Groepsaccommodaties Ardennen
Vakantiehuizen, villa's en kastelen in de Ardennen
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

groot vakantiehuis | groepsaccommodatie Ardennen

Groot vakantiehuis Ardennen huren.

U zoekt een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen? Bijvoorbeeld een groot vakantiehuis in de Ardennen met zwembad voor 18, 20 of 22 personen?

Op deze website vindt u het grootste en mooiste aanbod grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen. U kunt ieder groot vakantiehuis of grote groepsaccommodatie in de Ardennen via deze website online zoeken en boeken. Bij ieder groot vakantiehuis in de Ardennen vindt u alle relevante informatie zoals prijs, beschikbaarheid, aantal slaapkamers, aantal badkamers, sauna, zwembad, wel of niet kindvriendelijk, al of niet vrijstaand en nog veel meer.

Zo kunt u een groot vakantiehuis in de Ardennen snel vinden. En natuurlijk op basis van uw voorkeur en wensen,

U heeft via de prettige zoekfunctie op deze website groepsaccommodaties ardennen uw favoriete en grote vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen zo geboekt. Hierbij heeft u de keuze uit een groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen, Luxemburgse Ardennen of Franse Ardennen.

U kunt een groot vakantiehuis in de Ardennen huren voor bijvoorbeeld 6, 8 of 10 personen maar ook voor 20, 30, 40, 50 of 60 personen.

U kunt bij ons ook een groot vakantiehuis Ardennen met privé zwembad huren.

Website www.groepsaccommodaties-ardennen.nl

Merendeel boekt groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen.

Groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen huren?

U kunt een groot vakantiehuis in de Belgische Ardennen of de Ardennen huren. Als we het in Nederland of Vlaanderen over de Ardennen hebben, bedoelen we meestal de Belgische Ardennen. De Belgische Ardennen liggen in België. Een gedeelte van de Belgische Ardennen is Franstalig en een ander gedeelte is Duitstalig.  Men spreekt ook wel over de Hoge Ardennen en de Lage Ardennen. Wij hebben in zowel de Hoge als de Lage Belgische Ardennen fantastische grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties te huur. Grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen op de mooste plekjes in de Ardennen.

Of huur een luxe en groot vakantiehuis in Ardennen voor 6, 8 of 10 personen of een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen voor 30, 40, 50 of 60 personen. Huur bijvoorbeeld een 20-persoons of 30-persoons groot vakantiehuis in de Ardennen langs de bekende rivieren de Ourthe, Ambleve of Semois.  Bij de omschrijving van een bepaald groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen op onze website groepsaccommodaties-ardennen.nl staat altijd vermeld in welke plaats en omgeving de betreffende groepsaccommodatie of groot vakantiehuis zich bevindt.

Ook kunt u zich via het kaartje ( Google Maps ) oriënteren voor wat betreft de ligging van de groepsaccommodatie of groot vakantiehuis in de Ardennen.

Zo is het altijd duidelijk waar een bepaald groot vakantiehuis in de Ardenenn op de kaart ligty.

U kunt een groot vakantiehuis in de Ardennen ook op plaatsnaam zoeken.

Groot vakantiehuis in de Ardennen zoeken op plaatsnaam.

Erg handig op onze website is de zoekfunctie groot vakantiehuis Ardennen zoeken op plaatsnaam. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis Ardennen in Luik, Spa, zoek dan via de zoekfunctie op plaatsnaam rechts boven aan op de home pagina naar alle groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen die in de Ardennen in Spa liggen. Op het moment van het schrijven van de tekst van deze pagina geeft het zoekresultaat 22 groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in Spa aan. Hiervan heeft de grootste groepsaccommodatie in Spa een maximale capaciteit voor 30 personen en het kleinste vakantiehuis in de Ardennen, Spa, een maximale capaciteit van 6 a 8 personen. U kunt overigens altijd de via onze website geselecteerde groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in de Ardennen verder selecteren op aantal personen of prijs. Ook kunt u een groot vakantiehuis in de Ardennen en op plaats selecteren op prijs en aantal personen.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een groot maar goedkoop vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen voor 20 personen dan selecteert u de gevonden groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen voor 20 personen op prijs van laag tot hoog. De gevonden vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen die geschikt zijn voor minimaal 20 personen worden dan getoond van goedkoopste tot duurste. Zo krijgt u het eerst een overzicht van alle goedkope groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen, in dit gevak voor 20 personen. U boekt uw favoriete en goedkope vakantiehuis of groepsaccommodatie voor 20 personen in de Ardennen vervolgens online. Dat is niet alleen handig als u bijvoorbeeld een groot vakantiehuis in de Ardennen voor 20 of 22 personen zoekt maar ook voor grote vakantiehuizen in de Ardennen voor bijvoorbeeld grote groepen van 40 of 50 personen.

