhuis in de Ardennen is niet alleen geschikt voor een familieweekend, vriendenweekend, bruiloft of trouwfeest, maar ook een aanrader voor bedrijfsmatige activiteiten zoals vergaderingen, seminars, koorrepetities, retraite, bedrijfsfeest, workshops, bezinning, yoga, meditatie, spirituele activiteiten en trainingen.

Daarnaast is deze grote 60-persoons groepsaccommodatie in de Ardennen ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en andere evenementen.

Deze grote groepsaccommodatie beschikt namelijk over vergaderruimtes met beamers en flipovers, een sauna, een bar met pooltafel, een speelhuis voor de kinderen, een bos voor de kinderen, een volleybalveld, een voetbalveld en veel meer.

Kortom, allemaal fantastische faciliteiten voor een familieweekend, familiereünie of vriendenweekend.

Deze luxe 60-persoons groepsaccommodatie in de Ardennen biedt u met 14 slaapkamers en 6 badkamers de nodige luxe en privacy.

En natuurlijk beschikt deze luxe groepsaccommodatie over draadloos internet en is de internetontvangst goed.

De grote en mooie tuin is geheel omheind, nog een reden om deze groepsaccommodatie te boeken met een verblijf met kinderen.

En tenslotte, dit luxe landhuis in de Ardennen is ook zeer geschikt voor het vieren van een bruiloft of huwelijksfeest.

Deze fantastische groepsaccommodatie ligt namelijk op een groot landgoed van 80.000m2, dat tevens een beschermd natuurgebied is.

U kunt hier voor uw bruiloft of huwelijksfeest mooie foto's maken en met uw familie, vrienden en de andere bruiloftsgasten genieten van een onvergetelijk huwelijksfeest. Deze grote groepsaccommodatie in de Ardennen heeft een woonoppervlakte van maar liefst 1400m2. Dat is echt enorm groot.

Het is dan ook één van de mooiste groepsaccommodaties van de hele Ardennen!

Ondanks de luxe van deze geweldige groepsaccommodatie valt de huurprijs u wellicht mee.

Toch is het verstandig dat u een groepsannuleringsverzekering afsluit als u deze bijzondere locatie in de Ardennen hebt gereserveerd.
 

​Informatie:  www.unieke-groepsaccomodaties.nl
 

Enkele van de grote 40-persoons groepsaccommodaties, vakantieboerderijen en groepshuizen in de Ardennen zijn geschikt voor een schoolkamp of werkweek.

Deze schoolkamp accommodaties kunnen ook voor een midweek gehuurd worden.
 

Grote groepsaccommodaties Ardennen 20 tot 30 personen.

Indien u een grote groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen zoekt voor 20 tot en met 30 personen, heeft u volop keuze.

Daaronder bevinden zich luxe en goedkope groepsaccommodaties voor 20 tot 30 personen.

Zie ook onze website groepsaccommodatie-ardennen voor een luxe en zeer aantrekkelijke grote groepsaccommodatie in de Ardennen voor 20 tot 30 personen.

U kunt iedere 20-persoons of 30-persoons grote groepsaccommodatie online zoeken en boeken!

Grote groepsaccommodaties in Nederland, Frankrijk, Duitsland of Italië.

Behalve grote groepsaccommodaties in de Ardennen, hebben wij ook een groot aanbod groepsaccommodaties in de rest van België en verder o.a. in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Nederland, Oostenrijk, Kroatië, Tsjechië en andere landen.
​Het gaat hier om grote groepsaccommodaties van 20 tot 60 personen.