Groepsaccommodaties Ardennen
Vakantiehuizen, villa's en kastelen in de Ardennen
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Grote groepsaccommodaties Ardennen

Grote groepsaccommodaties in de Ardennen.

Bent u op zoek naar een grote groepsaccommodatie in de Ardennen?  Bijvoorbeeld grote groepsaccommodaties in de Belgische Ardennen voor groepen van 40, 50 of 60 personen?  Wij hebben in ons aanbod groepsaccommodaties Ardennen meer dan 40 grote groepsaccommodaties die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een familieweekend of vriendenweekend van 40, 50 of 60 personen. Hieronder luxe groepsaccommodaties en goedkope groepsaccommodaties in de Ardennen. Elke groepsaccommodatie in de Ardennen is uniek. Hieronder geven we u een overzicht van de grootste groepsaccommodaties in de Ardennen. U kunt iedere grote groepsaccommodatie in de Ardennen tot ongeveer een week voor vertrek online boeken. Omdat de vraag naar grote groepsaccommodaties voor met name familieweekenden en vriendenweekenden, groot is, adviseren wij een groepsaccommodatie in de Ardennen welke groter is dan 30 personen, tenminste een half jaar voor uw familieweekend, familiereünie of vriendenweekend te boeken.  Groepsaccommodaties voor 50 tot 60 personen en groter, kunnen zelfs al het beste een jaar voor uw gepland evenement of familiefeest geboekt worden. Alleen dan hebt u de zekerheid dat u de meest geschikte groepsaccommodatie in de Ardennen kunt boeken.

Website boeken grote groepsaccommodaties in de Ardennen:  www.groepsaccommodaties-ardennen.nl

Grote groepsaccommodaties in de Ardennnen welke geschikt zijn voor 60 personen.

We hebben 2 grote groepsaccommodaties in de Ardennen welke geschikt zijn voor groepen van maximaal 60 personen en 1 groepsaccommodatie voor 56 personen. Hieronder een overzicht van deze 60-persoons en 56-persoons groepsaccommodaties in de Ardennen. Deze grote groepsaccommodaties in de Belgische Ardennen zijn zeer geschikt voor het vieren van een familiefeest of familiebijeenkomst maar zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld een huwelijksfeest, bruiloft, groepsreis, singlereis of vriendenweekend. Deze 3 56 tot 60-persoons groepsaccommodaties worden meestal niet verhuurd aan groepen jongeren, ook niet in het kader van een werkweek of schoolkamp.

Grote 60-persoons groepsaccommodatie Ardennen, locatie:  Ardennen - Luxemburg, Nisramont.

Deze grote en luxe groepsaccommodatie in de Ardennen lift in Nisramont. Deze grote groepsaccommodatie in de Ardennen is een landhuis welke ook geschikt is voor bedrijfsmatige activiteiten zoals vergaderingen, seminairs en trainingen. Daarnaast is deze grote 60-persoons groepsaccommodatie in de Ardennen ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en andere evenementen. Deze grote groepsaccommodatie beschikt namelijk over vergaderruimtes met beamers en flipovers. Dit zeer fraaie en luxe landhuis in de Ardennen is echter ook geschikt voor het vieren van een familieweekend, vriendenweekend of familiereünie. Deze grote en gezellige groepsacccommodatie beschikt over een sauna, een bar met pooltafel, een speelhuis voor de kinderen, een bos voor de kinderen, een volleybalveld, een voetvalveld en veel meer. Kortom allemaal fantastische faciliteiten voor een familieweekend, familiereünie of vriendenweekend. Deze luxe 60-persoons groepsaccommodatie in de Ardennen biedt u met 14 slaapkamers en 6 badkamers de nodige luxe en privacy. En natuurlijk beschikt deze luxe groepsacommodatie over draadloos wifi en is de internetontvangst goed. De grote en mooie tuin is geheel omheind, nog een reden om deze groepsaccommodatie te boeken met een verblijf met kinderen. En tenslotte, dit luxe landhuis in de Ardennen is ook zeer zeer geschikt voor het vieren van een bruiloft of huwelijksfeest. Deze fantastische groepsaccommodatie ligt namelijk op een groot landgoed van 80.000 vierkante meter welke tevens een beschermd natuurgebied is. U kunt hier voor uw bruiloft of huwelijksfeest mooie foto's maken en zal kunnen genieten van een onvergetelijk huwelijksfeest. Deze grote groepsaccommodatie in de Ardennen heeft een woonoppervlakte van maar liefst 1400 vierkante meter. Dat is echt enorm groot.  Het is dan ook één van de mooiste groepsaccommodaties van de hele Ardennen! Ondanks de luxe van deze geweldige groepsaccommodatie valt de huurprijs u wellicht mee. U huurt deze grote en luxe 60 persoons groepsaccommodatie in Nisramont vanaf 2100 euro per weekend. Als u deze prachtige 60-persoons groepsaccommodatie in de Ardennen boekt, is het wellicht verstandig een groepsannuleringsverzekering af te sluiten.