Maak gebruik van de functie "favorieten".

U kunt tijdens het zoeken naar een groot vakantiehuis Ardennen deze "bewaren" in de favorieten. Zo kunt u later altijd terugkijken naar de voor u leukste en aantrekkelijkste grote vakantiehuizen in de Belgische, Franse of Luxemburgse Ardennen.

Groot vakantiehuis in de Ardennen eerst bezoeken?

Wilt u een bepaald groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen eerst bezoeken voor u definitief besluit deze te boeken? Het is in de meeste gevallen mogelijk dat u een bepaald groot vakantiehuis in de Ardennen eerst bezoekt voordat u kunt besluiten deze namens familie,vienden, bedrijf of vereniging te boeken. Wij kunnen dat met de huiseigenaar van de accommodatie voor u regelen maar het is dan wel noodzakelijk dat u bij ons een optie plaats. Zie voor informatie voor het plaatsen van een optie op een groepaccommodatie of groot vakantiehuis in de Ardennen: www.groepsaccommodaties-ardennen.nl/content/optie

Een overzicht van de grootste groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen. ( 60 personen ).

Huiseigenaar van een groot vakantiehuis in de Ardennen?

Op deze website vindt u meer dan 1500 unieke groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in de Ardennen. U kunt op deze site een groot vakantiehuis in de Ardennen boeken vanaf 6 personen tot en met 60 personen. In de toekomst zal het ook mogelijk zijn een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie zoals een kasteel, landhuis of villa te boeken voor bijvoorbeeld 70, 80, 90 of zelfs 100 personen en meer. Ons aanbod groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in de Ardennen zal namelijk voortdurend uitgebreid worden. Bent u huiseigenaar van een groot vakantiehuis of groepsacommodatie in de Ardennen dan kunt u deze via onze groepsaccommodatie websites verhuren.

Wij kunnen een groot vakantiehuis in de Ardennen op basis van No Cure No Pay voor u verhuren,

Nieuwe huiseigenaren van grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties welkom!

www.a-vakanties.nl/huiseigenaar

Groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen geschikt voor 60 personen.

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen welke geschikt is voor 60 personen?  

Op het moment van het schrijven van de tekst van deze website hebben we 4 grote vakantiehuizen  groepsaccommodaties in de Ardennen in ons aanbod welke geschikt zijn voor een verblijf van 60 personen. Vanzelfsprekend kunnen deze grote 60-persoons groepsaccommodaties in de Ardennen ook gehuurd worden indien u bijvoorbeeld een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen voor 40, 42, 44, 48, 50, 52, 54, 56 of 58 personen zoekt.  De meeste grote groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in de Ardennen hebben vele faciliteiten en voorzieningen zoals een zwembad, sauna, vergaderzaal en feestzaal. Ook behoort een volledige verzorging of catering vaak tot de mogelijkheden. Op deze website vindt u ook grote groepsaccommodaties of grote vakantiehuizen in de Ardennen welke geschikt zijn voor het vieren van een bruiloft of huwelijksfeest. Dit geldt ook indien u een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis in de Ardennen met vergaderzaal of andere vergaderfaciliteiten zoekt. Met name de kastelen op deze website zijn zeer geschikt voor het vieren van een huwelijksfeest of bruiloft.

 

Groot vakantiehuis | groepsaccommodatie Belgische Ardennen voor 60 personen in La Roche-en-Ardenne.

Dit grote vakantiehuis in La Roche-en-Ardenne met 14 slaapkamers, 4 badkamers en sauna is geschikt voor vele doeleinden. U kunt bijvoorbeeld denken aan het vieren van een vriendenweekend, vriendinnenweekend, familiedag, familiefeest, familiereünie of verenigingsfeest. Dit luxe en grote 60-persoons vakantiehuis in de Ardennen heeft in het souterrain een sauna met dompelbad en dubbelbad. Hier bevinden zich maar liefst 15 douches. Voor de kinderen is er een glijbaan, wip en andere speeltoestellen. Grote, zeer goed uitgeruste keuken. Geweldige tuin, terras met uitkijktoren. Dit geweldige vakantiehuis annex groepsaccommodatie  in de Ardennen met wellness is ook geschikt voor het vieren van een bruiloft, trouwerij of reünie. Ideaal voor een vriendinnenweekend die een verwenweekend met sauna en massage willen.

