Groepsaccommodaties Ardennen
Vakantiehuizen, villa's en kastelen in de Ardennen
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Groepsaccommodaties Ardennen meest gestelde vragen

Van wie is jullie aanbod groepsaccommodaties Ardennen afkomstig?

Ons aanbod groepsaccommodaties in de Ardennen is afkomstig van touroperators zoals Bungalow.net, Happy Home, Belvilla, Interhome en andere betrouwbare reisorganisaties. Daarnaast verhuren wij ook particuliere groepsaccommodaties in de Ardennen. Wij hebben met de eigenaren van deze particuliere groepsaccommodaties een direct contact. Dit heeft het voordeel dat wij uw vragen snel kunnen beantwoorden en u als huurder rechtstreeks in contact kunnen brengen met de particuliere eigenaren van de groepsaccommodaties in de Ardennen. Dit laatste geldt ook indien u een particuliere groepsaccommodatie of vakantiehuis wilt huren in bijvoorbeeld Nederland of elders in België.

Is het mogelijk een groepsaccommodatie te bezichtigen voordat ik deze ga boeken?

Het is in de meeste gevallen mogelijk een groepsaccommodatie te bezichtigen voor u besluit deze al of niet te boeken. Indien de groepsaccommodatie verhuurd is op de dag dat u er wilt gaan kijken, is bezichtiging op dat moment niet mogelijk. Het is noodzakelijk om vooraf een vrijblijvende optie te plaatsen om een huiseigenaar te kunnen benaderen voor een bezichtiging.

Verhuren jullie ook groepsaccommodaties in bijvoorbeeld Nederland, Frankrijk, Duitsland of Italië?

Wij verhuren groepsaccommodaties in nagenoeg alle landen van Europa. Zie onze website: unieke groepsaccomodaties

Hebben jullie ook groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen te huur waar jongeren welkom zijn?

Veel woningen op onze website hebben een huiscode die na drie hoofdletters met de cijfers ...12 begint. (Dus bijvoorbeeld GAA-12 en dan verder met cijfers.) Voor al die woningen met GAA-12...geldt dat degene die de boeking maakt in ieder geval al 18 jaar of ouder moet zijn en de gehele periode in de woning zal overnachten.

Wanneer een vakantiewoning op een vakantiepark is gelegen, dan geldt de regel dat er tenminste 1 persoon al 22 jaar of ouder moet zijn en de gehele periode bij de groep in de woning moet overnachten. Hiervoor kan bij geen enkel park een uitzondering gemaakt worden.

Wanneer iedereen in de groep jonger dan 18 jaar is, dan moeten we in ieder geval bij elke woning van te voren toestemming bij de huiseigenaar aanvragen. De vakantieparken vallen bij voorbaat dan af, daar wordt geen toestemming gegeven aan jongeren jonger dan 22 jaar.

We raden aan om eerst binnen ons aanbod te zoeken naar een of meer accommodaties die aan de wensen voldoet of voldoen. Daarna kunt u de huiscode (s) daarvan aan ons doorgeven. We kunnen dan voor alle zekerheid van te voren bij de huiseigenaar nagaan of een boeking mogelijk is.

Wanneer dan ook nog even de leeftijden van alle jongeren en de gewenste periode erbij vermeld wordt, dan kunnen we daardoor ook beter inschatten wat er mogelijk is.

Kan ik een optie op een vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen nemen?

Het is meestal mogelijk een optie te nemen op een vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen. Indien een accommodatie op een vakantiepark ligt is dit niet mogelijk. Een optie wordt meestal verleend voor een periode van maximaal 48 uur. Indien u een groepsaccommodatie of vakantiehuis gaat bezichtigen, is het vaak mogelijk dat de optie geldig blijft tot en met de dag van de bezichtiging. Indien u een optie wilt nemen op een particulier vakantiehuis of groepsaccommodatie hangt het van de huiseigenaar af of deze dit toe staat en hoe lang de optie maximaal duurt. U kunt een optie aanvragen via het optie formulier.

Hebben jullie ook groepsaccommodaties in de Ardennen die geschikt zijn voor mindervaliden of gehandicapten?

Wij hebben een aanbod groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen welke geschikt zijn voor mindervaliden en gehandicapten. U vindt deze aangepaste groepsaccommodaties door binnen ons aanbod groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen te selecteren op aangepaste accommodaties (via stap 2). Zie verder onze website vakantie-gehandicapten.nl voor ons complete aanbod vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor mindervaliden en gehandicapten.

Hebben jullie ook groepsaccommodaties in de Ardennen met privé zwembad te huur?

Wij hebben ook vakantiehuizen en groepsaccommodaties in de Ardennen met zwembad en zelfs privé zwembad te huur. Zie ook onze website vakantiehuizen-prive-zwembad.nl.

Kan ik ook een kasteel in de Ardennen via deze site huren?

De Ardennen staat bekend om haar mooie en authentieke kastelen. Op de website groepsaccommodaties-ardennen.nl staat een aantal zeer fraaie kastelen die thans als groepsaccommodatie gebruikt worden. Een familiereünie, bruiloft, vriendenweekend of familieweekend vieren in een kasteel is een bijzondere en onvergetelijke belevenis en ervaring. U vindt een kasteel in de Ardennen door op de homepagina bij stap 2 te zoeken op "kasteel". U krijgt dan een overzicht van de beschikbare kastelen in de Ardennen die beschikbaar zijn in de door u geselecteerde periode.