Informatie en boeken:

www.groepsaccommodaties-ardennen.nl/nl/vakantiehuis/belgie/ardennen---luxemburg/nisramont/GAA-12359/vakantie/123591411287

Grote groepsaccommodatie voor 50 a 60 personen in La Roche-en-Ardenne.

La Roche-en-Ardenne is een zeer bekende plaats/gebied in de Ardennen. Onder ander bekend van het bijzonder mooie Ourthedal, het meer van Nesramomt, het bekende kasteel, het prachtige aardwerk en de bijzonder mooie omgeving met zijn vergezichten. Midden in dit wonderschone gebied van La Roche-en-Ardenne ligt een zeer bijzondere en grote 50-persoons tot 60-persoons groepsaccommodatie. Deze luxe groepsaccommodatie biedt plaats aan 60 personen en is met 14 slaapkamers en 6 luxe badkamers een fijne accommodatie voor een familieweekend, vriendenweekend of familiereünie. Deze grote en luxe groepaccommodatie in de Ardennen is echter ook geschikt als locatie voor een bruiloft, trouwfeest of huwelijsfeest. In de zeer grote en professionele keuken kunnen de lekkerste gerechten bereid worden terwijl maaltijdverzorging of catering ook tot de mogelijkheden behoort. Zeer bijzonder is de grote tuin met een uitkijktoren van 30 meter hoog, u kunt hier de prachtige omgeving van La Roche en Ardenne in volle glorie aanschouwen. Wat deze grote 60-persoons groepsaccommodatie verder zeer bijzonder maakt zijn de barruimtes, de sauna met bubbelbad en dompelbad, de parkeerplaats waar plek is voor 20 auto's, de speeltuin voor kinderen op een afstand van slechts 1 kilometer, het eigen terrein van 8 hectare en de bijzondere ligging. Een unieke accomodatie in de Ardennen voor een familiereünie, bruiloftfeest, vriendenweekend, familieweekend, huwelijksfeest, bedrijfsuitje en alles wat denkbaar is. Deze grote en luxe groepsaccommodatie in La Roche en Ardennen is geschikt voor 50 tot 60 personen maar kan natuurlijk ook gehuurd worden indien u bijvoorbeeld met 40, 44, 48, 50, 52, 54 of 58 personen bent.  Bepaalde kosten zoals de toeristenbelasting zijn natuurlijk wat lager dan.

www.groepsaccommodaties-ardennen.nl/nl/vakantiehuis/belgie/ardennen---luxemburg/la-roche-en-ardenne/GAA-276414/vakantie/2764141502137

Grote groepsaccommodaties in Nederland, Frankrijk, Duitsland of Italië.

Behalve grote groepsaccommodaties in de Ardennen hebben wij ook een groot aanbod groepsaccommodaties in onder andere Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Nederland en andere landen. Het gaat hier om grote groepsaccommodaties van 20 tot 60 personen.

Informatie:  www.unieke-groepsaccomodaties.nl

Groepsaccommodatie Ardennen voor 56 tot 60 personen in Namen, Heer-sur-Meuse. 