Informatie en boeken: www.groepsaccommodaties-ardennen.nl/nl/vakantiehuis/belgië/ardennen---luxemburg/la-roche-en-ardenne/GAA-276414

Groot vakantiehuis | landhuis 60 personen in de Belgische Ardennen Luxemburg, Nisramont.

Ook dit luxe en grote vakantiehuis voor 60 personen in de Ardennen ( landhuis ) is voor vele doeleinden geschikt.  Ook hier vindt u een sauna, veel privacy, speeltuin voor de kinderen, grote omheinde tuin en terras en 14 slaapkamers en 4 badkamers. Maar dit zeer luxe 60-persoons vakantiehuis in de Ardennen beschikt ook over een recreatieruimte met tafeltennistafel, tafelvoetbal, een relaxruimte, een jeu de boulesbaan en veel speelmogelijkheden voor kinderen. Door de ideale en rustige ligging huurt u dit luxe 60-persoons landhuis in de Ardennen bijvoorbeeld voor uw familiefeest, bedrijfsfeest, bruiloft, trouwerij of receptie. Catering en invulling activiteiten mogelijk. Ook voor een vakantie met kinderen en meerdere generaties zoals met opa en oma zeer geschikt.

Informatie: www.groepsaccommodaties-ardennen.nl/nl/vakantiehuis/belgië/ardennen---luxemburg/nisramont/GAA-12359/vakantie/1

Groepsaccommodatie | kasteel in de Franse Ardennen met prive zwembad voor 60 tot 84 personen ( meer mogelijk )

Wellicht is dit de mooiste groepsaccommodatie in de categorie luxe groepsaccommodaties Ardennen voor 60 personen. Uitbreiding mogelijk tot 84 personen! Deze grote en zeer luxe en complete groepsaccommodatie in de Ardennen ligt op 70 kilometer van de Belgische grens en beschikt over maar liefst 22 slaapkamers en 10 badkamers. Deze fantastische groepsaccommodatie voor 60 tot 84 personen personen is zeer rustig gelegen aan een eigen meertje!  In het kasteel is slaap plaats voor 60 personen, in een vakantiehuis ernaast, is nog een slaapgelegenheid voor 24 personen. Totaal is deze grote groepsaccommodatie in de Ardennen dus geschikt voor ruim 80 personen.  Deze unieke kasteel groepsaccommodatie in de Ardennen beschikt voor haar gasten over een privé zwembad. Voor de kinderen is er een speeltuin. Prachtige omgeving. Grote groepsaccommodatie in de Ardennen welke geschikt is voor 60 tot ruim 80 personen. Ideale kasteel groepsaccommodatie in de Ardennen voor bijvoorbeeld een familiefeest, familiereünie, bruiloft of vriendenweekend.

Informatie:  www.groepsaccommodaties-ardennen.nl/nl/vakantiehuis/belgië/ardennen/grandpr233;/GAA-276023/vakantie/27602314

Groot vakantiehuis 50 tot 60 personen in de Ardennen, Henegouwen Macon.

Een groot vakantiehuis in de Ardenen als kasteel?

Ook dit grote vakantiehuis ( kasteel ) in de Ardennen is geschikt voor maximaal 60 personen. Met een woonoppervlakte van maar liefst 800m2 één van de ruimste en grootste groepsaccommodaties van de Ardennen. Met maar liefst 19 slaapkamers en 13 badkamers een locatie die geschikt is voor ieder familiefeest of bedrijfsfeest.  Gebruik van een gezamenlijk zwembad. Gezellige eetzaal. Groot vakantiehuis in de Ardennen ( kasteel ) ook zeer geschikt voor een familiefeest zoals een familiereünie of familieweekend met kinderen in de Ardennen.

Informatie: www.groepsaccommodaties-ardennen.nl/nl/vakantiehuis/belgië/ardennen---henegouwen/macon/GAA-1258925/vakantie/

Groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in De Ardennen voor 50 personen huren?

Indien u op zoekt bent naar een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen welke geschikt is voor 50 personen, kunt u bij ons kiezen uit 10 luxe en betaalbare, grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen. Kindvriendelijke en gezinsvriendelijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties, o.a. in Deiffelt, Redu, Hastiëre, Bellevaux, Heer-sur-Meuse, Namen Emines, Nisramont en Macon.  Indien u een vakantie of familieweekend met kinderen wilt vieren in de Ardennen kunnen door het bijplaatsen van kinderbedjes meestal meer personen blijven slapen dan de officiële aantallen. Informeer bij A Vakanties naar de mogelijkheden. 