Heeft u ook luxe groepsaccommodaties in de Ardennen te huur?

Indien u op zoek bent naar een luxe groepsaccommodatie in de Ardennen of elders in België zult u deze zeker op deze website vinden. U kunt bijvoorbeeld een luxe groepsaccommodatie met sauna en jacuzzi huren of een luxe villa of landhuis in de Ardennen. Luxe groepsaccommodaties hebben meestal een 5 sterren classificatie van ons gekregen en daar kunt u binnen ons aanbod luxe groepsaccommodaties ook op selecteren.

Kan ik een groepsaccommodatie in de Ardennen voor één dag huren?

Bijna alle groepsaccommodaties in de Ardennen zijn alleen beschikbaar voor een verblijf van tenminste 2 nachten, bijvoorbeeld een weekend. Indien u echter een kasteel of luxe groepsaccommodatie wilt huren in het kader van een bruiloft of bedrijfsfeest, is er mogelijk een beperkt aanbod beschikbaar. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

Is het mogelijk op een afwijkende dag aan te komen of te vertrekken?

Afwijkende aankomst- en vertrektijden zijn altijd bespreekbaar maar de meeste eigenaren van groepsaccommodaties, kastelen en vakantiehuizen in de Ardennen hanteren vaste huurvoorwaarden zoals vaste aankomstdagen en vertrekdagen. Als een periode steeds naar wens van de huurder zou worden aangepast, dan ontstaan er gebroken periodes waar de huiseigenaar niets meer mee kan. Maar wanneer een aankomstdatum al binnen enkele weken nadert en de vastgestelde periode lijkt niet verhuurd te worden zoals de eigenaar deze aanbiedt, dan willen particuliere eigenaren van groepsaccommodaties in de Ardennen de huurder nog weleens tegemoet komen en akkoord gaan met afwijkende perioden.

Is het verstandig een groepsannuleringsverzekering af te sluiten?

Een groepsannuleringsverzekering dekt de annuleringskosten als je bijvoorbeeld een geboekte groepsaccommodatie moet annuleren wegens ernstige ziekte, ongeval of overlijden. De hele groep kan dan annuleren. Wij adviseren altijd een groepsannuleringsverzekering af te sluiten, ook als de meeste van de individuele deelnemers in het bezit zijn van een doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking. Bij een gehuurde groepsaccommodatie Ardennen in het kader van een familiedag, bruiloft, familieweekend of familiereünie is het extra verstandig een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. Website: www.groepsannuleringsverzekering.nl

Wanneer moet ik de huur van de groepsaccommodatie betalen?

Meestal dient de aanbetaling binnen 7 dagen na de boeking plaats te vinden. Deze aanbetaling bedraagt vaak 30 tot 40% van de huursom. De restbetaling van de huur van de groepsaccommodatie moet 6 weken voor aanvang volledig betaald te zijn.

Kunnen jullie me ook helpen bij het vinden van een bepaalde groepsaccommodatie in de Ardennen?

Of u nu een groepsaccommodatie, kasteel of landhuis in de Ardennen zoekt, wij zijn u graag van dienst. Mailt u uw zoekopdracht of vragen naar: info@a-vakanties.nl. Ook in de avonduren en het weekend proberen wij uw vragen binnen enkele uren te beantwoorden. Maar wij staan u tijdens onze openingstijden ook graag persoonlijk telefonisch te woord.

Copyright 2018 Groepsaccommodaties-ardennen.nl - Linkpartners - Zoeken met kaart -

Groot vakantiehuis| grote vakantiehuizen in de Ardennen  | bruiloft of huwelijksfeest in de ardennen | Groepsverblijf | groepsverblijven Ardennen voor familiereünie | Schoolkamp Ardennen accommodaties, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie vriendenweekend ardennen, 10, 20, 30 personen | Alle vakantieparken in de Ardennen | groepshuis | groepshuizen in de Ardennen | Vakantie met honden in de Ardennen | Villa Ardennen | mooie kastelen | groepsaccommodaties in de Ardennen | Grote groepsaccommodaties in de Ardennen | Luxe groepsaccommodatie Ardennen huren | Goedkope groepsaccommodatie in de Ardennen huren | Vakantiehuis Ardennen 10, 12 of 14 personen | vakantiehuizen Ardennen | Vakantiehuis Ardennen 20 personen huren | vakantiehuizen Ardennen | groepsaccommodatie ardennen met zwembad | vakantiehuis ardennen 8 personen|vakantiehuizen Ardennen 8 personen | 10 persoons vakantiehuis Ardennen | luxe groepsverblijf | groepsverblijven ardennen | familieweekend ardennen en accommodatie huren | vakantiehuis ardennen 15 personen|vakantiehuizen ardennen 15 personen | vakantiehuis in Ardennen met zwembad huren | Grote vakantiehuizen Ardennen 6 tot 50 personen | vakantiehuis Ardennen voor 30 personen huren |vakantiehuizen Ardennen 30 personen | Groepsaccommodatie Ardennen 20, 30 personen | groepsaccommodaties Ardennen 20, 30 personen | Vakantiehuis Ardennnen 16 personen | vakantiehuizen Ardennen 16 personen | groepsaccommodatie ardennen 40 personen | groepsaccommodaties 40 personen huren