Deze grote groepsaccommodatie voor 56 tot 60 personen in de Ardennen ligt tussen de Belgische en Franse Ardennen, op een fantastische locatie aan de oevers van de Maas. Ook deze grote groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen is zeer geschikt voor het vieren van een bruiloft, huwelijksfeest, familiefeest, vriendenweekend of familiereünie. Vroeger was deze groepsaccommodatie een kasteel. Nu is het een kasteel annex groepsaccommodatie. Deze zeer grote en sfeervolle groepsaccommodatie beschikt over 18 slaapkamers verdeeld over de eerste en de tweede verdieping. Er is een recreatiezaal en ruime keuken.  Verder zijn er speelzalen, een speelplein, een sportterrein, een tennisbaan, leslokalen, vergaderruimtes en veel meer. Omdat deze groepsaccommodatie kindvriendelijk is, is deze uitermate geschikt voor een familieweekend, vriendenweekend of familiefeest met kinderen. De leslokalen en vergaderruimtes bieden bedrijven de mogelijkheid tot een bedrijfscessie, bedrijfsuitje of vergaderweekend.  Het is mogelijk te kayakken op de rivier de Lesse of een bezoek te brengen aan het Adventurepark in Dinant. Kortom een grote en bijzondere groepsaccommodatie in de Ardennen die zeer veel mogelijkheden biedt, zowel voor particulieren als bedrijven.  Een van de leukste, grote groepsaccommodaties in de Ardennen. u vindt deze grote groepsaccommodatie onder de huiscode 1641836.

Grote en gezellige groepsaccommodatie 50 tot 55 personen in de Ardennen, Luik, plaats Bellevaux

Deze grote 50-persoons groepsaccommodatie in Luik is een voormalig hotel. Deze 50 tot 55-persoons groepsaccommodatie is ook geschikt voor een vakantie met jongeren, schoolkamp of schoolreis. Er is een speelzaal, een bar met muziekinstallatie en tv. Als je het gastenboek leest, niets dan lof. Deze gezellige groepsaccommodatie in Luik beschikt over een grote eetzaal, een bowlingbaan, flipperkast, tafelvoetbalspel, biljart, een grote keuken en zitkamer. Een ideale groepsaccommodatie in de Ardennen voor een schoolkamp, vriendenweekend of sportvereniging zoals een voetbalvereniging. Er zijn 15 slaapkamers en 4 badkamers dus volop privacy. Een zeer gezellige en goed uitgeruste groepsaccommodatie in een leuke omgeving.

Zie voor informatie over deze aantrekkelijke en gezellige groepsaccommodatie de huiscode 122364.

Luxe groepsaccommodatie voor 40 tot 50 personen met sauna en jacuzzi. ( perfect voor schoolkamp en vriendenweekend).

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie voor 40 tot 50 personen met sauna en jacuzzi?  Dan is deze luxe 50-persoons groepsaccommodatie op vakantiepark Domaine Du Bonsoy iets voor u. Een perfecte groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend of viendenweekend.  Deze luxe wellness groepsaccommodatie in de Ardennen ligt op slechts 20 kilometer ten zuiden van Dinant en vlak aan de Franse grens. Een perfecte omgeving om te kayakken, mountainbiken, rotsen te beklimmen, abseilen of wandelen. Ideaal voor een sportief vriendenweekend. Temeer omdat je als gast van deze grote en luxe groepsaccommodatie in de Ardennen gebruik mag maken van alle faciliteiten van het luxe vakantiepark zoals tennisbaneb, speeltuin voor de kinderen, speelweides, beachvolleyvalveld, minigolf terrein enzovoort.  In de omgeving vindt u grotten bossen en valleien. Een zeer mooie groepsaccommodatie!  Zie voor meer informatie de huiscode 273641.  Jongeren zijn in deze groepsaccommodatie van harte welkom. Er staan stapelbedden in de slaapzalen. Deze groepsaccommodatie is ook geschikt voor een schoolkamp in de Ardennen! Meer informatie over vakantieparken in de Ardennen met groepsaccommodaties vind je op onze website vakantieparken.

Grote groepsaccommodatie voor 40 personen in de Ardennen zoeken.

Indien u een grote groepsaccommodatie voor 40 personen in de Ardennen zoekt, is het wellicht ook zinvol om bij het aanbod grote groepsaccommodaties voor 50 en 60 personen te kijken. U kunt een 60-persoons of 50-persoons groepsaccommodatie tenslotte ook met 40 personen boeken. Het voordeel daarvan is dat u een grotere groepsaccommodatie ter beschikking hebt en meer privacy. Een extra voordeel kan zijn dat er meer slaapkamers in de grootste groepsaccommodatie zijn en uw slaapkamer niet met familieleden, vrienden of collega's hoeft te delen. U zoek en boekt uw 40-persoons, grote groepsaccommodatie in de Ardennen natuurlijk online.