U kunt een kindvriendelijk, groot vakantiehuis in de Ardennen, online zoeken en boeken.

Groepsaccommodatie of groot vakantiehuis in de Ardennen voor 30 of 40 personen huren?

Groepsaccommodatie of vakantiehuis voor 30 tot 40 personen? Indien u op zoek bent naar een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen welke geschikt moet zijn voor bijvoorbeeld een vriendenweekend, vriendinnenweekend of familieweekend in de Ardennen, kunt u bij ons kiezen uit bijna 100 groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in de Belgische of Luxemburgse Ardennen welke geschikt zijn voor groepen en groepsvakanties voor 30 tot 40 personen. Hieronder ook groepsaccommodaties en vakantiehuizen met zwembad of sauna. Zowel goedkope als luxe groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen beschikbaar voor 30 tot 40 personen, bijvoorbeeld voor een lang weekend, weekend of midweek. Zoek en boek uw goedkope of luxe groepsaccommodatie of grote vakantiehuis in de Ardennen voor 30 tot 40 personen online en met laagste prijsgarantie.

U kunt een groot vakantiehuis in de Ardennen voor 30 of 40 personen online huren.

Groot vakantiehuis Ardennen rond de 20 personen huren?

20-persoons vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen?

Wilt u een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen voor bijvoorbeeld 16, 18, 20 of 22 personen huren?  

In de categorie vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Belgische Ardennen is er veerl meer keuze dan bijvoorbeeld als u een groot vakantiehuis of groepsaccomodatie in de Ardennen voor 30, 40, 50 of 60 personen wilt boeken. Dat wil echter niet zeggen dat u een dergelijke groepsaccommodatie of grote vakantiewoning in de Ardennen op het laatste moment moet boeken. Vaak worden vriendenweekenden en vriendinnenweekenden voor groepen rond de 20 personen gehuurd en het is dan ook om die reden dat de mooiste groepsaccommodaties en vakantiehuizen voor 20 personen het eerste geboekt worden. Vaak al een jaar voor het vriendenweekend of vriendinnenweekend in de Ardennen.  Bij een vriendinnenweekend in de Ardennen is met name een luxe vakantiehuis met privé sauna, jacuzzi en bubbelbad voor 18, 20, 21 of 23 personen zeer gewild terwijl bij een vriendenweekend in de Ardennen de aanwezigheid van een biljart, tafeltennistafel en bar meer doorslaggevend is om te boeken. Al met al, er is in de categorie vakantiehuizen en groepsccommodaties rond de 20, 22 personen veel keuze maar wacht niet op het laatste moment om te boeken, kies niet voor een last minute vakantiehuis of groepsaccommodatie Ardennen.

U boekt u een groot vakantiehuis Ardennen voor 20 tot 22 personen ook online.

Groot vakantiehuis Ardennen rond de 8, 10 of 12 personen huren.

Groot vakantiehuis in de Ardennen voor  tot en met 12 personen huren?

In de Ardennen zijn op onze website groepsaccommodaties-ardennen.nl meer dan 1.000 grote vakantiehuizen, villa's en bungalows te huur welke geschikt zijn voor een korte of lange vakantie voor 8, 10 of 12 personen. Deze grote 8-persoons, 10-persoons en 12-persoons vakantiehuizen in de Ardennen worden vaak geboekt door grote families en vriendengroepen. Ook op onze vakantieparken in de Ardennen zijn prachtige grote vakantiehuizen, bungalows, appartementen en villa's in de Ardennen te huur voor o.a. 8, 10 en 12 personen. Ook vakantieparken in de Ardennen met zwembad, speeltuin en wellness. U vindt grote vakantiehuizen voor 6, 8, 10 en 12 personen in de Ardennen op onze website www.top-vakantieparken.nl  Deze vakantieparken in de Ardennen zijn een aanrader voor een vakantie met kinderen.

U huurt een groot vakantiehuis in de Ardennen, tot en met 12 personen, op een vakantiepark  online.

Groepsaccommodatie of groot vakantiehuis huren met faciliteiten voor huisdier.