Overzicht groepsaccommodaties in de Ardennen voor ongeveer 40 personen.

Hieronder staan een aantal huiscodes genoemd van grote groepsaccommodaties in de Ardennen die geschikt zijn voor een familieweekend, vriendenweekend of familiereünie voor 40 personen of groter dan 40 personen. Sommige 40-persoons groepsaccommodaties in dit overzicht zijn ook geschikt als accommodatie voor een schoolkamp.

Huiscodes grote groepsaccommodaties Ardennen ( 43 personen tot 55 personen ).

275639 ( groepsaccommodatie ardennen 40 personen )

275925 ( groepsaccommodatie ardennen 40 tot 42 personen )

7622 ( kasteel in de Ardennen

1267407 ( groepsaccommodatie ardennen 50 personen )

122364 ( groepsaccommodatie ardennen 55 personen )

121466 ( groepsaccommodatie ardennen 50 personen )

273261 ( groepsaccommodatie ardennen 48 personen )

1275977 ( groepsaccommodatie ardennen 45 personen )

1271184 ( groepsaccommodatie ardennen 44 personen )

1250470 ( groepsaccommodatie ardennen 43 personen )

verder nog een aantal groot aantal grote en bijzonder mooie groepsaccommodaties voor 40 personen, veel van deze 40-persoons groepsaccommodaties in de Ardennen zijn zeer goed geschikt voor het vieren van een familieweekend, familiereünie of familieweekend. Enkele van deze grote 40-persoons groepsaccommodaties zijn geschikt voor een schoolkamp of werkweek. Deze schoolkamp accommodaties kunnen ook voor een midweek gehuurd worden.

Grote groepsaccommodaties Ardennen 20 tot 30 personen.

Indien u een grote groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen zoekt voor 20 tot en met 30 personen, heeft u volop keuze. Hieronder ook luxe en goedkope groepsaccommodaties voor 20 tot 30 personen.  Zie ook onze website groepsaccommodatie-ardennen voor een luxe en zeer aantrekkelijke grote groepsaccommodatie in de Ardennen voor 20 tot 30 personen. U kunt iedere 20-persoons of 30-persoons grote groepsaccommodatie online zoeken en boeken! U kunt in plaats van een groepsaccommodatie voor 20 tot 30 personen ook op zoek gaan naar een groot vakantiehuis in de Ardennen. Met name ons aanbod 20 persoons, grote, vakantiehuizen in de Ardennen is zeer groot.

Copyright 2018 Groepsaccommodaties-ardennen.nl - Linkpartners - Zoeken met kaart -

Groot vakantiehuis| grote vakantiehuizen in de Ardennen  | bruiloft of huwelijksfeest in de ardennen | Groepsverblijf | groepsverblijven Ardennen voor familiere√ľnie | Schoolkamp Ardennen accommodaties, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie vriendenweekend ardennen, 10, 20, 30 personen | Alle vakantieparken in de Ardennen | groepshuis | groepshuizen in de Ardennen | Vakantie met honden in de Ardennen | Villa Ardennen | mooie kastelen | groepsaccommodaties in de Ardennen | Grote groepsaccommodaties in de Ardennen | Luxe groepsaccommodatie Ardennen huren | Goedkope groepsaccommodatie in de Ardennen huren | Vakantiehuis Ardennen 10, 12 of 14 personen | vakantiehuizen Ardennen | Vakantiehuis Ardennen 20 personen huren | vakantiehuizen Ardennen | groepsaccommodatie ardennen met zwembad | vakantiehuis ardennen 8 personen|vakantiehuizen Ardennen 8 personen | 10 persoons vakantiehuis Ardennen | luxe groepsverblijf | groepsverblijven ardennen | familieweekend ardennen en accommodatie huren | vakantiehuis ardennen 15 personen|vakantiehuizen ardennen 15 personen | vakantiehuis in Ardennen met zwembad huren | Grote vakantiehuizen Ardennen 6 tot 50 personen | vakantiehuis Ardennen voor 30 personen huren |vakantiehuizen Ardennen 30 personen | Groepsaccommodatie Ardennen 20, 30 personen | groepsaccommodaties Ardennen 20, 30 personen | Vakantiehuis Ardennnen 16 personen | vakantiehuizen Ardennen 16 personen | groepsaccommodatie ardennen 40 personen | groepsaccommodaties 40 personen huren