Juist in de Ardennen zijn in veel vakantiehuizen en groepsaccommodaties huisdieren en met name honden toegestaan. Meestal zijn er 1 of 2 honden of andere huisdieren welkom.  In een aantal uitzonderingen worden er 3 huisdieren toegelaten. Op iedere website van A Vakanties en bij ieder vakantiehuis of groepsaccommdatie staat vermeld hoeveel huisdieren er worden toegelaten. U boekt uw grote vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen met huisdier of zwembad natuurlijk online.

Groot vakantiehuis of groepsaccommodatie huren voor iemand met een lichamelijke beperking.

Veel grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen zijn aangepast voor mensen met een rolstoel, rollator en mensen met een lichamelijke beperking of handicap. De grote vakantiehuizen in de Ardennen die rolstoeltoegankelijk zijn, zijn bijna altijd gelijkvloers. Vaak gaat het hier om een appartement of bungalow in de Ardennen, welke is aangepast voor mindervaliden. Volledig aangepaste groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen zijn eveneens beschikbaar. Op uw verzoek helpen wij u met het zoeken van een optimale aangepaste groepsaccommodatie of vakantiewoning in de Ardennen, elder is België of elders in Europa. Wij zoeken dan binnen ons grote aanbod aangepaste groepsaccommodaties en vakantiehuizen Ardennen of elders in Europa.

Kasteel | groepsaccommodatie voor vieren bruiloft  in de Ardennen.

Bruiloft in een groot vakantiehuis of kasteel in de Ardennen vieren?

Dit eerder omschreven kasteel annex groepsaccommodatie in de Ardennen (Macon)  is zeer geschikt voor het vieren van een huwelijk, bruiloft of huwelijksfeest. Met maar liest 19 slaapkamers, 13 badkamers en een woonoppervlakte van 800m2 is er volop ruimte in dit kasteel in de Ardennen.

Ook dit kasteel in de Ardennen beschikt over een zwembad. Voor een trouwfeest, bruiloft of huwelijksfeest zijn der diverse feestzalen te huur die voldoende ruimte bieden voor 60 gasten of meer. Het is in principe mogelijk om in de feestzalen van dit unieke kasteel in Macon een huwelijksfeest of bruiloft met 200 personen te huren. Voor muziek en maaltijden kan gezorgd worden.

Een groot vakantiehuis in de Ardennen huren, doet u via deze website online.

Of u nu een groot vakantiehuis met zwembad in de Ardennen voor uw familieweekend zoekt, een groot vakantiehuisArdennen voor 30 of 40 personen voor uw bedrijfsuitje of een kasteel in de Ardennen voor uw bruiloft, u vindt uw luxe en betaalbare vakantiehuis in de Ardennen online.

Kies uit 1.000 grote vakantiehuizen Ardennen.

U zoekt en boekt een groot vakantiehuis Ardennen online.

Copyright 2018 Groepsaccommodaties-ardennen.nl - Linkpartners - Zoeken met kaart -

Groot vakantiehuis| grote vakantiehuizen in de Ardennen  | bruiloft of huwelijksfeest in de ardennen | Groepsverblijf | groepsverblijven Ardennen voor familiere√ľnie | Schoolkamp Ardennen accommodaties, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie vriendenweekend ardennen, 10, 20, 30 personen | Alle vakantieparken in de Ardennen | groepshuis | groepshuizen in de Ardennen | Vakantie met honden in de Ardennen | Villa Ardennen | mooie kastelen | groepsaccommodaties in de Ardennen | Grote groepsaccommodaties in de Ardennen | Luxe groepsaccommodatie Ardennen huren | Goedkope groepsaccommodatie in de Ardennen huren | Vakantiehuis Ardennen 10, 12 of 14 personen | vakantiehuizen Ardennen | Vakantiehuis Ardennen 20 personen huren | vakantiehuizen Ardennen | groepsaccommodatie ardennen met zwembad | vakantiehuis ardennen 8 personen|vakantiehuizen Ardennen 8 personen | 10 persoons vakantiehuis Ardennen | luxe groepsverblijf | groepsverblijven ardennen | familieweekend ardennen en accommodatie huren | vakantiehuis ardennen 15 personen|vakantiehuizen ardennen 15 personen | vakantiehuis in Ardennen met zwembad huren | Grote vakantiehuizen Ardennen 6 tot 50 personen | vakantiehuis Ardennen voor 30 personen huren |vakantiehuizen Ardennen 30 personen | Groepsaccommodatie Ardennen 20, 30 personen | groepsaccommodaties Ardennen 20, 30 personen | Vakantiehuis Ardennnen 16 personen | vakantiehuizen Ardennen 16 personen | groepsaccommodatie ardennen 40 personen | groepsaccommodaties 40 personen huren